Czy jest jakieś...? Koniec sezonu a na koniec FOTY :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 27, 2010 20:16 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Totek po rynoskopii - dzielnie to zniósł, chociaż cała wycieczka (jechaliśmy właściwie przez całą Warszawę: z Wilanowa na Bemowo) była dla niego strasznym stresem :? Kicio zsikała się w transporterku :oops:

W nosie Totka nie stwierdzono żadnych polipów i innych zmian - jest natomiast bardzo silny wysięk ropy :( Jutro wiozę materiał na kolejne badania bakteriologiczne i mam nadzieję, że nie wyjdzie jakieś kolejne badziajstwo :?

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt sie 27, 2010 20:35 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Toteczku, już dosyć tych choróbsk! Zdrówka koteczku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sie 28, 2010 6:51 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Aleksandra59 pisze:Totek po rynoskopii - dzielnie to zniósł, chociaż cała wycieczka (jechaliśmy właściwie przez całą Warszawę: z Wilanowa na Bemowo) była dla niego strasznym stresem :? Kicio zsikała się w transporterku :oops:

W nosie Totka nie stwierdzono żadnych polipów i innych zmian - jest natomiast bardzo silny wysięk ropy :( Jutro wiozę materiał na kolejne badania bakteriologiczne i mam nadzieję, że nie wyjdzie jakieś kolejne badziajstwo :?

Co za cholera w nim siedzi??????
Biedny ten kot jest ,naprawdę biedny!
I jak on ma nie być dzikusem,skoro nie ma szans na razie,by go wypuścić z klatki i oswajać? :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob sie 28, 2010 12:31 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Nie będę dziasiaj i jutro u Totka - rozpoczął mi się remont kuchni :evil: Ale dzwoniłam - wszystko jest w porządku.

Wet robiący rynoskopię doradził inhalacje - może Totek zacznie po inhalacjach kichać, a kichanie usunie zbierającą się ropę . Inhalacja dzisiaj będzie zrobiona :ok: Kumpel Totka z lecznicy - Edison - miał wcześniej zaordynowane inhalacje i zostało do lecznicy takie specjalne urządzenie dostarczone, także teraz obaj panowie będą inhalowani 8)

Materiał na badanie bakteriologiczne do ludzkiego labu zawiozłam - może będziemy robić autoszczepionkę .............

Aleksandra59

Post » Sob sie 28, 2010 12:56 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za biedulki-i za Totusia i za Edisonka!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie sie 29, 2010 14:22 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Pomimo remontu wpadłam dzisiaj na chwilkę do lecznicy - indyka mielonego futerkom zawiozłam :D Totuś indyczka baaaaardzo lubi :wink:

Totuś nie siedział w kuwecie - co bardzo mnie cieszy, natomiast niestety w nosku lekko krwawa ropa :cry:

Pewnikiem jest to efekt piątkowego badania, ale oczywiście wpadłam w panikę - ten typ tak ma :mrgreen:

Inhalacje obaj panowie mają robione dwa razy dziennie :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Pon sie 30, 2010 5:46 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Totulek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za zdrówko i powrót z lecznicy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kończy się sierpień,może Milenka teraz będzie miala troszkę czasu,by nam napisać parę słów co u Niej słychać????
Milenko-czekamy na Ciebie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 02, 2010 5:24 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Dziewczyny!
Wielkie kciuki Maciusiowi są potrzebne!
Milenka idzie z nim dzisiaj na transfuzję!
Nic więcej nie wiem,ale jak się dowiem ,to napiszę!
Maciusiu-za Ciebie!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 02, 2010 8:00 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Za Maciusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Czw wrz 02, 2010 9:10 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Czekamy na wieści
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw wrz 02, 2010 17:31 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Napisałam sms-a do Mili-może zaraz beda wiadomości!
I wspaniała wiadomość-Mila w sobotę pojawi sie na forum! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 02, 2010 18:04 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Czekamy :mrgreen:
Obrazek

bulba

Post » Czw wrz 02, 2010 18:07 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

No!-ja też czekam Kasieńko!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 02, 2010 18:38 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Czekamy, czekamy.
Na Milę i wieści. :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw wrz 02, 2010 18:54 Re: Czy jest jakieś...? Małe podsumowanie-s. 85. Dziękuję!!!

Nadal Milenka nie odpowiada na sms-ka-pewnie zajeta!
Mam nadzieję,że Maciuś lepiej sie czuje,bo miał krwotok z pecherza,ma jakies paskudne bakterie,wyniki beda robione przez laboklin.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]