ewar pisze:OKI,obiecałam siostrze,że napiszę.Odczuwa straszliwy brak Taci na wątku.Możesz jej pomóc?
Cześć,no właśnie,MY CHCEMY TACI,MY CHCEMY TACI !!!Sorki za milczenie,ale czasu brak.Najnowsze relacje:Bozita jest ble

Oki,czy ty aby nie utonęłaś?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:OKI,obiecałam siostrze,że napiszę.Odczuwa straszliwy brak Taci na wątku.Możesz jej pomóc?
kocurzyca41 pisze:Cześć,no właśnie,MY CHCEMY TACI,MY CHCEMY TACI !!!Sorki za milczenie,ale czasu brak.Najnowsze relacje:Bozita jest bleMaupy zielone.Smilli na razie nie otwieram.Wezmę je głodem,albo sfiksuje.
![]()
kocurzyca41 pisze:Oki,czy ty aby nie utonęłaś?
OKI pisze:tillibulek pisze:sorry, ze ja tak zupelnie od czapy temat zapuszcze... ale zastanawiam sie nad zakupem Mango Halogen Oven i żelazka parowego z Mango - miala ktoras z Was, obserwujacych watek, czy moze Ty, OKI, doczynienia z tymi produktami?? nie mam jak znalezc osoby, ktora moze dac jakas obiektywna opinie, nikt tego nie uzywal osobiscie...
Ja nawet nie wiem, o czym Ty mówisz
Marzenia11 pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć,no właśnie,MY CHCEMY TACI,MY CHCEMY TACI !!!Sorki za milczenie,ale czasu brak.Najnowsze relacje:Bozita jest bleMaupy zielone.Smilli na razie nie otwieram.Wezmę je głodem,albo sfiksuje.
![]()
dołączam sięchcę wsystkie tsy!
![]()
![]()
![]()
u mnie Bozita też jest ble. Dobrze, że kupiłam tylko jedno opakowanie na próbę.
margaretka2002 pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:sorry, ze ja tak zupelnie od czapy temat zapuszcze... ale zastanawiam sie nad zakupem Mango Halogen Oven i żelazka parowego z Mango - miala ktoras z Was, obserwujacych watek, czy moze Ty, OKI, doczynienia z tymi produktami?? nie mam jak znalezc osoby, ktora moze dac jakas obiektywna opinie, nikt tego nie uzywal osobiscie...
Ja nawet nie wiem, o czym Ty mówisz
Ja mam takie cus jak halogen oven, ale wtedy to sie nazywalo kombiwar - hula juz tak z 15 lat, a uzywam go zamiast piekarnika, bo piekarnika nie mam...
Marzenia11 pisze:kocurzyca41 pisze:Oki,czy ty aby nie utonęłaś?
nie utonęła, ale wykorzystuje wielką wodę i dryfuje uzywając słoneczka![]()
![]()
![]()
i nie będzie jej w necie do poniedziałku
Mała Dzikuska pisze:Marzenia11 pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć,no właśnie,MY CHCEMY TACI,MY CHCEMY TACI !!!Sorki za milczenie,ale czasu brak.Najnowsze relacje:Bozita jest bleMaupy zielone.Smilli na razie nie otwieram.Wezmę je głodem,albo sfiksuje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj, a ja też Bozite zamówiłam na próbę. Martwicie mnie...
kalair pisze:Dzień dobry?
Kociara82 pisze:OKI jak sie trzymacie?
kocurzyca41 pisze:ewar pisze:OKI,obiecałam siostrze,że napiszę.Odczuwa straszliwy brak Taci na wątku.Możesz jej pomóc?
Cześć,no właśnie,MY CHCEMY TACI,MY CHCEMY TACI !!!Sorki za milczenie,ale czasu brak.Najnowsze relacje:Bozita jest bleMaupy zielone.Smilli na razie nie otwieram.Wezmę je głodem,albo sfiksuje.
![]()
Oki,czy ty aby nie utonęłaś?
Marzenia11 pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć,no właśnie,MY CHCEMY TACI,MY CHCEMY TACI !!!Sorki za milczenie,ale czasu brak.Najnowsze relacje:Bozita jest bleMaupy zielone.Smilli na razie nie otwieram.Wezmę je głodem,albo sfiksuje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:kocurzyca41 pisze:Oki,czy ty aby nie utonęłaś?
![]()
![]()
kalair pisze:No niestety, musimy na zdjątka poczekać.
Mała Dzikuska pisze:Marzenia11 pisze:kocurzyca41 pisze:Oki,czy ty aby nie utonęłaś?
![]()
![]()
Komu dobrze...urlopik...
Rakea pisze:Mała Dzikuska pisze:Oj, a ja też Bozite zamówiłam na próbę. Martwicie mnie...
Bozitki są w 3 "konsystencjach: - moje uwielbiają kawałki w sosie, ale już "w galaretce" i pasztet jest nie halo..w dodatku muszę dzielić na 3 części i zamrażać z tego 2 - bo jak zostawiam w pudełku to od połowy kartonika już im nie idzie
![]()
bo podobno koty albo ubóstwiają Bozitę albo jej nie lubią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 670 gości