Strasznie, strasznie mi przykro
Marzenko trzymaj się kochana.
Piesiu [*]
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Czasem wydaje mi się, że Topek jest, tylko akurat sobie cicho śpi, czasem wydaje mi się, że odszedł dawno temu a czasem to boli jak diabli - taka trochę bez sensu jestem. Koty dużo się do mnie tulą i sporo wcinają - jakby czuły nadchodzącą zimę. Nie zapowiadają się te święta jakoś rewelacyjnie - może pomoże jak jutro kupię i przybiję nad drzwiami gałązki jodły.
Alienor pisze:Dziś piękne słońce I dość ciepło jak na grudzień.
Jako że głupich nie sieją a ja powinnam mieć bana na FB ... trafi do mnie na tymczas (chyba że do jutra znajdzie się właściciel) 15-letni pies bez oczu I głuchy. Trafił do schroniska I miał być uśpiony dziś lub jutro, bo taki pies w schronisku się męczy bardzo. No to wiecie...
Alienor pisze:Dziś piękne słońce I dość ciepło jak na grudzień.
Jako że głupich nie sieją a ja powinnam mieć bana na FB ... trafi do mnie na tymczas (chyba że do jutra znajdzie się właściciel) 15-letni pies bez oczu I głuchy. Trafił do schroniska I miał być uśpiony dziś lub jutro, bo taki pies w schronisku się męczy bardzo. No to wiecie...
morelowa pisze::ok: Yes!
Ale dlaczego bana?? Pochwałę powinnaś dostać ! Dyplom dziękczynny!
Alienor pisze:Toperek [*] aka Książę Promienisty już biega po krainie za Tęczowym Mostem. Znów jest zdrowy, silny, młody, świetnie widzi i słyszy a łapy niosą go pewnie tam, gdzie chce być. Odprowadziłam go tam, gdzie nie ma cierpienia. Zabrał ze sobą kawałek mojego serca. Miałam nadzieję, że znajdzie idealny dom i że pożyje tam sobie jeszcze. Nie było mu to pisane, ale starałam się z całych sił, by było mu u mnie dobrze.
Kinnia pisze:jak zwykle nie w temacie jestem - nie nadążam z niczym już
to po kolei:
- za co bana?
- kiedy przyjeżdża Nowy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 581 gości