Info z dyżuru. Zaczynam od zdrowej która już coraz mniej przypomina zdrową. Pringels ma faktycznie oczko czerwone, Adolfa już też. Nie wiem czy to grzyb, czy nie zadrapanie. Na zdrowej jest 8 kotów!!!!a na 3- 5. Czy ktoś pomyślał co się stanie jak Didi coś złapie? Kto jej będzie leki dawał? Już mam w nosie nas, ale kot?przecież ona z nerwów padnie. Jest tyle młodych kotów dlaczego nie dać je na 3 ke?tyle miejsca, zabawki.... Na kwar... Już nie ma miejsca za bardzo w boksach. Kalinka znowu oczy chore.... Fajnie firanki wyglądają, ale czy to nie będzie wylegarnia bakterii i zarazków? Wydaje mi się że karnisze są zakładane na lato na zasłony jak świeci słońce.... Halina charczala jak dostała vetomute i krople. Były już u nas kotki tj.Paris i Lola co tak charczały. Jak będzie wet u nas to może te kotki które jeszcze są zdrowe dać na 3 ke, Pringelsa i Adolfe do woliery.
MALEC dziś dobrze, żadnych przygód. Jedynie uszka mu wyczyscilam bo ma brudne. Chwilowo czarnuszki mają boks powiększony, żeby polatały trochę. No jeszcze teraz doszła Hermiona z prawym uchem.... Coś jej chlupie.....Napiszę kartkę na kwar...Co jakiemu kotu dolega, bo zaczyna być Meksyk

. Ale za pamięci:
KALINKA -oczy. HALINKA - charczy. MALEC - wczoraj wymiotował, dziś ok.ewentualnie uszy. PRINGELS -oczy. ADOLFA -oczy, STRASZKA -grzybek na oczku, ale wydaje mi się że już lepiej to wygląda. HERMIONA -prawe ucho. I chyba tyle. No i trzeba prawie wszystkie odrobaczyc... Siostry ksero ok.VEGA -kopalnia w uszach....