kastapra pisze:Słuchajcie, martwię się trochę...
Kicia prawie nie je iciągle leży w jednym miejscu. Nie zrobią jej się odleżyny??
Ten kot jest w strasznej traumie
załatwia się do kuwetki? myje się?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kastapra pisze:Słuchajcie, martwię się trochę...
Kicia prawie nie je iciągle leży w jednym miejscu. Nie zrobią jej się odleżyny??
Tweety pisze:kastapra pisze:Słuchajcie, martwię się trochę...
załatwia się do kuwetki? myje się?
kastapra pisze:
Załatwia się i myje
kosma_shiva pisze:Karola, nie martw się, najważniejsze, że się myje i kuwetkuje.
Może jest jej za ciepło, żeby jeść
A dla Ciebie weneckie nowinki:
Hana & Hugo
a my robymy olbrzymie postępy socjalizacyjne!!
popatrzcie sami:![]()
najfajniej jest postrącać tej Dużej trochę prasowania - wtedy krzesła są o wiele bardziej miękkie!
Ja bardzo lubię tą kudłatą ciotkę !!
ja też ją lubię! A mi ciocia to nawet uszka umyła!
hmm, tylko ciekawe czemu się potem na mnie wypięła:D (?)
[code][/code]
kosma_shiva pisze:Dziewczyny!!!
ratunku,
powiedzcie mi, jak wyglada kot, ktory słabnie??![]()
Hana jeszcze w ciągu dnia jadła i coś biegała.
Potem jakoś już niezbyt.
Cały wieczów leży, mogę ją brać na ręce, kładzie się. Może ja przesadzam, ale ona jakaś zbyt spokojna na moje oko jest...
Wymiotowała dziś, ale tak jak chyba każdy, bo chyba zjadła nie ze swojej miski, ( zmiana jedzonka? )
kitkowa pisze:Chciałabym przypomnieć, że jestem już dostępna do ogłoszeń![]()
Większość kotów ma ogłoszenia na moich stronach; dziękuję za maile.
Zgłaszam zapotrzebowanie na: zdjęcia + opis z telefonem kontaktowym Finki, Kamy, Grafita, Artusia, a także inne zdjęcia Bercika i Leona (dodam przy aktualizacji). Mam nadzieję, że to nie wygórowane żądania, ale nie mogę sama opisywać kotów, a pojedyncze zdjęcia i jedno zdanie chyba nie najlepiej prezentują się w ogłoszeniach.
kitkowa pisze:Chciałabym przypomnieć, że jestem już dostępna do ogłoszeń![]()
Większość kotów ma ogłoszenia na moich stronach; dziękuję za maile.
Zgłaszam zapotrzebowanie na: zdjęcia + opis z telefonem kontaktowym Finki, Kamy, Grafita, Artusia, a także inne zdjęcia Bercika i Leona (dodam przy aktualizacji). Mam nadzieję, że to nie wygórowane żądania, ale nie mogę sama opisywać kotów, a pojedyncze zdjęcia i jedno zdanie chyba nie najlepiej prezentują się w ogłoszeniach.
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Dziewczyny!!!
ratunku,
powiedzcie mi, jak wyglada kot, ktory słabnie??![]()
Hana jeszcze w ciągu dnia jadła i coś biegała.
Potem jakoś już niezbyt.
Cały wieczów leży, mogę ją brać na ręce, kładzie się. Może ja przesadzam, ale ona jakaś zbyt spokojna na moje oko jest...
Wymiotowała dziś, ale tak jak chyba każdy, bo chyba zjadła nie ze swojej miski, ( zmiana jedzonka? )
no to wygląda tak jak opisujesz
u mnie Diesel tez się tak zachowuje tzn śpi i nie bardzo je ale liczę na to, że to po antybiotyku, który dostał ze 2 godziny temu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 228 gości