Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jek pisze:Ło matko, jaki Puszek jest cudny! Cóż to za zjawisko? szkoda że oczka przymknięte - może niebieskie w naturze )ikonka z nadzieją w oczach)?
Jasmina pisze:Wy nieczuli ludzie, co nigdy nie zaznaliście miłości wielkiej i czystej ( niestety)
SPÓJRZCIE NA TWARZ () FLORCI !!!
ONA CIEEERPIIIIIII !!!!!!
sawanka1 pisze:Nocka minęła a Florka nic , żadnych wymiotów , zachowuje się normalnie , już sama nie wiem co o tym myśleć
Serniczek pisze:sawanka1 pisze:Nocka minęła a Florka nic , żadnych wymiotów , zachowuje się normalnie , już sama nie wiem co o tym myśleć
kur.....to juz nawet pawia puścic nie mozna,żeby cała Polska nie zaczeła się martwić...ech zycie gwiazd jest cięzkie-Florka
Basica pisze:ja widzę tylko zasypiajacego kota....a zasypiajacy chyba nie cierpi?
Basica pisze:tego to akurat nie powiedziałam, jestem zawsze oddanym fanem Twojej Amyszko twórczości, ale myślałam o czymś co bardziej przypomina ikonkę, emotka niż banerek, taki malutki znaczek, który będzie zazdrością na forum, coś takiego jak ta cudna czarownica w moim podpisie....zabawna i ślinka leci na jej widok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Kasiasemba i 292 gości