Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
adzi pisze:Dziewczyny szukam pilnie TDT dla rudego Garfiego z tego wątku - str. 39
viewtopic.php?f=1&t=135485&start=570
DS od połowy lutego w Wawie.
aga marczak pisze:Nie mogę w tym tyg sprzedawać kalendarzy.Mam grypę,wzięłam nawet na jutrozwolnienie,bo nie jestem wstanie normalnie funkcjonować
aga marczak pisze:adzi pisze:Dziewczyny szukam pilnie TDT dla rudego Garfiego z tego wątku - str. 39
UWAGA szukamy awaryjnego domu dla rudzielca,który ma już DS w Wawie!
Marlon pisze:nie znam nr wiec zadzwoniłam, koty urodzily sie u tej pani w domu, kobieta nie świadoma niczego, teraz ma problem, obiecalam jej tansza sterylke ale nie wiem czy sie przekonala do konca...nie umie nawet kotow oglaszac
XAgaX pisze:a ile ma tych kotów? w takich sytuacjach zawsze się zastanawiam nad interwencją...
zastanawiam się też, czy sama do niej nie napisać, jeśli by to coś dało... mogłabym też opłacić zabieg/i, jeśli uznacie to za pedagogiczne
magradz pisze:XAgaX pisze:a ile ma tych kotów? w takich sytuacjach zawsze się zastanawiam nad interwencją...
zastanawiam się też, czy sama do niej nie napisać, jeśli by to coś dało... mogłabym też opłacić zabieg/i, jeśli uznacie to za pedagogiczne
To może być problem na większą skalę:
viewtopic.php?p=4462327
XAgaX pisze:
Czyli jedno pisze, a drugie mówi przez telefon?
biamila pisze:aga marczak pisze:adzi pisze:Dziewczyny szukam pilnie TDT dla rudego Garfiego z tego wątku - str. 39
UWAGA szukamy awaryjnego domu dla rudzielca,który ma już DS w Wawie!
Jeny jaki piękny chłopak:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 33 gości