Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2016 9:38 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

:D Na moje oko rufi, w doskonałym stanie, jakieś niedrapiace koty mieli Ci ludzie bo słupki super niezniszczone.
Ja też tubę używaną kupiłam i prawie śladów nie miała ze ktoś już w nią drapał. Wyjatkowo trzymaja sie te ich drapaki.
Trafiłaś okazje.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Nie lut 07, 2016 12:33 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Tak ,drapak Rufi ,ja jestem fanką tych drapaków ,są niezniszczalne.
W poniedziałek zapytam ich czy jest możliwość wymiany tapicerki i jakie są to koszta ,konstrukcje ma super ,mowa o moim Rufim.
Niestety przez wiele lat i wiele kotów tapicerka wygląda brudno ,brzydko itp.
Reszta super ,używany z 8 lat i nawet sznurek nie odlazł. :wink:

W tym wczorajszym Rufim ,leżanka na górze mieści minimum dwa koty ,na dole spoko dwa i jeszcze tuba na dwie paskudy .
Na zdjęciu wydawał mi się mały ,a w realu wielki .
Ciesze się tak bardzo bardzo :oops:
może i bardziej od tych rozpieszczonych potworów :twisted:
Gadzina tylko się spytał czy to prezent na Jego ćwierćwiecze ,a jakże :smokin:
acha z leżanki górnej i dolnej zdejmowane są posłanka ,super sprawa.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lut 07, 2016 17:28 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Nigdzie nie pojechałam ,czekam pod telefonem .Za to miałam miłych gości z Jawora i z ..Ursusa czyli bratowa.
Śmiałam się że to prezent od chrzestnego (czyli mojego brata ) na 25 ur.Gadziny :lol:
Mój brat jak już pisałam nie ma mnie ,a więc chrześniaka też nie ma :twisted:
c'est la vie.

Iza uśpiła dziś Maćka zabranego z działek ,mocznica go zabijała ,nic nie pomogły leki ,kroplówki ,kot z dnia na dzień coraz gorzej ,przestał jeść ,nie było sensu męczyć dłużej :cry:
Maciusiu [']
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 07, 2016 18:07 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Nie było sensu.
Bardzo współczuję. To trudna decyzja.
[*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lut 07, 2016 18:18 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Bardzo mi przykro:(
Przeżywaliśmy wczoraj to samo, strasznie boli.

Drapak bardzo fajny ale nie umiałam go znaleźć na stronie Rufi.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie lut 07, 2016 18:23 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Lidka pisze:Bardzo mi przykro:(
Przeżywaliśmy wczoraj to samo, strasznie boli.

Drapak bardzo fajny ale nie umiałam go znaleźć na stronie Rufi.

Bo to stary drapak ,już nie robią takich ,no i robiony na zamówienie .
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 07, 2016 20:17 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Przynajmniej ostatnich dni nie spędził sam [']

Rasowym to zawsze łatwiej u nas na Facebooku jednej z grup pojawiło się ogłoszenie main coona z hodowli z Fiv i w ciągu kilku godzin został adoptowany. Ogłoszenie wyjaśniało oczywiscie nature choroby i ostrzegało o kosztach weterynaryjnych kontynuacji leczenia. Dom znalazł szybciej niż większość kociaków.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Pon lut 08, 2016 7:05 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Dorciu ja nie wiedziałam że Pyza zalicza się do kociastych - drapak okupuje :ryk:
Szkoda ze Kocinka na działkach się nie pojawiła :( dobrze ze jest cieplej na dworze
Miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon lut 08, 2016 8:51 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Bry dobry .
Za udany tydzień :ok:

Dziś może być krwawo ,mamy na 19 wizytę u okulisty ,szwy Novej ściągać :strach:

Wczoraj Sati dostała szału gryzienia ogona ,jak by coś ją gryzło :roll: nie ma nic ,poza tym miał by cały dom. :?
Wycisnęłam gruczoły ,umyłam dupsko i przeszło ,oby to nie żadna alergia ,bo krosteczki na brzuchalu wielkim i tłustym ma odkąd ją przywiozłam .

Tygrynia ze Skarpetką wciąż czekają ,dzwonią ludzie ale na ogół każdy chce jedynaka lub problem z osiatkowaniem .
Ja je rozdzielę ,owszem ,ale nie chciała bym żeby były jedynaczkami.
Małe są i drobniutkie ,wagowo stoją :roll: nie wiem czy to nie efekt choroby ,leczenia ,leków .
Jeszcze takich kruszaków nie miałam ,mimo że karmię i dogadzam jak mogę :|
Z drugiej strony ja też kiedyś byłam kruszak i Kropeczka :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 08, 2016 16:46 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Limuś wszystkiego najlepszego :1luvu:

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 08, 2016 17:08 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

dziękuję :1luvu: :piwa:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon lut 08, 2016 19:44 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

:piwa: :wink:
ZA udany , spokojny i ZDROWY tydzień :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lut 08, 2016 22:25 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Oj Nova Cholera jeszcze nam pokaże :twisted:
U okulisty wszystko ok. oczko pięknie się zagoiło ,gorzej z palcem wetki ,bo użarła mocno i głęboko :twisted:
Jeszcze chwila i domek wypuści łajzę i niech sobie żyje jak chce gdzie chce i z kim chce :mrgreen:
byle nie gryzła :crying:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 09, 2016 17:32 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Hej ,gdzie Wy ??
Mam dziwny dzień ,wszystko leci mi z rąk ,dokładnie wszystko :strach: stłukłam talerz ,wywaliłam kapuchę ugotowaną (gołąbki robię ,tak ,tak teraz ) maszynka do mielenia ,mięso ,zaczynam się bać :placz:
o nożach też nie wspomnę i innych sztućcach :|
ki diabeł :roll:

No nic ,oby wszystko było dobrze .

Gołąbki się robią ,już je czuję. :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 09, 2016 17:44 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Jesteśmy...tylko u nas to samo-coś w aurze do doooopyyyyy
ObrazekObrazek

isiaja

Od: Śro gru 28, 2011 13:36

[poprzednia][następna]