Bielskie B.- 7 tymczasów-kciuki za Sane.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 03, 2009 10:16

Ale heca, Berni :) Patrzę ci ja dziś rano na Saniszonka - pieprzyk zniknął 8O Wygląda na to, że się po kilku tygodniach solidnie na pyszczorku umyła :smiech3: Czyli chyba problem z głowy!
Berni, jak będziesz miała jakieś zdjęcia Gusi z nowego domu - prześlij koniecznie!
Może Zefirek ma jakieś "ale" do współokatorów? Zaprzyjażniony kot robił qoopę na środku pokoju w ramach protestu i wszyscy wiedzieli, że jest po prostu obrażony. Z wiekiem mu to przeszło.
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Wto lut 03, 2009 11:30

berni pisze: Minal już tydzien od przeprowadzki kotów. W ostatnim mailu Domek napisał ze koty robią duże postepy w aklimatyzacji. Niestety Zefirkowi zdarza sie zrobić qoopkę poza kuwetę :roll: :( nie wiem za bardzo o co mu chodzi, u mnie z tym nie miał zadnych problemów..

Mojej Tosi zdarzy się zrobic qopke na dywan jesli uzna ze ma niewystarczajaco czysta kuwete, albo jak Tornadzio ja przestraszy podczas zalatwiania potrzeby i wtedy konczy qoopke na dywanie :roll:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Wto lut 03, 2009 17:47

Trzymam nadal kciuki za Gusię i Zefirka w nowym domu.
Właściwie to za Zefirka bardziej chyba, bo Gusia się całkiem dobrze zaaklimatyzowała zdaje się.
Tylko Zefirek...niech on już przestanie wariować :roll:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto lut 03, 2009 19:12

Druga kuwetka pomogła :dance2: :dance:

Aklimatyzacja coraz lepiej przebiega...

a ja nadal nie mogę uwierzyć że po 1,5 roku i to razem z Gusią......tak jak sobie po cichutku marzyłam
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro lut 04, 2009 9:09

No widzisz. :D

A jak tam Krówka ustrońska?
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro lut 04, 2009 19:13

mahob

Post » Śro lut 04, 2009 20:37

Witam! Jestem nową osobą na forum więc coś o sobie i nie tylko. A chyba raczej zacznę od Gusi i Zefirka bo to właśnie te kociaki znalazły u mnie domek. Aklimatyzują się całkiem nieźle. Coraz częściej się bawią i to tak na całego, że się stołki przewracają a kociaki turlają po ziemi. szczególnie upodobały sobie 5 rano jak wstaję do pracy więc chcąc nie chcąc wstaje wcześniej i się bawimy. Czasmi tylko jak ktoś z nienacka wyjdzie i są na to nieprzygotowane to uciekają. Uwielbiają drapanie po brzuszkach i szyjkach mogą tak godzinami leżeć do góry brzuchem. Jak na drugi tydzień pobytu to uważam że to duży postęp. Pozdrawiam serdecznie. :D

ursaminor

Od: Śro lut 04, 2009 20:17

Post » Śro lut 04, 2009 20:45

Mahob dziekuję ogromnie :1luvu: :1luvu:

W poniedziałek zaczełam profiaktycznie odoraczam stadko..po raz któryś...i u maluszków w pokoju któryś miał nadal (po 3 krotnym)odrobaczaniu stado glist w brzuszkach :( :roll: szok.

Złapana siostra Pageda starsznie sie boi i siedzi po szafą..na gołym betonie.. kocyk który jej wcisnęłam przyjeła z fuknięciem i zamiast na nim siedzi nadal na tym zimnie :( ma starszną biegunkę...w lecznicy strzelała wodą po ścianach. Wazne że zjadła saszetkę conv wiec narazie sie nie martwie o nią. Duzo dzis biedaczka przezyła...mam nadzieje że wyjdzie z niej taki miziak jak z Pageda. Moze jutro zrobię zdjecia, dzis juz nie bedę jej stresować.

Na koniec troszkę zdjęć innych moich kotuchów.

Ostatnie zdjecia Tofu u mnie.
Obrazek z kolegą Piccolo z którym bardzo się polubieli

Obrazeki z Tolkiem w ulubionym miejscu -na szafie, na walizce która była kupiona specjalnie na moje wielkie planowane wojaże po świecie...słuzy znakomicie jako legowisko dla kotuchów
Tofu juz ma własny domek.

A to obecni tymczasowicze

Tolek-moja wielka miłość
Obrazek

Z serii aaaa kotki dwa, szarobure obydwa
Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Tolek z Daisy popołudniowe lenistwo

Obrazek Obrazek Obrazek takie jesteśmy śliczne

Obrazek Cudne zielonkawe oczy Tolka-przystojniaka

Sama nie mogę wyjść z podziwiu jakie mam piękne tymczasiki.

berni

Post » Śro lut 04, 2009 20:56

Witamy Ursaminor! I koniecznie prosimy o zdjęcia Gusi i Zefirka :) A może dałoby się założyć im wątek...???
Berni, prześliczny Tolek z Daisy - chyba masz kolejny WSPANIAŁY DWUPAK na wydaniu :dance2:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Śro lut 04, 2009 22:57

ursaminor pisze:Witam! Jestem nową osobą na forum więc coś o sobie i nie tylko. A chyba raczej zacznę od Gusi i Zefirka bo to właśnie te kociaki znalazły u mnie domek. Aklimatyzują się całkiem nieźle. Coraz częściej się bawią i to tak na całego, że się stołki przewracają a kociaki turlają po ziemi. szczególnie upodobały sobie 5 rano jak wstaję do pracy więc chcąc nie chcąc wstaje wcześniej i się bawimy. Czasmi tylko jak ktoś z nienacka wyjdzie i są na to nieprzygotowane to uciekają. Uwielbiają drapanie po brzuszkach i szyjkach mogą tak godzinami leżeć do góry brzuchem. Jak na drugi tydzień pobytu to uważam że to duży postęp. Pozdrawiam serdecznie. :D

Witaj na forum Ursaminor :D

To na prawdę świetnie, że koty jakoś się aklimatyzują i że trafiły razem do takiego dobrego domu :D

Tak jeszcze myślałam o tym Zefirku...gdyby druga kuweta nie pomogła, to może feliwaya zastosować? Tylko wiem - niestety sporo kosztuje... :?
Może nie będzie potrzebny :ok:

mahob

Post » Śro lut 04, 2009 23:00

Zdjęcia śliczne. Koty faktycznie są piękne :)

Tolek i Daisy - fantastyczna parka :)

Ale jak dla mnie to to zdjęcie wymiata :wink:

berni pisze:Z serii aaaa kotki dwa, szarobure obydwa
Obrazek

Prawie jak odbicie w lustrze...

mahob

Post » Czw lut 05, 2009 17:50

Ursaminor
witaj na forum :) Dziękujemy za dom dla Zefirka i Gusi. Cieszę się, że koty się aklimatyzują. Najważniejsze , że idzie ku lepszemu :ok:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt lut 06, 2009 16:45

Mocne :ok: za Bieslkie Biedy, zwłaszcza Mirabelke :lol:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie lut 08, 2009 9:37

Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon lut 09, 2009 22:39

Dzieki Carmella :1luvu: może ktoś się skusi na pasiasty kubek :)

Witaj na forum Ursaminor :D :D Cieszę się że koty się aklimatyzują, wielką radość sprawiają mi te wieści.

U nas bez zmian..nadal czekamy na dostawę karmy , która wyjątkowo pechowo nie moze do mnie dotrzeć. Pampelcia się oswaja, mruczy już zawszejak ją głaszczę...niestety kuweta według niej kompletnie nie nadaje się do użytku..stanowi tylko zbędny element w pokoju..raz wysikła się do kuwety z ziemią i stwierdziła ze już sie jej nie podoba. Zobacze jak zareaguje na bentonit.
Reszta w miarę..Paged tylko by się bawił, podobnie jak Mirabelka..a Tolek tylko by mi leżał na kolanach i robił maślane oczka.

Zapraszam na kolejny bazarek z moimi kolczykami.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4042393#4042393

berni

[poprzednia][następna]