PAKT CZAROWNIC XIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 17, 2010 21:40 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Noo bo jak to dawno sie czytalo to sie dokladnie nie pamieta :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon maja 17, 2010 22:54 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

shira3 pisze:Mama muminka przyjmowała wszystkich z całym dobrodziejstwem inwentarza, jak wiesz co mam na myśli :wink: Zawsze ze soickim spokojem, radą i pocieszeniem :roll: Kurde AYO, ale mnie wypuściłaś :twisted: Mam zrobić laurkę? Nic z tego :twisted: Mama muminka za lotna nie była.... :mrgreen:

...i miala wypasioną torebkę ;)
Dajcie spokoj Mamie Muminka, bo to super postac - ja sie na tej bajce wychowalam... choc mnie raczej pasuje Mala Mi a czasami schizujaca Panna Migotka ;)

witam swieza krew - dobry skwarek nie jest zly :) kocica przepiekna, jesli ma takie podejscie do swiata jakie ma spojrzenie, to mieli racje. to JEST jedynaczka :)

Siostro Prezes nie umieraj, jeszcze nie pora.

I przepraszam za glupie pytanie ale jak sie robi oklad z TŻa do ziarenka...? Bo jakos tego ekhm nie kumam....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto maja 18, 2010 2:38 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

umieram. Blanka czuwa
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto maja 18, 2010 6:16 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Witajcie siostry w czarach biegłe :D

Witam nową czarowną i jej piękną jedynaczkę :D :D

Dawno mnie tu nie było :oops: ale moje drogie siostry od piątku byłam TDT :( Dzisiaj muszę się pożegnać z moim prześlicznym kociem i serce mi się kraje.
Kocio wraca po nieudanej adopcji :? Wraca do swojego byłego domu gdzie warunki wołają o pomstę do nieba :(
Cholera :evil: (przepraszam za słowo)gdyby nie moja sytuacja rodzinna i finansowa to bym kocia przetrzymała :evil: Gdybym nie wyjeżdżała :( Potrzebuje pociechy normalnie ,bo jak pomyslę do jakich warunków wraca to :cry: :cry: :cry:
Pokażę Wam mojego gościa :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto maja 18, 2010 6:38 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

solangelica pisze:
shira3 pisze:Mama muminka przyjmowała wszystkich z całym dobrodziejstwem inwentarza, jak wiesz co mam na myśli :wink: Zawsze ze soickim spokojem, radą i pocieszeniem :roll: Kurde AYO, ale mnie wypuściłaś :twisted: Mam zrobić laurkę? Nic z tego :twisted: Mama muminka za lotna nie była.... :mrgreen:

...i miala wypasioną torebkę ;)
Dajcie spokoj Mamie Muminka, bo to super postac - ja sie na tej bajce wychowalam... choc mnie raczej pasuje Mala Mi a czasami schizujaca Panna Migotka ;)

witam swieza krew - dobry skwarek nie jest zly :) kocica przepiekna, jesli ma takie podejscie do swiata jakie ma spojrzenie, to mieli racje. to JEST jedynaczka :)

Siostro Prezes nie umieraj, jeszcze nie pora.

I przepraszam za glupie pytanie ale jak sie robi oklad z TŻa do ziarenka...? Bo jakos tego ekhm nie kumam....

Ja też nie, acz podejrzenia mam...kosmate :wink:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto maja 18, 2010 7:03 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

ObrazekŚliczny.Szkoda,że mu się tak życie popaprało.Dlaczego wraca z adopcji?

skwarek witam gorąco.Kota urocza.Obrazek

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Wto maja 18, 2010 7:16 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

ola19 pisze:ObrazekŚliczny.Szkoda,że mu się tak życie popaprało.Dlaczego wraca z adopcji?

No cóż kocio dziki trochę,dodaj do tego strach,dezorientację :( Pani zabrakło cierpliwości.Faktem jest że,kocio nie daje się dotknąć ale ja wiem że, to ze strachu.Najodważniejszy jest w nocy,wtedy szaleje.Dzisiaj obudziły mnie dziwne odgłosy,jakby mi ktoś w wannie siedział,dopiero po chwili zajarzyłam że,to Ari(Arystoteles-tak ma na imię)w łazience urzęduje :wink:
Kot nie zna człowieka ,zanim znalazł się w Poznaniu,przebywał w domku w którym było 25 kotów!Człowiek zaglądał do nich 2razy dziennie :( To skąd on ma wiedzieć że,ludż to jedzonko i pieszczoty :(
Kocio przebywał w Poznaniu 3 tygodnie zwiedzając nowy domek tylko nocy,w dzień siedział w koszyczku.Po tym czasie pani straciła cierpliwość i zrezygnowała z kocia :| .Dzisiaj wraca do tych strasznych warunków a ja beczę bo nie mogę nu pomóc :cry: :cry: :cry:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto maja 18, 2010 7:45 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Na poprawę nastrojów dwie landrynki :wink: do wzięcia oczywiście nawet w dwupaku :roll:
Obrazek
Przyjmujemy zapisy chętnych :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto maja 18, 2010 7:50 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Chłopaki? :love:

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Wto maja 18, 2010 8:05 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

jeszcze na 100% nie wiadomo, dopiero dziś będą obadane;), ale pewnie tak :D
Jest też suuuuper cudny, słodki i w podobnym wieku marmurkowy kocurek . Też do wzięcia . :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto maja 18, 2010 8:38 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Witam świeżego skwareeczka :D Kota boska, spojrzenie to ma , nie ma co jak jedna moja :mrgreen: Lubię takie o ! :D
AYO widze nieźle wczoraj poszalała i wprowadziła Cię w temat :mrgreen:

Rany julek, strasznie żal, że dzikusior wraca w takie warunki ... :(
Becia - cudone cukiereczki. Za wspaniały najlepiej-duo-domek :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto maja 18, 2010 9:03 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

AniHili pisze:I przepraszam za glupie pytanie ale jak sie robi oklad z TŻa do ziarenka...? Bo jakos tego ekhm nie kumam....

Ja też nie, acz podejrzenia mam...kosmate :wink:[/quote]

Już odpowiadam. Fachowcem od metody na ziarenko jest Babajaga, to ona mnie w tej kwestii oświecieła.
Otóż należy włożyć sobie do pępka ziarenko, np. kawy, albo pieprzu, albo dowolne i rozetrzeć na proszek tżetem. Nie sprawdzałam czy działa, ale podobno metoda jest niezawodna, jak twierdzi babajaga 8) Ja jej wierzę. Myślę sobie nawet, że ona może czasem symulować chorobę, żeby się leczeniu poddać :wink: Widziałyście jej tżeta? Obrazek Eh, żeby nie był babajadzyn, i żeby był z 10 lat starszy...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto maja 18, 2010 9:06 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

umarłam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto maja 18, 2010 9:15 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

O ja pierdziu 8O :roll: :o

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto maja 18, 2010 10:24 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

pomponmama pisze:
Już odpowiadam. Fachowcem od metody na ziarenko jest Babajaga, to ona mnie w tej kwestii oświecieła.
Otóż należy włożyć sobie do pępka ziarenko, np. kawy, albo pieprzu, albo dowolne i rozetrzeć na proszek tżetem. Nie sprawdzałam czy działa, ale podobno metoda jest niezawodna, jak twierdzi babajaga 8) Ja jej wierzę. Myślę sobie nawet, że ona może czasem symulować chorobę, żeby się leczeniu poddać :wink: Widziałyście jej tżeta? Obrazek Eh, żeby nie był babajadzyn, i żeby był z 10 lat starszy...

Buhahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!
PADLAM I SIE TARZAM!! ZARAZ MNIE Z PRACY WYWALA :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

dobreeee :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

[poprzednia][następna]