Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Troche mnie przeraza ostatnio ten watekSlowne przepychanki w watku ktory z zalozenia mial byc doradczy i mial sluzyc wymianie info o żywieniu kotow.A teraz? Kasia juz wie co sadzimy o okolicznosciach leczenia jej kotki , bylo o tym w innym watku i wtrącanie uwag na ten temat mija sie z celem tego watku i niczego nie wnosi a nawet może sprawie zaszkodzić(tak sądze) A jezeli chodzi o kolezanke Tigre to czy naprawde nie ma sobie nic do zarzucenia, nic a nic? że zacytuje:" kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem"? Jeszcze raz powtorze: TIGRO - nie masz sobie nic do zarzucenia, rzadnych grzechow z przeszlości, rzadnych pomylek, błędów itp Zastanow sie, prosze i pomyśl a potem krytykuj tak ostro niedoswiadczonych kociarzy
z pozycji nieomylnej.
tig_ra pisze:chcialam podzielic sie moja wiedza, tym do czego doszlam przez iles tam lat posiadajac koty, dbajac najbardziej jak tylko potrafilam, nawet czesto wlasnie kosztem siebie, szukajac, uczac sie
chcialam zrobic zestawienie karm, zamiescic je
ale w tej chwili widze ze nie warto, poniewaz zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie wiedzial lepiej, lub komu nie spodoba sie moj sposob porozumiewania
od dzisiaj ogranicze sie do pisania tylko wtedy, jak przeczytam ewidentna bzdure, ktora rzuci mnie na kolana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 71 gości