Moderator: Estraven
Aleba pisze:Popełniłam wątek tej bandzie siedzącej w moim boksie
Czas się ich pozbyć![]()
viewtopic.php?f=13&t=136773

salvadoredali67 pisze:Aleba pisze:Popełniłam wątek tej bandzie siedzącej w moim boksie
Czas się ich pozbyć![]()
Niedobra mateczka.
nie pozbywaj. a jak juz musisz to może podrzuć Shrekusiowi?
Shrekuś kochany lubi kotecki.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:Ja chętnie wezmę wszystkich czarnych chłopczyków, oczywiście już na DS. Zbieram![]()
I jeszcze szylkę, bo klasyczna szylcia to moje niespełnione dotychczas (nie licząc biednej Plamci, którą Lich przepędził) kocie kolorystyczne marzenie.
Wielbłądzio pisze:salvadoredali67 pisze:Aleba pisze:Popełniłam wątek tej bandzie siedzącej w moim boksie
Czas się ich pozbyć![]()
Niedobra mateczka.
nie pozbywaj. a jak juz musisz to może podrzuć Shrekusiowi?
Shrekuś kochany lubi kotecki.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Piotrek, Twoje poczucie humoru, przynajmniej tak z samego rana, wydało mi się nieco makabryczne![]()
Ja chętnie wezmę wszystkich czarnych chłopczyków, oczywiście już na DS. Zbieram![]()
I jeszcze szylkę, bo klasyczna szylcia to moje niespełnione dotychczas (nie licząc biednej Plamci, którą Lich przepędził) kocie kolorystyczne marzenie.
Ale sama nie wiem, bo jeśli wezmę kolejne koty i zaczniemy naprawdę całym stadem przymierać głodem i zacznę żebrać tu na miau o pomoc, to znowu ktoś mi może wypomnieć moje koronkowe majtki i szpilki(choć te ostatnie niestety bynajmniej nie od Louboutina, co najwyżej z jakiejś buciarskiej sieciówki z przecen
).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 66 gości