Nie chcę dramatyzować, ale Ines kiepsko wyglądała. Trzymam kciuki. Aga, może zadzwoń rano i poproś o badanie krwi, nie wiem sama. Wierzę w nią. Choć ostatnio nie ma zbyt dobrej passy.
A
Moderator: Estraven
lutra pisze:Nie chcę dramatyzować, ale Ines kiepsko wyglądała. Trzymam kciuki. Aga, może zadzwoń rano i poproś o badanie krwi, nie wiem sama. Wierzę w nią. Choć ostatnio nie ma zbyt dobrej passy.
A
Tweety pisze:lutra pisze:Nie chcę dramatyzować, ale Ines kiepsko wyglądała. Trzymam kciuki. Aga, może zadzwoń rano i poproś o badanie krwi, nie wiem sama. Wierzę w nią. Choć ostatnio nie ma zbyt dobrej passy.
A
miałam nadzieję, że sami z siebie zrobią. Lutra, nie strasz, bo ja i tak jestem przerażona czy to nie fip, białaczka czy inna podstępna choleraPrzecież ona jest taka malutka w porównaniu z siostrą
Amelki już nie ma...kastapra pisze:W mailu z allegro padło pytanie : Czy kot Fox jest kastrowany....
Ranyyyyy,ranyyy,ranyyyZaznaczam, że pani miała 12 lat kota a i nadal ma drugiego.
lutra pisze:Słuchajcie, czasem ludzka głupota i nieodpowiedzialność nie znają granic, a ja ostatnio spotykam ludzi, u których potrafi przekroczyć morze:
- Pani od Kingi, która kota ZAREZERWOWAŁA (f...) napisała mi SMS (!), że jednak chyba (?) kot nie dogada się z psem ...
- dziewczyna, która deklarowała gotowość tymczasowania matki z czwórką dzieci i pisała do mnie o tym w sobotę (tę ostatnią), napisała mi sms, że już ma kotka, bo nie potraktowaliśmy jej poważnie...
No ja jeb...ę, jak mówił mój kolega Pjóro, ja jeb...ę.
I ch...
I cała masa słów na "k" i na "s".
lutra pisze:Słuchajcie, czasem ludzka głupota i nieodpowiedzialność nie znają granic, a ja ostatnio spotykam ludzi, u których potrafi przekroczyć morze:
- Pani od Kingi, która kota ZAREZERWOWAŁA (f...) napisała mi SMS (!), że jednak chyba (?) kot nie dogada się z psem ...
- dziewczyna, która deklarowała gotowość tymczasowania matki z czwórką dzieci i pisała do mnie o tym w sobotę (tę ostatnią), napisała mi sms, że już ma kotka, bo nie potraktowaliśmy jej poważnie...
No ja jeb...ę, jak mówił mój kolega Pjóro, ja jeb...ę.
I ch...
I cała masa słów na "k" i na "s".
Amelki już nie ma...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google Adsense [Bot] i 103 gości