który wystawiłam w imieniu Izy i z jej rzeczy, gdyż jak wiemy przy opiece nad tyloma kotami ciągle czasu brak

wsparcie bardzo potrzebne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Na rozweselenie: http://www.youtube.com/watch?v=3VLcLH97 ... ure=relmfu
Marmotka pisze:Szaruś to piękne, grube kocisko teraz![]()
W poniedziałek coś jeszcze dla niego podeślę, żeby bidulek nie schudł przed zimą
iza71koty pisze:Kochani gdyby Ktoś miał możliwość nas poratować,wpłacić wczesniej na Swoje Adoptusie lub wpłacić ,żeby poratować sytuację, to bede bardzo bardzo wdzięczna.Nie chce sie zadłużać.Powoli wychodzimy z naszych kłopotów ,które ciągną się od lat.Bardzo proszę.
![]()
Ania i jej Nitro pisze:iza71koty pisze:Kochani gdyby Ktoś miał możliwość nas poratować,wpłacić wczesniej na Swoje Adoptusie lub wpłacić ,żeby poratować sytuację, to bede bardzo bardzo wdzięczna.Nie chce sie zadłużać.Powoli wychodzimy z naszych kłopotów ,które ciągną się od lat.Bardzo proszę.
![]()
Izus, ja postaram sie przelac pieniazki dla dziewczynek jutro albo we wtorek. Zrobilabym to juz dzisiaj, ale czekam na list z karta kodow do przelewow internetowych, juz ponad tydzien idzie....![]()
Kotki pod Twoja opieka sa cudne, naprawde jakby nie byly bezdomniaczkami, takie zadbane, grubiutkieA Szarus to chlop potezny, 1o kg
![]()
Iza, Jestes wspaniala![]()
iza71koty pisze:Potwornie u nas dzisiaj wieje.Myślałam ze nie dojade do domu z moich działek.
Całą drogę pod wiatr.Nogi miałam jak z ołowiu jak dojechałam.
Ania Twój ulubieniecczyli Misio z parkingu upolował dzisiaj szczura.Takiego byka ze myślałam ze mi gołębia niesie
![]()
.Wpadł z nim do altanki jak juz koty jadły.Wypluł go na chwile, zjadł jedzonka a potem się za niego zabrał.Rzucił go wprost na łóżko na moja podusie z panterki.
Wrr...
iza71koty pisze:Wiesz jak on warczał na mnie i wogóle na koty jak ja mu próbowałam tego szczura odebrać.Masakra.Myślałam że się do bicia rzuci.Ale, Serio to sobie tego szczura zmierzyłam z ciekawości tasiemką.Był wielki i tłusty.Pewnie sie upasł na dworzu na kocim jedzeniu.Znaczy był juz bez głowy.Zaraz Ci napisze jaki byk, tylko tasiemki poszukam, bo wziełam z działki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości