PAKT CZAROWNIC 5 ŚWIĘTO CZARNEGO KOTA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 15, 2008 22:49

Aleksandra59 pisze:
Trinity36 pisze:Właśnie wróciłam z Krakówka :) W drodze "DO" wiozłam 2 pieski i OdNowę (na 99% przyszłą włąścicielkę jednego z nich). W samym Krakowie pognało nas na Śięto Chleba (dzisiaj) i na koncert do filharmonii na Wielką Mszę h-moll Bacha (wczoraj). Powiem Wam, że wróciłam zmęczona jak pies ale było zajebiaszczo :lol: :lol: :lol: Proszę mi zazdrościć :twisted:

:twisted:

Zazdraszczam wszystkiego 8) , ale chyba najbardziej tej na 99% adopcji :wink:

Już wiadomo :lol: :lol: :lol: :lol: 100%

yes yes yes :D:D:D
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Nie cze 15, 2008 23:08

villemo5 pisze:Wszystkie uczciwe Czarownice wpłacą w czerwcu na ogołocony do cna FS tyle złotówek, ile sztuk wstrętnych papierochów dzisiaj wypaliły. Proszę przekazać tej tchórzliwej reszcie, co tu nie zagląda :twisted:

Siostro Prezes, co za dyplomacja, co za wdzięk, co za dar przekonywania. Że Siostra nie jest szefem chińskiego resortu polityki zagranicznej, to ja nie wiem czemu 8O

Ja wypaliłam 3, bo tyle palę dziennie :wink: i się dorzucę, do czerwcowego przelewu, żeby nie było. A gwoli sprawiedliwości, niepalące powinny wpłacić tyle złotówek, ile papierosów nie wypaliły. A co, równouprawnienie. 8)
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Nie cze 15, 2008 23:38

uffff......... zatem tak: poszedł przelew ze stosownym tytułem, aby ułatwić Skarbnikowanie Siostrze Skarbniczce, id est: 5zł składkowe, 2zł czarnokotowe, 3zł o smaku westów ice'ów :twisted: za czerwiec wszystko

w kwestii lenienia się, informuję, że owszem nie leniłam się, a za to mi się udało dwa razy przeprowadzić, dwa razy zmienić pracę i nie osiwieć 8O

i witam nowe Siostry bardzo ciepło! :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Pon cze 16, 2008 8:18

Witam w piękny dzień;)

Zirael, naprawdę się nie nudziłaś! 8O Podziwiam^^

Buka_w_glanach

Od: Czw sie 02, 2007 13:48

Post » Pon cze 16, 2008 9:17

Zirael...
Wow!! 8)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon cze 16, 2008 12:13

villemo5 pisze:Zirael...
Wow!! 8)

Siostro Prezes :D Siostra jak zawsze bezbłędnie oddaje powagę sytuacji. To sobie właśnie pomyślałam w momencie, kiedy wciągnęłam ostatnią walizkę do pokoju.

A potem zaraz: Zirael! Kategoryczne - nigdy więcej!

Alas! Za dwa miesiące znów mnie czeka ta przyjemność. :evil:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Pon cze 16, 2008 12:19

Zirael pisze:
villemo5 pisze:Wszystkie uczciwe Czarownice wpłacą w czerwcu na ogołocony do cna FS tyle złotówek, ile sztuk wstrętnych papierochów dzisiaj wypaliły. Proszę przekazać tej tchórzliwej reszcie, co tu nie zagląda :twisted:

Siostro Prezes, co za dyplomacja, co za wdzięk, co za dar przekonywania. Że Siostra nie jest szefem chińskiego resortu polityki zagranicznej, to ja nie wiem czemu 8O

Ja wypaliłam 3, bo tyle palę dziennie :wink: i się dorzucę, do czerwcowego przelewu, żeby nie było. A gwoli sprawiedliwości, niepalące powinny wpłacić tyle złotówek, ile papierosów nie wypaliły. A co, równouprawnienie. 8)

Za nie-wypalone???
łomatko... 8O
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon cze 16, 2008 12:30

kristinbb pisze:
Zirael pisze:

Za nie-wypalone???
łomatko... 8O

Kristin Ty się nie denerwuj... Zirael niby taka rezolutna, ale teraz to palnęła!! Spuszczam zasłonę milczenia na takie $%#^%&^%$# pomysły :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon cze 16, 2008 12:52

villemo5 pisze:
kristinbb pisze:
Zirael pisze:

Za nie-wypalone???
łomatko... 8O

Kristin Ty się nie denerwuj... Zirael niby taka rezolutna, ale teraz to palnęła!! Spuszczam zasłonę milczenia na takie $%#^%&^%$# pomysły :twisted:

hehe, paniką powiało :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Pon cze 16, 2008 14:22

villemo5 pisze: Kristin Ty się nie denerwuj... Zirael niby taka rezolutna, ale teraz to palnęła!! Spuszczam zasłonę milczenia na takie $%#^%&^%$# pomysły :twisted:

A Ty Cfana Bestyjo... :twisted:
Marcelibu

Post » Pon cze 16, 2008 14:38

Marcelibu pisze:
villemo5 pisze: Kristin Ty się nie denerwuj... Zirael niby taka rezolutna, ale teraz to palnęła!! Spuszczam zasłonę milczenia na takie $%#^%&^%$# pomysły :twisted:

Hehehehe !! Swoista segregacja.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pon cze 16, 2008 14:40

Takie jesteście mądre??
To proszę bardzo... JAK niby te niewypalone fajki policzyć??
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon cze 16, 2008 14:40

Trinity36 pisze:
Marcelibu pisze:

Hehehehe !! Swoista segregacja.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Siostra Prezes nas żelazną kurtyną odgrodziła, snif snif
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Pon cze 16, 2008 15:43

villemo5 pisze:Takie jesteście mądre??
To proszę bardzo... JAK niby te niewypalone fajki policzyć??

Tyle, co my średnio wypalamy... Proste 8)
Marcelibu

Post » Pon cze 16, 2008 15:49

Jak to jak policzyć? Trzeba wziąć liczbę wszystkich papierosów świata i odjąć liczbę wypalonych;)

Buka_w_glanach

Od: Czw sie 02, 2007 13:48

[poprzednia][następna]