Uschi pisze:Zrobiłam allegro czarnym S-braciom, Kaprys, jeśli chcesz, zrobię też Siejce, tylko dostarcz jakieś jej zdjęcia, albo chociaż swoje dane kontaktowe (na szczęście mam jeszcze dużo zdjęć tymczasa Misza, który był do nich strasznie podobny w kocięctwie)
Moze oni pochodzą z podobnych okolic? Jopop, z której piwnicy są S-ryby?
Uschi,
ogromnie bym chciała

Foty zrobię oczywiście. Ona jest zupełnie czarna z małym białym trójkącikiem jak majteczki na podbrzuszu

Wczoraj miziała się jak dzika, wchodziła sama w ręce, mam nadzieję, że dzisiaj namówię ją do wejścia na kolana siedząc na podłodze. O braniu na ręce nie ma mowy. Na razie - mam nadzieję!
Sliwkowa,
nie muszę już zastawiać!!!

Jopop,
niestety, mam wrażenie, że Siejka zaczyna się źle czuć.. Mam nadzieję, że rzeczywiście to moje wrażenie, które w dodatku szybko mi przejdzie..
W sobotę jadę z Anią Rylską na szczepienie jej trójki do Boliłapki, to gdyby mała się gorzej poczuła - zabiorę ją ze sobą. Jeżeli nawet tak samo będzie się czuła, to też ją pokażę. Nie wiem czy wczoraj zachodziła jej trzecia powieka na oczka z tego miziania, czy coś się kroi. Dzisiaj otarłam jej z noska maleńkiego gila

Martwię się..