Ale tak naprawdę uważam, że w perspektywie dłuższej i szerszej

Trzymam kciuki za Lidkę:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mgj pisze:
Tak więc pomózcie Lidce "wyspowiadać się" na tamtym wątku. Nawet jesli się teraz nie uda (choc ja będę wierzyła do końca), to przyda sie przy następnych głosowaniach (ew. w koalicji z drugim samotnym strzelcem)
puszatek pisze:
śliczne maleństwo![]()
![]()
to moja wina, że bez wiedzy i zapytania Lidki o zdanie wystawiłam jej kandydaturę do KV, nie było moim zamiarem narobić Lidce wrogów, tylko uzyskać dla niej pomoc.....
przyznaję, że nie śledziłam przedtem podobnych wątków bo nie naraziłabym Lidki na nieprzyjemności
aga9955 ciekawe, że nie weszłaś na ten wątek z podanego linku na początek tylko na koniec
początek wątku mówi o ilości kotów, o pomocy, o rozliczeniach...nie interesowało Cię to![]()
zgadzam się w zupełności z Marzenią, że Forum Miau jest dość okrutnym Forum
Lidka, bardzo Cię przepraszam
mgj pisze:Tak, przede wszystkim "nerwy w konserwy"-było kiedyś takie powiedzenie.
Sa jeszcze inne adekwatne do ostatnich wydarzeń przysłowia, ale napiszę jedno, jako motto na dalszy ciąg sierpniowej ankiety Miau:
"Psy szczekają , karawana idzie dalej"
EDIT: "karawana"niestety nie idzie dalej.
Rozumiem przegrać (w wyrównanej przeciez walce-nie mało głosów Lidka dostałaś-ja i pewnie sporo innych osób jeszcze nie głosowało) - ale poddawać się na wstępie.....
Na dodatek byłaby to dobra okazja rozpropagowania Twojej działalności szerszemu gronu uzytkowników miau.
PS. "Wypisując" się z ankiety masz prawo (tak jest w regulaminie), choc oczywiscie możesz z niego nie skorzystać, zasugerować osobom głosującym na Ciebie - innego kandydata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Robertogem i 64 gości