Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:No to jeszcze dwa imiona dla pręguskow szarych poprosze. Dla tych o pieknych zielonych oczkach.Ten młodziutki i ten starszy. Dziś porobie jakies fotki.O właśnie Satoru! Obiecalam sesję Szczurka ale drań teraz siu bżdziu ma w głowie. Wczoraj zjadł w biegu i poleciał. One jakieś teraz takie zalatane strasznie te kocury sa.....No nic jest caly i zdrowy jak go tylko dorwę na dlużej to obiecuję zdjęcia.
No pewnie że mozesz pięknie Dziękujemy!!!!!No wchodzisz w profil tam na gorze masz i na 1 stronie banerek z kodem. Musisz kliknąc prawym kopiuj a potem na profilu robisz wklej do podpisu i wyślij na dole i masz banerekaglo pisze:Się powtórzę![]()
Izo, co z banerkiem? Nie mam nic w podpisie-mogę wrzucić.
anakolada pisze:A czy gdzieś jest podane konto na które można wpłacać, bo chciałabym pomóc Izie, chociaż troszkę. Wirtualna adopcja nie dla mnie, bo tu trzeba by wpłacać regularnie, a ja nawet o swoich domowych rachunkach nie pamiętam. Ale coś czasami mogłabym przelać. A czy można zrobić jakiś bazarek na koty Izy?
nifredil pisze:anakolada pisze:A czy gdzieś jest podane konto na które można wpłacać, bo chciałabym pomóc Izie, chociaż troszkę. Wirtualna adopcja nie dla mnie, bo tu trzeba by wpłacać regularnie, a ja nawet o swoich domowych rachunkach nie pamiętam. Ale coś czasami mogłabym przelać. A czy można zrobić jakiś bazarek na koty Izy?
juz wysyłam PW z nr konta
iza71koty pisze:Jest jajeczny Satoru. Kocury na dzialkjach mają swoją hierarhie. On jest trochę jak Patryk, taki plochliwy i woli schodzić z drogi innym .Nie jest agresywny tylko raczej ustępliwy.Kiedyś w TONZ rozmawiałam dużo na ten temat i Weta potwierdziła że moze byc obawa o dyskryminację i wtey będzie problem z kotem. Staram się sterylizować wszystkie kotki. To zalatwia dużo. Sterylizację mam bezpłatną.Teren działek jest bezpieczny nic im tam nie grozi nawet jak sobie polatają w tą i spowrotem.
Aglo jaki Ty masz śliczny banerek!!!! Brawoaglo pisze:Jak miłe towarzystwo, to i wątek się rozrasta szybko
Witam Serdecznie Anakolada. Oczywiście że można wystawiac Bazarkianakolada pisze:A czy gdzieś jest podane konto na które można wpłacać, bo chciałabym pomóc Izie, chociaż troszkę. Wirtualna adopcja nie dla mnie, bo tu trzeba by wpłacać regularnie, a ja nawet o swoich domowych rachunkach nie pamiętam. Ale coś czasami mogłabym przelać. A czy można zrobić jakiś bazarek na koty Izy?
aglo pisze:Jak miłe towarzystwo, to i wątek się rozrasta szybko
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips i 57 gości