Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Mama muminka przyjmowała wszystkich z całym dobrodziejstwem inwentarza, jak wiesz co mam na myśliZawsze ze soickim spokojem, radą i pocieszeniem
Kurde AYO, ale mnie wypuściłaś
Mam zrobić laurkę? Nic z tego
Mama muminka za lotna nie była....
solangelica pisze:shira3 pisze:Mama muminka przyjmowała wszystkich z całym dobrodziejstwem inwentarza, jak wiesz co mam na myśliZawsze ze soickim spokojem, radą i pocieszeniem
Kurde AYO, ale mnie wypuściłaś
Mam zrobić laurkę? Nic z tego
Mama muminka za lotna nie była....
...i miala wypasioną torebkę![]()
Dajcie spokoj Mamie Muminka, bo to super postac - ja sie na tej bajce wychowalam... choc mnie raczej pasuje Mala Mi a czasami schizujaca Panna Migotka
witam swieza krew - dobry skwarek nie jest zlykocica przepiekna, jesli ma takie podejscie do swiata jakie ma spojrzenie, to mieli racje. to JEST jedynaczka
![]()
Siostro Prezes nie umieraj, jeszcze nie pora.
I przepraszam za glupie pytanie ale jak sie robi oklad z TŻa do ziarenka...? Bo jakos tego ekhm nie kumam....
ola19 pisze:Śliczny.Szkoda,że mu się tak życie popaprało.Dlaczego wraca z adopcji?
AniHili pisze:I przepraszam za glupie pytanie ale jak sie robi oklad z TŻa do ziarenka...? Bo jakos tego ekhm nie kumam....
pomponmama pisze:
Już odpowiadam. Fachowcem od metody na ziarenko jest Babajaga, to ona mnie w tej kwestii oświecieła.
Otóż należy włożyć sobie do pępka ziarenko, np. kawy, albo pieprzu, albo dowolne i rozetrzeć na proszek tżetem. Nie sprawdzałam czy działa, ale podobno metoda jest niezawodna, jak twierdzi babajagaJa jej wierzę. Myślę sobie nawet, że ona może czasem symulować chorobę, żeby się leczeniu poddać
Widziałyście jej tżeta?
Eh, żeby nie był babajadzyn, i żeby był z 10 lat starszy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot] i 692 gości