PAKT CZAROWNIC XXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 08, 2011 19:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

idę utopić moje dziecko. Brudna jest, że jak z wanny wyjdzie to będzie zapewne o połowę lżejsza :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto mar 08, 2011 20:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

8O Pomponmamuniu nie top dziecka strasznego 8O Miej litośc :lol:
Jak Zuzę utopisz to koty Ci gardło przegryzą z zemsty :strach: :strach: :strach: ,nie bojasz się 8O
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto mar 08, 2011 20:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Pomponmamo... :1luvu: :ryk:

Małż stanął na wysokości zadania i przytachał tulipanowe wiechcie dla każdej kobiety - dla mnie oczywiście największy :1luvu:. Villl - wstrętny TZ :evil:. Mój też coś próbował na mnie naburczeć ale mu w trzy sekundy przerwałam i oświadczyłam, że jeśli w dniu dzisiejszym podniesie na mnie głos to osobiście go tak zleję, że się zleje w gacie. Minę i głos miałam takie, że małż parsknął śmiechem a ja za nim :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto mar 08, 2011 22:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki w górę i odrzucamy gradową chmurę! Niech żyje cellulit i kurze łapki bo my i z nimi fajowe Babki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:piwa: Dziś pijmy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi, którzy nas stracili, debili , którzy nas rzucili i farciarzy, którzy nas poznają! :twisted: :twisted: :twisted:

PUCIA

Od: Nie sty 23, 2011 20:57

Post » Wto mar 08, 2011 22:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

PUCIA pisze:Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki w górę

Nie załamuj mnie :twisted: Pierwsze trza je mieć :lol:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto mar 08, 2011 22:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

jasdor pisze:
PUCIA pisze:Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki w górę

Nie załamuj mnie :twisted: Pierwsze trza je mieć :lol:

Masz cycki ino rozmiarowka to zupelnie inna kwestia ;)

PUCIA!! JA CIE KOCHAM ZA TEN TEKST :)

Sprawa eksmisyjna ruszy niedlugo. Moge zlozyc wniosek o najem w swoim imieniu skoro mamie nie chca przyznac i to jutro pojde zrobic. Ale prawdopodobienstwo uzyskanai go w ten sposob jest rowne wygraniu totolotka...
Wiecie co? Zmeczona jestem, tak po prostu.

W sklepach reglamentuja cukier 8O w Carefur Ekspres byla informacja ze cena za 1kg to 3.79 pod warunkiem ze kupujesz do 10kg, a na drugiej kupce cukru kartka: limit zakupow cukru na jedna osobe wynosi 10kg.
Ej czy mi sie wydaje czy Peerel wraca???? :evil: To moze niech wraca razem z bogata oferta pracy, bo ja po licencjacie chcialabym pracowac umyslowo a nie sprzatajac biura maklerskie po nocy za marne pieniadze :evil:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto mar 08, 2011 23:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

solangelica pisze:(...)
W sklepach reglamentuja cukier 8O (...)

A o co dokładnie z tym cukrem chodzi :?: Dlaczego reglamentują 8O
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro mar 09, 2011 7:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Dzień dobry Siostrom :1luvu: Ja po nocy dalej w pracy ale.....od 22.00 do 6.00 żadna Ludzka Rzyć ode mię nic nie chciała 8O . Juz dawno nie pamiętam takiego ''bezrobotnego "dyżuru. Ale za to siem spięłam i zrobiłam wczoraj wszystkie grafiki na kwiecień, tylko rzucić na ksero i kilka dni spokoju...bez papierów. Jeszcze tylko do 15.00 i do kociszonów :mrgreen:
Jak wracam po tzw dłuższej niebytności jak one wtedy mię wszystkie kochajom :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro mar 09, 2011 8:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Jak zwykle spóźnioma... :oops:
Co do cycków w górę - dobry stanik (we właściwym rozmiarze!) niezbędny ;-)
I nie narzekajcie na mały biust -choć ciuchy możecie kupować..... Wyobraźcie sobie kupienie żakietu/bluzki koszulowej przy rozmiarze 38 ze 110 w cyckach.. :roll:

A ja na dzień kobiet, poza "standardowymi" kwiatkami dostałam ciasto z marchwi :mrgreen:
(przynajmniej jeden, który wie, że przy moich kotach kwiatki nie są najlepszym pomysłem :roll:
ale chociaż przekonałam rodzinę, że na urodziny zamiast kwiatka wolę coś bardziej przydatnego, i nawet zdaża mi się dostawać kocią karmę :mrgreen: - jakaś sheba, itd ;-) )

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro mar 09, 2011 9:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Charm - one po prostu nie wiedzą co mają. Jaka to wygoda i ile możliwości. I jaka zajerzystą bielizne za grosze mogą nosić . Echch :x

Pucia - czy moge puścic dalej tę rymowankę? :1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro mar 09, 2011 10:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

charm pisze:Jak zwykle spóźnioma... :oops:
Co do cycków w górę - dobry stanik (we właściwym rozmiarze!) niezbędny ;-)
I nie narzekajcie na mały biust -choć ciuchy możecie kupować..... Wyobraźcie sobie kupienie żakietu/bluzki koszulowej przy rozmiarze 38 ze 110 w cyckach.. :roll:

A ja na dzień kobiet, poza "standardowymi" kwiatkami dostałam ciasto z marchwi :mrgreen:
(przynajmniej jeden, który wie, że przy moich kotach kwiatki nie są najlepszym pomysłem :roll:
ale chociaż przekonałam rodzinę, że na urodziny zamiast kwiatka wolę coś bardziej przydatnego, i nawet zdaża mi się dostawać kocią karmę :mrgreen: - jakaś sheba, itd ;-) )

Ciasto z marchwi,ciasto z marchwi...jadłam kiedyś(ikonka śliniąca się).I facet je piekł :?

Siostro Skarbnik,czy można prosić by wczorajsza wpłata była za 2 m-ce?Bo bank zmienił stronę i tak sie wk...że zapomniałam zaznaczyć :oops:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro mar 09, 2011 10:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

mamaja4 pisze:Ciasto z marchwi,ciasto z marchwi...jadłam kiedyś(ikonka śliniąca się).I facet je piekł :?

To też piekł facet ;-)
ciekawe, czy ten sam, nie zdziwiłabym się ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro mar 09, 2011 11:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro mar 09, 2011 11:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Witajcie Siostry, wywalili mnie ze szpitala, to znaczy nie wywalili ile zabieg odłożyli... Kurdę, akcja, żegnanie z kotem, tłumaczenie, instruktaż dla córki przyjaciółki która przelotem z Niemiec gości i wszystko na darmo, wrrr :evil:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro mar 09, 2011 11:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Nie ma to jak kochana służba zdrowia co nie??? :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]