Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 26, 2011 13:23 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Kochani zapraszamy na koci bazarek z fajnymi rzeczami :kotek: :kotek: :kotek:
który wystawiłam w imieniu Izy i z jej rzeczy, gdyż jak wiemy przy opiece nad tyloma kotami ciągle czasu brak :|

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=136174

wsparcie bardzo potrzebne :catmilk: :catmilk: :catmilk:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Sob lis 26, 2011 15:59 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Szaruś to piękne, grube kocisko teraz :1luvu:
W poniedziałek coś jeszcze dla niego podeślę, żeby bidulek nie schudł przed zimą :D
Obrazek

Marmotka

Od: Nie sie 26, 2007 17:35

Post » Sob lis 26, 2011 17:22 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lis 26, 2011 17:43 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob lis 26, 2011 20:02 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Dziewczyny zapraszam na jeszcze jeden bazarek wystawiony na bieżące potrzeby,
który zrobiłam w imieniu Izy :1luvu:
popatrzcie tylko jakie tam przygotowała cudeńka :D a torebka pierwsza klasa :ok:

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=136189
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Nie lis 27, 2011 15:02 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Marmotka pisze:Szaruś to piękne, grube kocisko teraz :1luvu:
W poniedziałek coś jeszcze dla niego podeślę, żeby bidulek nie schudł przed zimą :D

Wspaniale. :D Dziękuję Kochana. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kurcze koniec miesiąca jest zawsze jakis problematyczny. :roll: Zwykle popadamy wtedy w jakis dół finansowy. :| Nie wiem czemu tak sie dzieje.... :roll:

Szaruś to mocarz. :D On nie tyle jest upasiony, co jest po prostu wielki.To bardzo masywny mocny kot.Jest w wieku Biedroneczek zatem też juz ma swoje latka.Ale trzyma sie na prawde fest ,jak trzeba. :D Ja go nawet nigdy kichającego nie widziałam. :roll:

Jest wielki.Silny.Myślę ze spokojnie waży jakieś 10 kilo. :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie lis 27, 2011 18:34 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

iza71koty pisze:Kochani gdyby Ktoś miał możliwość nas poratować, :oops: wpłacić wczesniej na Swoje Adoptusie lub wpłacić ,żeby poratować sytuację, to bede bardzo bardzo wdzięczna.Nie chce sie zadłużać.Powoli wychodzimy z naszych kłopotów ,które ciągną się od lat.Bardzo proszę. :oops:

Izus, ja postaram sie przelac pieniazki dla dziewczynek jutro albo we wtorek. Zrobilabym to juz dzisiaj, ale czekam na list z karta kodow do przelewow internetowych, juz ponad tydzien idzie.... :roll:

Kotki pod Twoja opieka sa cudne, naprawde jakby nie byly bezdomniaczkami, takie zadbane, grubiutkie :kotek: A Szarus to chlop potezny, 1o kg 8O
Iza, Jestes wspaniala :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Nie lis 27, 2011 21:20 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Ania i jej Nitro pisze:
iza71koty pisze:Kochani gdyby Ktoś miał możliwość nas poratować, :oops: wpłacić wczesniej na Swoje Adoptusie lub wpłacić ,żeby poratować sytuację, to bede bardzo bardzo wdzięczna.Nie chce sie zadłużać.Powoli wychodzimy z naszych kłopotów ,które ciągną się od lat.Bardzo proszę. :oops:

Izus, ja postaram sie przelac pieniazki dla dziewczynek jutro albo we wtorek. Zrobilabym to juz dzisiaj, ale czekam na list z karta kodow do przelewow internetowych, juz ponad tydzien idzie.... :roll:

Kotki pod Twoja opieka sa cudne, naprawde jakby nie byly bezdomniaczkami, takie zadbane, grubiutkie :kotek: A Szarus to chlop potezny, 1o kg 8O
Iza, Jestes wspaniala :1luvu: :1luvu:

Dziękuję Kochana. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Rzeczywiscie niektóre kotki wygladają :roll: na prawde super.Będe nie skromna przepraszam. :oops: Ale przecież to i Wasza Wielka Zasługa. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Czasem na nie patrze i sama sie dziwię że im właściwie niczego nie brakuje. :roll: :lol:

iza71koty

Post » Nie lis 27, 2011 21:58 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Izo jesteś cudownym człowiekiem. :1luvu: Zazdroszczę Ci odwagi i nie wyobrażasz sobie jak wielkim szacunkiem darzę Cię za to, co robisz. Bardzo przykro czytać jak wiele kotów "zginęło tragicznie", bo to w większości zasługa ludzi. Gdyby w całej Polsce walczyło się z bezdomnością tak, jak Ty walczysz w Szczecinie, bezdomność byłaby znacznie mniejszym problemem. Życzę Ci powodzenia i oddaję pokłon, naprawdę Cię podziwiam.

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Nie lis 27, 2011 22:04 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Piszesz o kotkach które zginęły na Tęczy?jeśli tak to masz rację.Zginęły, bo jedna osoba nie wystarczyła żeby je wszystkie uratować. :| Dziekuje ze jesteś. :D I czytasz. :D

iza71koty

Post » Nie lis 27, 2011 22:14 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Potwornie u nas dzisiaj wieje. :| Myślałam ze nie dojade do domu z moich działek. :roll: Całą drogę pod wiatr.Nogi miałam jak z ołowiu jak dojechałam.

Ania Twój ulubieniec :D czyli Misio z parkingu upolował dzisiaj szczura.Takiego byka ze myślałam ze mi gołębia niesie 8O :roll: .Wpadł z nim do altanki jak juz koty jadły.Wypluł go na chwile, zjadł jedzonka a potem się za niego zabrał.Rzucił go wprost na łóżko na moja podusie z panterki. :| Wrr...

iza71koty

Post » Nie lis 27, 2011 22:17 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

iza71koty pisze:Potwornie u nas dzisiaj wieje. :| Myślałam ze nie dojade do domu z moich działek. :roll: Całą drogę pod wiatr.Nogi miałam jak z ołowiu jak dojechałam.

Ania Twój ulubieniec :D czyli Misio z parkingu upolował dzisiaj szczura.Takiego byka ze myślałam ze mi gołębia niesie 8O :roll: .Wpadł z nim do altanki jak juz koty jadły.Wypluł go na chwile, zjadł jedzonka a potem się za niego zabrał.Rzucił go wprost na łóżko na moja podusie z panterki. :| Wrr...

ło matko 8O ale Ci prezent zrobił :roll:
powiedz Misiowi, że jak będzie Ci brudził podusie to przestanę go lubić normalnie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Nie lis 27, 2011 22:23 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Wiesz jak on warczał na mnie i wogóle na koty jak ja mu próbowałam tego szczura odebrać.Masakra.Myślałam że się do bicia rzuci.Ale, Serio to sobie tego szczura zmierzyłam z ciekawości tasiemką.Był wielki i tłusty.Pewnie sie upasł na dworzu na kocim jedzeniu.Znaczy był juz bez głowy.Zaraz Ci napisze jaki byk, tylko tasiemki poszukam, bo wziełam z działki.

iza71koty

Post » Nie lis 27, 2011 22:24 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

iza71koty pisze:Wiesz jak on warczał na mnie i wogóle na koty jak ja mu próbowałam tego szczura odebrać.Masakra.Myślałam że się do bicia rzuci.Ale, Serio to sobie tego szczura zmierzyłam z ciekawości tasiemką.Był wielki i tłusty.Pewnie sie upasł na dworzu na kocim jedzeniu.Znaczy był juz bez głowy.Zaraz Ci napisze jaki byk, tylko tasiemki poszukam, bo wziełam z działki.

czekam, hehe
i już to widzę oczami wyobraźni :?
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Nie lis 27, 2011 22:26 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Już mam.Wielki okaz.Razem z ogonem 40 cm.Doliczyłam 3 cm na głowe.Bo jej juz nie było.

iza71koty

[poprzednia][następna]