POMÓŻ!! 130 kotów ma tylko Izę KŁOPOTÓW BEZ KOŃCA!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 14, 2009 11:20

No to jeszcze dwa imiona dla pręguskow szarych poprosze. Dla tych o pieknych zielonych oczkach.Ten młodziutki i ten starszy. Dziś porobie jakies fotki.O właśnie Satoru! Obiecalam sesję Szczurka ale drań teraz siu bżdziu ma w głowie. Wczoraj zjadł w biegu i poleciał. One jakieś teraz takie zalatane strasznie te kocury sa..... :wink:No nic jest caly i zdrowy jak go tylko dorwę na dlużej to obiecuję zdjęcia. :wink:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro sty 14, 2009 11:25

Się powtórzę :lol:

Izo, co z banerkiem? Nie mam nic w podpisie-mogę wrzucić.

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Śro sty 14, 2009 11:26

iza71koty pisze:No to jeszcze dwa imiona dla pręguskow szarych poprosze. Dla tych o pieknych zielonych oczkach.Ten młodziutki i ten starszy. Dziś porobie jakies fotki.O właśnie Satoru! Obiecalam sesję Szczurka ale drań teraz siu bżdziu ma w głowie. Wczoraj zjadł w biegu i poleciał. One jakieś teraz takie zalatane strasznie te kocury sa..... :wink:No nic jest caly i zdrowy jak go tylko dorwę na dlużej to obiecuję zdjęcia. :wink:

czy Szczurek jest jajeczny ?
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Śro sty 14, 2009 11:31

aglo pisze:Się powtórzę :lol:

Izo, co z banerkiem? Nie mam nic w podpisie-mogę wrzucić.
No pewnie że mozesz pięknie Dziękujemy!!!!!No wchodzisz w profil tam na gorze masz i na 1 stronie banerek z kodem. Musisz kliknąc prawym kopiuj a potem na profilu robisz wklej do podpisu i wyślij na dole i masz banerek :wink:
Ostatnio edytowano Śro sty 14, 2009 11:53 przez iza71koty, łącznie edytowano 2 razy

iza71koty

Post » Śro sty 14, 2009 11:32

anakolada pisze:A czy gdzieś jest podane konto na które można wpłacać, bo chciałabym pomóc Izie, chociaż troszkę. Wirtualna adopcja nie dla mnie, bo tu trzeba by wpłacać regularnie, a ja nawet o swoich domowych rachunkach nie pamiętam. Ale coś czasami mogłabym przelać. A czy można zrobić jakiś bazarek na koty Izy?

juz wysyłam PW z nr konta :) strasznie dziękujemy, każda pomoc przy tylu kociakach jest bardzo ważna
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Śro sty 14, 2009 11:34

nifredil pisze:
anakolada pisze:A czy gdzieś jest podane konto na które można wpłacać, bo chciałabym pomóc Izie, chociaż troszkę. Wirtualna adopcja nie dla mnie, bo tu trzeba by wpłacać regularnie, a ja nawet o swoich domowych rachunkach nie pamiętam. Ale coś czasami mogłabym przelać. A czy można zrobić jakiś bazarek na koty Izy?

juz wysyłam PW z nr konta :)

zawsze moze Ci ktos przypominac;)

Ja mam niestety z tym rowniez problem. Od kilku miesiecy opiekuje sie wirtualnie Aspazja z CK, w jednym miesiacu nawet musialam zrobic dwa przelewy bo zapomnialam w poprzednim :oops:

chcialam ustalic przelew zdefiniowany, zeby sie robil co miesiac ale cos mi pokazuje blad caly czas na koncie
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Śro sty 14, 2009 11:35

Jest jajeczny Satoru. Kocury na dzialkach mają swoją hierarhie. On jest trochę jak Patryk, taki plochliwy i woli schodzić z drogi innym .Nie jest agresywny tylko raczej ustępliwy.Kiedyś w TONZ rozmawiałam dużo na ten temat i Weta potwierdziła że moze byc obawa o dyskryminację i wtedy będzie problem z kotem. Staram się sterylizować wszystkie kotki. To zalatwia dużo. Sterylizację mam bezpłatną.Teren działek jest bezpieczny nic im tam nie grozi nawet jak sobie polatają w tą i spowrotem.
Ostatnio edytowano Śro sty 14, 2009 11:37 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Śro sty 14, 2009 11:36

iza71koty pisze:Jest jajeczny Satoru. Kocury na dzialkjach mają swoją hierarhie. On jest trochę jak Patryk, taki plochliwy i woli schodzić z drogi innym .Nie jest agresywny tylko raczej ustępliwy.Kiedyś w TONZ rozmawiałam dużo na ten temat i Weta potwierdziła że moze byc obawa o dyskryminację i wtey będzie problem z kotem. Staram się sterylizować wszystkie kotki. To zalatwia dużo. Sterylizację mam bezpłatną.Teren działek jest bezpieczny nic im tam nie grozi nawet jak sobie polatają w tą i spowrotem.

no to to moze wyjasnic jego rozlatanie - wiosna niedlugo
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Śro sty 14, 2009 11:38

ale poszłyście szeroko ...z tematem uciekłyście na maxa....97 stronka BRAWO!
ObrazekObrazek

Minik

Od: Wto cze 24, 2008 12:50

Post » Śro sty 14, 2009 11:41

Jak miłe towarzystwo, to i wątek się rozrasta szybko :lol:

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Śro sty 14, 2009 11:43

:lol: no 97 strona a dopiero był początek
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Śro sty 14, 2009 11:47

Ja na dzialkach kotki sterylizuję od samego początku. Zrobilam tam prawie wszystko. Piszę prawie bo jesienią doszly cztery nowe ktore trzeba bedzie ciachnąc. Tam już się male nie rodzą od kilku lat i dobrze.Kocury polatają i tyle ich. Niech sobie myślą ze sa teraz ważne i niezastąpione .Tyle tylko :wink: minie kilka dni i bedzie spokoj jak zwykle. Mam nadzieję w takim razie że wiosna tuż tuż..... :wink:

iza71koty

Post » Śro sty 14, 2009 11:48

aglo pisze:Jak miłe towarzystwo, to i wątek się rozrasta szybko :lol:
Aglo jaki Ty masz śliczny banerek!!!! Brawo :wink:

iza71koty

Post » Śro sty 14, 2009 11:52

Witam Serdecznie Anakolada. Oczywiście że można wystawiac Bazarki :lol: Jak najbardziej Będziemy Wdzięczni za każdą Pomoc. Pięknie Ci Dziękujemy :lol: :lol: :lol:

iza71koty

Post » Śro sty 14, 2009 16:03

aglo pisze:Jak miłe towarzystwo, to i wątek się rozrasta szybko :lol:

wiem wiem .. u Izki tak jest jak już ktoś przysiądzie na moment to przepadł z kretesem ...wyjść mu się nie chce!!!
ObrazekObrazek

Minik

Od: Wto cze 24, 2008 12:50

[poprzednia][następna]