Czekała na swoją koleje bo ja zwykle w takich sytuacjach- są chętni!
Takich bandytów co zapisują się na kota a następnie go nie zabierają to ja bym...

Czy doprawdy nie do ogarnięcia rozumem jest to, ze się kotu odbiera szansę w ten sposób?
Po pierwszym razie powinno sie ich wykreślać, dziadów...

Guziczek dostał dziś pierwszy zastrzyk multivitamin injection. Będzie dostawał co drugi dzień po 1 ml. Boli to jak cholera, ale maly był całkiem dzielny...
Lata już trochę po domu i zaczepia inne koty; zupełnie bezstresowo zaadaptował się do nowych warunków.
Bardzo ładnie je i z jedzeniem wciąga i immunodol i energy-vet, no złoto nie kociak.
Mimo kąpieli sierśc jest fatalna - pozlepiana, jakby tłusta, wygląda naprawdę brzydko.
Za dwa-trzy tygodnie, przy powtórnym badaniu krwi poprosze o badanie parametrów trzustkowych.
Dziś jesli kurier GLS zdecyduje się wnieśc mi na górę na moją paczkę z zooplusa (wczoraj zadzwonił domofonem i zapraszał mnie na dół po paczkę twierdząc, ze kurierzy noszą paczki tylko do 10kg - złożyłam skargę i czekam na paczkę dalej. Bo kiedy poprosiłam, zeby mi jednak przyniósł paczkę na górę to się zabrał i poszedł. Niestety zabrał także paczkę

Kupy póki co rzadkawe