NIEdoSCHRONISKA/ DT u Formicy/Potrzebna pomoc w ogłoszeniach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 23:02 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

bazylica pisze:aaaaaa ja ostatnio CKM jestem :P

Spoko majonez :lol:
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Od: Wto cze 25, 2002 21:30

Post » Czw wrz 17, 2009 16:13 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

jak koteczki?
cekam na fotki :D
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Czw wrz 17, 2009 16:29 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

dora750 pisze:
bazylica pisze:aaaaaa ja ostatnio CKM jestem :P

Spoko majonez :lol:

a tak ogólnie to jak u was??
jak tata??

a koteczki już lepiej??

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pt wrz 18, 2009 7:53 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

Koteczki lepiej.
Pusia już przybiega sama się pogłaskać, Mysza zachowuje dystans i strategiczne miejsce na parapecie, ale nie ucieka już przed ręką.

Zrobiłam parę fotek, wkleję je wieczorem albo jutro, bo jak na złość nie mam dostępu do internetu teraz w pełnym wymiarze godzin. Zrobię im także allegro. Byłabym wdzięczna za pomoc w ogłaszaniu ich na innych portalach.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Pt wrz 18, 2009 20:07 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

Bazylica, tata spoko. Zajechałam do Polski ostatniej nocy. Wyjeżdżamy w niedzielę rano.

Formica, mam nadzieję, że przekaz dotarł.

Czekam na zdjęcia :lol:
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Pt wrz 18, 2009 22:42 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

oj Dora a jak tato przed podroza? nie denerwuje sie zbytnio?
no i kotecki 8O te to dopiero moga marudzic nawet i pol drogi :D
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Sob wrz 19, 2009 0:17 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

trzymam za was kciuki

jak będę umiała pomóc to pomogę

bazylica

Post » Sob wrz 19, 2009 20:33 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

Denerwuje się. Był się dzisiaj pożegnać ze swoją mamą, beczała, heh. U weta byliśmy rano, odebrać paszporty. Sprawdzał je jeszcze i wpisywał zwierzaki do międzynarodowej bazy danych. Zakropione Fiprexem, wszystko wydaje się być OK. JUtro wpakujemy wszystko do auta i jedziemy po TŻ. I w drogę koło południa :oops:
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Sob wrz 19, 2009 21:52 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

Przekaz dotarł, dziękujemy. Za niedługo będziemy robić badanie krwi i sterylkę. Chcę żeby troszki ochłonęły
Zdjęć nie dużo, ale coś udało mi się pstryknąć :arrow: Seniorki
Są nawet dwa podszafkowe :lol:
Najbardziej się bałam jak się dziewczyny dogadają z moją Marą, ale najwyraźniej jakoś bez problemów się obyło :kotek:
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Nie wrz 20, 2009 1:05 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

Zdjecia super :D widac ze dziewczyny troche jeszcze zestresowane ale i jednoczesnie ciekawe.One sa takie sliczne :1luvu:

Dora po zakropieniu fipexem masz 48 godzin na przekroczenie granicy.Wiesz,te ich wymogi sa takie surowe ale jak przyszlo co do czego to przy wjezdzie na prom w Dunkierce to celnicy nawet by nie wiedzieli ze wieziemy kota gdybysmy im sami nie powiedzieli,no bo to wlasciwie francuzi :D nawet sie smiali ze Czika ma taki ladny paszport :D fakt,sprawdzili oczywiscie nr czipa,przejechali tym skanerem ale ich podejscie bylo bardzo luzne :D nie takie rygorystyczne jak sie spodziewalam.No a po drugiej stronie juz przy wysiadaniu czyli tej angielskiej nikt przeciez nie sprawdza,wyjezdzasz z promu i juz i jedziesz sobie,wazniejsze aby wjechac na lewy pas ruchu :D .Ci francuscy celnicy przed wjazdem na prom dali nam tylko taka zolta zawieszke z jakims napisem o zwierzakach i trzeba to bylo zawiesic chyba na lusterko w aucie bo kot zostaje w aucie nie bierzesz go ze soba na poklad promu,wiec ta zawieszka to w razie gdyby ''cos'' to wiedza ze w aucie jest zwierzak i odrazu ratuja. Czika cala droge ladnie siedziala w kontenerku na tylnym siedzeniu,oczywiscie kontenerek otwarty miala bo zal mi jej bylo ale nie chciala z niego wychodzic. Kuwete ustawilismy z tylu na podlodze a jedzonko i picie na postojach. Tylko musisz uwazac na postojach wychodzac z auta zeby ci koty nie uciekly przy otwieraniu drzwi,jesli zdecydujesz sie otworzyc kontenerki podczas jazdy.My robilismy postoje dosc czesto bo tz pali a wiozac kota nie bylo mowy o paleniu w aucie.
Na wszelki wielki wez rowniez ze soba wszystkie dokumenty od weta i te co przyszly po odwirowaniu krwi po badaniu na wscieklizne(podejrzewam ze z Pulaw)
Zycze wam bardzo szerokiej drogi i daj znac jak dojedziecie :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Nie wrz 20, 2009 7:57 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

Formica pisze:Przekaz dotarł, dziękujemy. Za niedługo będziemy robić badanie krwi i sterylkę. Chcę żeby troszki ochłonęły
Zdjęć nie dużo, ale coś udało mi się pstryknąć :arrow: Seniorki
Są nawet dwa podszafkowe :lol:
Najbardziej się bałam jak się dziewczyny dogadają z moją Marą, ale najwyraźniej jakoś bez problemów się obyło :kotek:

Dobrze wyglądają :) Z Pandorą się dogadywały, to i z każdym innym kotem się dogadają. Mysza sterylizowana, więc tylko Pusia...

Widać, że się zaaklimatyzowały...
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Nie wrz 20, 2009 8:02 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

Sarra dzięki za cenne informacje :lol: Prom mamy jutro o 18, ale mam nadzieję załapać się na wcześniejszy. Datę podania Fiprexu mam wpisaną dzisiejszą, godz. 12, więc mamy czasu, a czasu :wink: Koty będą wychodzić z kontenerków, ale na postój będę je wkładać z powrotem. Żeby mi który nie zwiał. Zaraz idziemy pakować wszystko.

W UK TŻ będzie prowadzić auto, od 3 lat jeździ po brytyjskich drogach. Prędzej w PL strony pomyli :P
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Nie wrz 20, 2009 14:07 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

szerokiej drogi :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Nie wrz 20, 2009 21:41 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

haha :lol: nie lepiej zeby nie pomylil ani tam ani tu :D
szerokiej drogi ! :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Pon wrz 21, 2009 18:53 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

pomyli czy nie i tak wszystkie drogi prowadzą do domu :lol: :lol:
szerokiej :D :D

bazylica

[poprzednia][następna]