phantasmagori pisze:To już Justyna sama opowie
Wrrr... mam czekać , normalnie Rudolfem, Maćkiem i Żabą poszczuję a Zuzia z Kasią będą pilnować by szczucie było skuteczne

No dobra, poczekam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:To już Justyna sama opowie
Grosziwo pisze:phantasmagori pisze:To już Justyna sama opowie
Wrrr... mam czekać , normalnie Rudolfem, Maćkiem i Żabą poszczuję a Zuzia z Kasią będą pilnować by szczucie było skuteczne![]()
No dobra, poczekam
Justa&Zwierzaki pisze:A no opowiem , opowiem![]()
![]()
Jak co dzień z samego rana mycie pampersowców i zmiana pampersów na czyste a panicz Bartuś w świeżym pampersie pognał do łazienki ( staram sie go tam nie wpuszczać właśnie z tego powodu ) a tam w juz nie używanym garnku na mleko woda dla kotów, tak około 1.5 litra a co na to Bartuś ,hmm może by tak sie w tej wodzie wytaplać a czemu nie a ja na to takie oczyi okrzyk Bartek nieeeeee , no i za ręcznik w które przed chwilka ręce wycierałam a Bartuś w krzyk , mama ja nie chce , ja sie chce taplać, nie wycieraj mnie , nieeee
A aby tego b yło mało to i kawaler Maksiu zrobił dosłownie to sama , czyli pełny plagiat i ja juz nie wiedziałam czy sie śmiać czy płakać![]()
![]()
No ale wczoraj wieczorem sobie taki mały relaks sobie zafundowałam , a co też mi wolno a że jestem arbuzorzercom to sobie na to szaleństwo pozwoliłam, ładnie pokroiłam do miski ( mojej nie psiej
) no i poszłam do kuchni zanieść nóż , przy zwierzakach szalonych nóż w pokoju może byc narzędziem zbrodni
, ślinka mi juz cieknie na tego arbuza bo dosłownie go tylko skosztowałam a tu moje zdziwienie jak panna dama Etna sobie go całego wraz z miska na wersalkę ściągnęła no i koc do prania a i po arbuzie pozostało tylko wspomnienie
, no a psom bardzo smakował
![]()
Bartuś tez dostał dziś carthophen .
Grosziwo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A no opowiem , opowiem![]()
![]()
Jak co dzień z samego rana mycie pampersowców i zmiana pampersów na czyste a panicz Bartuś w świeżym pampersie pognał do łazienki ( staram sie go tam nie wpuszczać właśnie z tego powodu ) a tam w juz nie używanym garnku na mleko woda dla kotów, tak około 1.5 litra a co na to Bartuś ,hmm może by tak sie w tej wodzie wytaplać a czemu nie a ja na to takie oczyi okrzyk Bartek nieeeeee , no i za ręcznik w które przed chwilka ręce wycierałam a Bartuś w krzyk , mama ja nie chce , ja sie chce taplać, nie wycieraj mnie , nieeee
A aby tego b yło mało to i kawaler Maksiu zrobił dosłownie to sama , czyli pełny plagiat i ja juz nie wiedziałam czy sie śmiać czy płakać![]()
![]()
No ale wczoraj wieczorem sobie taki mały relaks sobie zafundowałam , a co też mi wolno a że jestem arbuzorzercom to sobie na to szaleństwo pozwoliłam, ładnie pokroiłam do miski ( mojej nie psiej
) no i poszłam do kuchni zanieść nóż , przy zwierzakach szalonych nóż w pokoju może byc narzędziem zbrodni
, ślinka mi juz cieknie na tego arbuza bo dosłownie go tylko skosztowałam a tu moje zdziwienie jak panna dama Etna sobie go całego wraz z miska na wersalkę ściągnęła no i koc do prania a i po arbuzie pozostało tylko wspomnienie
, no a psom bardzo smakował
![]()
Bartuś tez dostał dziś carthophen .
Na nudę to Ty narzekać nie możesz, oj nie.
I nie żałuj "dzieciakom" arbuza
phantasmagori pisze:Justa abyś teraz pestką w oko nie dostała, jak Etna bąka puści![]()
No chyba, że wydłubałaś
phantasmagori pisze:Justa abyś teraz pestką w oko nie dostała, jak Etna bąka puści![]()
No chyba, że wydłubałaś
Justa&Zwierzaki pisze:No dobra , dam im czasami trochę tego arbuza![]()
![]()
Grosziwo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:No dobra , dam im czasami trochę tego arbuza![]()
![]()
Wiedziałam , wiedziałam , wydało się !!!! To Justa zjadła arbuza
Grosziwo pisze:ok. Ciiii.... No przecież nikomu nie powiem,że tą wodę z garnuszka to Ty wychlapałaś a na biedne kotecki składasz
Justa&Zwierzaki pisze:Grosziwo pisze:ok. Ciiii.... No przecież nikomu nie powiem,że tą wodę z garnuszka to Ty wychlapałaś a na biedne kotecki składasz
No przecież ktoś musi![]()
![]()
a nie będę biednych kotów zmuszać do picia wody z garka
![]()
![]()
![]()
![]()
A jeszcze Wam powiem że dziś wieczorem w parku jak byłam z Etna i Fibim poznałam Lenina ( nic nie piłam dziś)
Grosziwo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Grosziwo pisze:ok. Ciiii.... No przecież nikomu nie powiem,że tą wodę z garnuszka to Ty wychlapałaś a na biedne kotecki składasz
No przecież ktoś musi![]()
![]()
a nie będę biednych kotów zmuszać do picia wody z garka
![]()
![]()
![]()
![]()
A jeszcze Wam powiem że dziś wieczorem w parku jak byłam z Etna i Fibim poznałam Lenina ( nic nie piłam dziś)
Marksa i Engelsa też![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google Adsense [Bot], luty-1 i 787 gości