Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 15:25 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Dorciu na pewno będzie Malwince super i Tobie troszeczkę lżej. Ja już się pogubiłam - to Malwinka z Lusią nie mialy iśc do jednego domku, bo takie z nich kumpele, czy ja już coś pomajtałam :oops:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro sty 11, 2012 15:55 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

niestety ,Lusia nadal u mnie ,chętnych brak...tak czy tak u Lusi trzeba wykryć czemu się drapie .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sty 11, 2012 15:57 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Elu ,słoninkę masz ? pierożki super smakują odsmażane na słonince .
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sty 11, 2012 16:13 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Dorcia całkiem Cię rozumiem, ostatnio wydałam moją tymczaskę Rózię. Oczywiście rozum i TŻ mówili co innego a moje serce co innego. Tym bardziej, że to naprawdę świetna kocia jest i to, że ją zabrałam maluką tzn. ok. 6 miesięczną z dworu do sterylki aborcyjnej, bo jak się okazało nie przeżyłaby porodu - nie pomagało mi w tym wszystkim.
W dodatku poszła do domu mojego weta, który teraz też na śląsk się przeprowadził i układa sobie życie od nowa i nie wyobrażał sobie domu bez kota. I co z tego, skoro ja i tak wolałabym żeby mieszkała z mną :oops: Ja zupełnie nie nadaję się na dom tymczasowy, bo nie umiem kotów wydawać. :twisted:
Normalnie nie mądre jesteśmy z tym naszym przywiązywaniem się do kotów, ale cóż na to poradzić :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro sty 11, 2012 16:18 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Dorciu wobec tego słoninkę zakupię :)

kaja888

Post » Śro sty 11, 2012 16:34 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

AgaPap pieszczocha chyba łatwiej oddawać ,bo wyobraźnia nie podpowiada jaki to sters ile cierpienia i bólu i strachu ,a ta piczka to straszny tchórz do ludzi ,tylko ja byłam dla niej wielką miłością.
:oops:
wiem jednak że donikąd mnie to nie doprowadzi ,zamiast polepszyć im byt pogorszę :oops: :cry:
a tak za pare dni ona się odnajdzie w nowej sytuacji ,mam nadzieje że pozwolą jej na to /.
na razie nie wyszła z transportera ,poradziłam aby tak ją zostawili ,cierpliwość i spokój i będzie ok.
tego się trzymam .
ja zaś mam kolejną judaszową złotówkę :cry:

a może ktoś jeszcze zakocha się w Lusi ? nie musiała bym kupować mokrego żarełka ..tu też będzie stres ,Luśka od razu chowa się do łóżka .
ta to mi kieszenie porządnie przetrzepała :twisted:
jest takie zdjęcie gdzie tuli się do Kuliczka a ta ją obejmuje ,może w dwupaku ....moja cudna srebrna Kulikuli.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sty 11, 2012 18:05 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Malwinkapojechała Lusia czeka

MruMru tez potrzebowała pare miesiecy aby przestać znikac jak np pojawia sie znajomi albo mały hałasuje. Ale jak otworze lodówke to jest caaała moja i podobnie jak przysypia na parapecie na podusi 8)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro sty 11, 2012 23:39 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Malwinkapojechała Lusia czeka

Limku ,bo ty jesteś mądrym domkiem :wink: wiedziałas jaka jest ,dałaś jej czas ,a to najważniejsze .
Mam nadzieje że tamten domek też będzie tak mądry ,juz miałam kilka wiadomości ,typu ruszyła się ,spojrzała ,wyszła ,była na kolanach ,siedzi w kąciku ,nie je....będzie dobrze :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 12, 2012 7:25 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Malwinkapojechała Lusia czeka

witam kochani .noc jak zwykle nie do pozazdroszczenia ,w dodatku rozmawiałam wczoraj wieczorem o sytuacji w KLEMBOWIEjest tragicznie ,zwierzęta są głodne ,podobno karmione sa już co 3 dni bo nie ma czym :cry: :cry: :cry:
Trzeba je ratować :idea: :idea: :idea:
Może by tak w tym miesiącu zagłosować na Klembów :?: :?: :?: :?: :?:
może ktoś ma dojście do taniej karmy ,karmy przeterminowanej ?
morze nieszczęść i biedy :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 12, 2012 8:34 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Malwinkapojechała Lusia czeka

Dorciu a gdzie się głosuje na Klembów?
Dorciu pierożki były super :)

kaja888

Post » Czw sty 12, 2012 16:31 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Malwinkapojechała Lusia czeka

Kaja888 jeszcze nie wiem czy dogo wytypuje Klembów do głosowania w Krakvecie ,poczekamy zobaczymy.
U Malwinki vel Konstancji :wink: całkiem nieźle ,wyszła ,zjadła ,mruknęła coś tam ,pomiziała się ,tak bardzo się cieszę :piwa:
Luśka nawet nie tęskni ,wiedźma :twisted:
Byłam dziś u dentysty ,chodzę tak od czerwca :cry: wciąż jest nie tak ,ale dziś o tyle lepiej że może zaczniemy myśleć o 3 zębach .
26 stycznia zapadnie decyzja ,już seplenić zaczynam i głupie miny robię jak mówię :oops:

niestety przegapiłam wizytę na RTG :oops: znów muszę czekać 3 tyg.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 12, 2012 23:34 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Malwinkapojechała Lusia czeka

witam i dobranoc :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 13, 2012 10:14 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Malwinkapojechała Lusia czeka

bry z rana :wink:
z Malwiną lepiej tz. chyba z Konstancją :mrgreen: już mruczy ,jadła ..chodzi po mieszkaniu ,zagaduje ,jeszcze daje dyla jak ktoś chce wejść w bliższy kontakt ,ale sama jak ma ochotę przychodzi na tulaski .
wielkie UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFf.
Dżagę ogoliła,w środku zimy :roll: do gołego ,nie wiem czemu sie drapie ,czyściutka,pachnąca ,po kąpieli ? czy po jedzeniu ? ale jedzą karmę dla alergików ,wiem że białe psy mają różne takie problemy.
Wiatr zerwał mi na ogródku ogromną gałąź z drzewa,całe szczęście nas wtedy tam nie było :strach:
Moje dziewuchy jutro prawdopodobnie na pół dnia lub dłużej zostaną same ,martwie sie jak zwykle i denerwuje okropnie :oops:
transportery już czekają .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 13, 2012 15:05 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Malwinkapojechała Lusia czeka

IrenaIka bardzo dziękuję 50zł na moim koncie :1luvu:

i ktoś wpłacił 30zł ,ale nie wiem komu mam podziękować :oops:

bardzo ,bardzo dziękuję ,chętnie bym zdefraudowała na swoje potrzeby :oops: ,ale będzie na mikropieski :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 13, 2012 21:17 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Malwinkapojechała Lusia czeka

poki co Klembów prowadzi w wewnętrznym głosowaniu na dogo
tam też wiemy jaka jest sytuacja w Klembowie
mam nadzieję, ze Emir się nei przyczaja na koniec z głosowaniem

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

[poprzednia][następna]