Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 22, 2010 6:48 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

ewar pisze:OKI,obiecałam siostrze,że napiszę.Odczuwa straszliwy brak Taci na wątku.Możesz jej pomóc?

Cześć,no właśnie,MY CHCEMY TACI,MY CHCEMY TACI !!!Sorki za milczenie,ale czasu brak.Najnowsze relacje:Bozita jest ble :cry: Maupy zielone.Smilli na razie nie otwieram.Wezmę je głodem,albo sfiksuje. :roll:
Oki,czy ty aby nie utonęłaś?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob maja 22, 2010 7:28 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 22, 2010 9:44 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

kocurzyca41 pisze:Cześć,no właśnie,MY CHCEMY TACI,MY CHCEMY TACI !!!Sorki za milczenie,ale czasu brak.Najnowsze relacje:Bozita jest ble :cry: Maupy zielone.Smilli na razie nie otwieram.Wezmę je głodem,albo sfiksuje. :roll:

dołączam się :lol: chcę wsystkie tsy! :lol: :lol: :lol:
u mnie Bozita też jest ble. Dobrze, że kupiłam tylko jedno opakowanie na próbę.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob maja 22, 2010 13:00 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

kocurzyca41 pisze:Oki,czy ty aby nie utonęłaś?

nie utonęła, ale wykorzystuje wielką wodę i dryfuje uzywając słoneczka :lol: :lol: :lol: :lol: i nie będzie jej w necie do poniedziałku :roll:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob maja 22, 2010 13:17 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

No niestety, musimy na zdjątka poczekać. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 22, 2010 13:42 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob maja 22, 2010 18:06 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:
tillibulek pisze:sorry, ze ja tak zupelnie od czapy temat zapuszcze... ale zastanawiam sie nad zakupem Mango Halogen Oven i żelazka parowego z Mango - miala ktoras z Was, obserwujacych watek, czy moze Ty, OKI, doczynienia z tymi produktami?? nie mam jak znalezc osoby, ktora moze dac jakas obiektywna opinie, nikt tego nie uzywal osobiscie...

Ja nawet nie wiem, o czym Ty mówisz :lol:

Ja mam takie cus jak halogen oven, ale wtedy to sie nazywalo kombiwar - hula juz tak z 15 lat, a uzywam go zamiast piekarnika, bo piekarnika nie mam... 8)

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Sob maja 22, 2010 22:15 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Marzenia11 pisze:
kocurzyca41 pisze:Cześć,no właśnie,MY CHCEMY TACI,MY CHCEMY TACI !!!Sorki za milczenie,ale czasu brak.Najnowsze relacje:Bozita jest ble :cry: Maupy zielone.Smilli na razie nie otwieram.Wezmę je głodem,albo sfiksuje. :roll:

Oj, a ja też Bozite zamówiłam na próbę. Martwicie mnie... :(
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Sob maja 22, 2010 22:18 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

margaretka2002 pisze:
OKI pisze:
tillibulek pisze:sorry, ze ja tak zupelnie od czapy temat zapuszcze... ale zastanawiam sie nad zakupem Mango Halogen Oven i żelazka parowego z Mango - miala ktoras z Was, obserwujacych watek, czy moze Ty, OKI, doczynienia z tymi produktami?? nie mam jak znalezc osoby, ktora moze dac jakas obiektywna opinie, nikt tego nie uzywal osobiscie...

Ja nawet nie wiem, o czym Ty mówisz :lol:

Ja mam takie cus jak halogen oven, ale wtedy to sie nazywalo kombiwar - hula juz tak z 15 lat, a uzywam go zamiast piekarnika, bo piekarnika nie mam... 8)

Kombiwar jest suuper! Moja mama ma juz drugi. Bardzo sobie chwali. Pierwszy służył jej wiele lat i sprawny jest właściwie do dziś, tylko rączka się połamała. Porównaj Tilli ceny, bo może się nie opłaca tego z Mango. A to chyba tak samo działa.
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Sob maja 22, 2010 22:18 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Marzenia11 pisze:

nie utonęła, ale wykorzystuje wielką wodę i dryfuje uzywając słoneczka :lol: :lol: :lol: :lol: i nie będzie jej w necie do poniedziałku :roll:

Komu dobrze...urlopik... :D
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Sob maja 22, 2010 22:29 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Mała Dzikuska pisze:
Marzenia11 pisze:

Oj, a ja też Bozite zamówiłam na próbę. Martwicie mnie... :(

Bozitki są w 3 "konsystencjach: - moje uwielbiają kawałki w sosie, ale już "w galaretce" i pasztet jest nie halo.. :evil: w dodatku muszę dzielić na 3 części i zamrażać z tego 2 - bo jak zostawiam w pudełku to od połowy kartonika już im nie idzie :twisted:
bo podobno koty albo ubóstwiają Bozitę albo jej nie lubią. :roll:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Nie maja 23, 2010 7:13 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie maja 23, 2010 23:25 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Dobrej nocy OKI, kotenkom i wielbicielkom Wariatkowa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pon maja 24, 2010 7:07 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Obrazek
Oki, jak dzisiaj będzie, to zaś beze mnie. Buu..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon maja 24, 2010 8:46 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Cześć :D

kalair pisze:Dzień dobry?

Bry? 8O :lol:

ewar pisze:OKI,obiecałam siostrze,że napiszę.Odczuwa straszliwy brak Taci na wątku.Możesz jej pomóc?

Postaram się :lol: Padł mi komputer w domu, postaram się porobić jakieś fotki i jak nie zapomnę zabrać aparatu do pracy, to wrzucę. Nie obiecuję, że jutro, bo ostatnio z czasem krucho, ale postaram się :roll:

Kociara82 pisze:OKI jak sie trzymacie?

Znośnie :lol:

kocurzyca41 pisze:

Cześć,no właśnie,MY CHCEMY TACI,MY CHCEMY TACI !!!Sorki za milczenie,ale czasu brak.Najnowsze relacje:Bozita jest ble :cry: Maupy zielone.Smilli na razie nie otwieram.Wezmę je głodem,albo sfiksuje. :roll:
Oki,czy ty aby nie utonęłaś?

Nieeee, tylko troszkę się zalałam :ryk:
No dobra, żartuję :lol: Jw. technika jest zawodna :?
U mnie Bozita wchodzi co drugi dzień :roll: Maupy, zgadza się :x

Marzenia11 pisze:

Ja mam więcej, na szczęście w różnym tempie, ale wchodzi :roll:

Marzenia11 pisze:

Chciałabym, ale niech będzie - trochę słoneczka faktycznie użyłam :wink:

kalair pisze:No niestety, musimy na zdjątka poczekać. :wink:

Musicie :mrgreen:

Mała Dzikuska pisze:
Marzenia11 pisze:

Komu dobrze...urlopik... :D

Tiaaaa, na sobotę i niedzielę :lol:

Rakea pisze:
Mała Dzikuska pisze:Oj, a ja też Bozite zamówiłam na próbę. Martwicie mnie... :(

Bozitki są w 3 "konsystencjach: - moje uwielbiają kawałki w sosie, ale już "w galaretce" i pasztet jest nie halo.. :evil: w dodatku muszę dzielić na 3 części i zamrażać z tego 2 - bo jak zostawiam w pudełku to od połowy kartonika już im nie idzie :twisted:
bo podobno koty albo ubóstwiają Bozitę albo jej nie lubią. :roll:

No to moje koty robią na zmianę :twisted: Mam tę w galarecie, w puszkach :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

[poprzednia][następna]