Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 19, 2011 12:55 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze:A Miszczu w końcu da Ci poleżeć w nowym legowisku :wink:

Legowisko jest "przechodnie" ... Ziabolek w końcu nie zdzierżył i też się wkleił obok Miszczunia ... ale teraz okupuje je Bubencjusz ... i z nim niestety NIKT się już nie zmieści ... :roll: Jak mi net przestanie mulić, to wstawię fotki ...

I wiadomość z Kliniki ... w posiewie wyszła tylko zwykła e-coli .... NIE MA hemolitycznej ...I nikt już nie rozumie, co dzieje się w tym koteczku ... wychodzi na to, że zadziałała kolistyna, która nie miała już prawa zadziałać ... I nikt nie wie, dlaczego ta e-coli hemolityczna wróciła po pierwszym jej wytłuczeniu .... Ziabuś nie trzyma się ŻADNYCH reguł ... (co w tym akurat momencie jest dobre, ale generalnie to nie bardzo, bo wszyscy przy nim głupieją). I ... Ziabuś wczoraj ważył 4, 05 kg .... (obiecywałam pisać tylko szyfrem, ale nie mogę ....chociaż przez chwilkę chcę poczuć ulgę ... Nie wiem, jak długo będzie to trwało ... wczoraj w nocy polował na mnie, zaczajał się za drzwiami i wyskakiwał z takim fajnym miaukiem ..., potem znowu zwiewał i się zaczajał ... Słodki był ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon wrz 19, 2011 13:06 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:

Legowisko jest "przechodnie" ... Ziabolek w końcu nie zdzierżył i też się wkleił obok Miszczunia ... ale teraz okupuje je Bubencjusz ... i z nim niestety NIKT się już nie zmieści ... :roll: Jak mi net przestanie mulić, to wstawię fotki ...

I wiadomość z Kliniki ... w posiewie wyszła tylko zwykła e-coli .... NIE MA hemolitycznej ...I nikt już nie rozumie, co dzieje się w tym koteczku ... wychodzi na to, że zadziałała kolistyna, która nie miała już prawa zadziałać ... I nikt nie wie, dlaczego ta e-coli hemolityczna wróciła po pierwszym jej wytłuczeniu .... Ziabuś nie trzyma się ŻADNYCH reguł ... (co w tym akurat momencie jest dobre, ale generalnie to nie bardzo, bo wszyscy przy nim głupieją). I ... Ziabuś wczoraj ważył 4, 05 kg .... (obiecywałam pisać tylko szyfrem, ale nie mogę ....chociaż przez chwilkę chcę poczuć ulgę ... Nie wiem, jak długo będzie to trwało ... wczoraj w nocy polował na mnie, zaczajał się za drzwiami i wyskakiwał z takim fajnym miaukiem ..., potem znowu zwiewał i się zaczajał ... Słodki był ...

Boski :P Sama słodycz.No widzisz u Bejbi też wyszła zwykła e-coli fizjologiczna :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon wrz 19, 2011 13:12 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:

a mówią, że to kobiety są nieprzewidywalne :wink:
dzielny Ziabolek, cioteczki trzymają kciuki za kruszynkę :D :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon wrz 19, 2011 13:15 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Prawdziwie pokerowa zagrywka w wykonaniu małego Pokerka :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon wrz 19, 2011 13:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kurczę, co to jest z tą e.coli? Pixio w nosku ma. Znowu glucić zaczyna :?
Ziabolku, trzymaj się zdrowo :1luvu: :kotek: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon wrz 19, 2011 13:32 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Imię ma idealne bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon wrz 19, 2011 13:39 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
miltonia pisze:Miszczu...? :mrgreen:

Gratulacje ... Wygrałaś kotka :mrgreen: Zapakować...?

Ufff... tym razem nie ja :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon wrz 19, 2011 19:30 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto wrz 20, 2011 14:01 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu, czy szykujecie się z Pokerkiem na konsultację w czwartek?
Podaj mi proszę nr konta to wesprę Pokerka grosikiem :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto wrz 20, 2011 14:09 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu,zobacz ilu ludziom zależy by Twój Ziabolek żył :D :piwa: :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Szkoda że ja nie mogę nigdy pomóc finansowo :( Od wielu lat jestem na rencie,pożyczki dać nie chcą :evil:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto wrz 20, 2011 20:43 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Broszka pisze:Kasiu, czy szykujecie się z Pokerkiem na konsultację w czwartek?

Oczywiście, że jadę do profesora ...tylko, że na razie z samymi wynikami badań, filmami i zdjęciami z endoskopii i rozpisanym dotychczasowym leczeniem ... Ziabusia nie biorę, bo to jednak kawał drogi, wizyta jest na 18 (to pierwszy dzień wizyt po jego urlopie, więc pewnie i jakieś opóźnienie będzie), nawet jeżeli profesor zaordynuje dodatkowe badania, to o tej godzinie i tak ich nie zrobię ... Szkoda mi go męczyć (znaczy kota, nie profesora, którego pewnie wymęczę nieźle :mrgreen: ), bo tylko samo obejrzenie kicia przez profesora nic nam nie da ... A być może, że wystarczy to co zawiozę (to jest całkiem spora teczka :( ).

Dziękuję Ci bardzo za propozycję wsparcia finansowego :1luvu: , ale natenczas sobie poradzę... Jeżeli będą potrzebne jakieś kosztowne badania, których nie udźwignę sama finansowo, to się przypomnę :wink:

Dziękuję Amika6 za olejek i myszkę ... :1luvu: tak jak przewidywałam, myszka została Pokerkowi natychmiast zarąbana ... :evil: Ale za to wywalczył sobie zdjętą górę z odkrytej kuwety ... i walczy o nią jak o niepodległość ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto wrz 20, 2011 21:01 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Broszka pisze:Kasiu, czy szykujecie się z Pokerkiem na konsultację w czwartek?

Oczywiście, że jadę do profesora ...tylko, że na razie z samymi wynikami badań, filmami i zdjęciami z endoskopii i rozpisanym dotychczasowym leczeniem ... Ziabusia nie biorę, bo to jednak kawał drogi, wizyta jest na 18 (to pierwszy dzień wizyt po jego urlopie, więc pewnie i jakieś opóźnienie będzie), nawet jeżeli profesor zaordynuje dodatkowe badania, to o tej godzinie i tak ich nie zrobię ... Szkoda mi go męczyć (znaczy kota, nie profesora, którego pewnie wymęczę nieźle :mrgreen: ), bo tylko samo obejrzenie kicia przez profesora nic nam nie da ... A być może, że wystarczy to co zawiozę (to jest całkiem spora teczka :( ).

Dziękuję Ci bardzo za propozycję wsparcia finansowego :1luvu: , ale natenczas sobie poradzę... Jeżeli będą potrzebne jakieś kosztowne badania, których nie udźwignę sama finansowo, to się przypomnę :wink:

Dziękuję Amika6 za olejek i myszkę ... :1luvu: tak jak przewidywałam, myszka została Pokerkowi natychmiast zarąbana ... :evil: Ale za to wywalczył sobie zdjętą górę z odkrytej kuwety ... i walczy o nią jak o niepodległość ... :mrgreen:

Kasia wymęcz Profesora ile sił by tylko coś mu do głowy przyszło mądrego.Ziabuś trzymaj się :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto wrz 20, 2011 21:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok: za Pokerka - oby z nim było jak najlepiej :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto wrz 20, 2011 21:25 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerek dziękuje za kciuki ... a ja też poproszę dla siebie ... :mrgreen: wczoraj w nocy "padł" mi kręgosłup ... łażę jak pokurcz przelewając się z jednej łapy na drugą ... boli jak cholera, dostałam jakieś leki przeciwzapalne, ale póki co to nie jest nic lepiej ... A muszę przecież być na tyle sprawna, żeby dojechać do profesora ...I coraz bardziej prawdziwe wydaje mi się stwierdzenie, że jak masz skończone 40 lat, budzisz się rano i nic cię nie boli, to znaczy, że nie żyjesz ... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto wrz 20, 2011 21:27 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kciuki ogromne za Was i za Wasze zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A tak na marginesie, to ja już nie pamiętam dnia, żeby mnie coś nie bolało 8O :evil: :ryk:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]