Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:Tikusia, może się pokażesz dziewczyno, co???
Bo nadjeżdżam.
lesna pisze:Dulencja pisze:Tikusia, może się pokażesz dziewczyno, co???
Bo nadjeżdżam.
Ja tu zostałam odszczepiona od czci i wiary (nie warto pytać, bo to co powiem, jest druzgocące dla puli osób z kręgu nienawiścibez wzięcia na siebie skutków, od zawsze lepiej ratować świat, nie własnymi rękami)... Od Tiko znajdź się, jest dom, który da Ci ponad pół roku, dużo więcej niż inni tu oburzeni, a dający kotom ledwie parę dni, do oswojenia (przy okazji sterylki), a później do nawet gorszych warunków.. Wszystkich przepraszam z góry, za analityczność mojego umysłu... ja nie odróżniam Tiki czy Spacji od reszty dzikusów...
Cała prawda co do nagonki, spójrzcie w oczka tych kotów, które niechcący podlikowaliście ,czy mają stracić Dom, bo Dulencja lepiej wygląda w dekoldzie os IM ???
Rozsądek i w tego typu działaniach.. spojrzenia na całość... inaczej bylibyście pewni wyniku kontroli przez właściwy terytorialnie TOZ, ale nie, Wy nadal uprawiacie Własny i osobisty festiwal nienawiści ... nic prostszego, by dać reszcie społeczeństwa argument, by w tego typu sprawy się nie mieszać... powiedziałabym powodzenia, ale spojrzałam w te pyszczki, którym chcecie odebrać ostoje, byle Wyszło na Wasze ..
Amen
Errata: no nić głupota nie boli
Dulencja pisze:l
I wiesz co, podstawowej rzeczy nie rozumiesz... Jest na miau wiele wątków, na których źli mieszkańcy nie sprzyjają kotom..
Tu jest wręcz odwrotnie, aczkolwiek już spotkałyśmy się z opiniami, ze kotów jest po prostu za dużo..
Idąc tokiem Twojego myślenia, pogodzić się z rzeczywistością i niech będzie ich za dużo, może część wytrują... Czy tak?? Ale wtedy będą winni kolejni anonimowi ludzie... Ci wstrętni mieszkańcy.Bo przecież nie FUNDACJA, która tam koty wyrzuca...
Czuję się lekko podirytowana![]()
P.S. Burasiów nie było.
lesna pisze: no nić głupota nie boli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 132 gości