Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ksha pisze:Na jaki numer konta podesłać kaskę dla tego biednego, poparzonego kociaczka?na konto kotkowa?
Kocia Lady pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=144506642297202
zrobiłam wydarzenia dla kotka
asika5 pisze:Kochani mam problem
Czarna koteczka Mrunia, którą wysterylizowałam w ubiegły piątek (zdjęcia w moich wcześniejszych postach) ma schronienie tylko do końca lipca. U mnie warunki lokalowe nie pozwalają na przyjęcie jeszcze jednego kota (mam 3 tymczasy Tygrys żyje w jednym pokoju w zgodzie z moim Wiktorkiem i Bursztynkiem , natomiast Kleks i Kropka nie tolerują się z Tygrysem więc mieszkaja w drugim pokoju a trzeciego brak, a nie chciałabym zamykać kici w łazience, bo to nie warunki dla kota. >iałam nadzieję, że któryś się odda i zabiorę kicie do siebie ale chyba nie ma szans do końca lipca.
Mrunia jest młoda, drobniutka, spokojna, lubi pieszczoty i leżeć na klanach, pięknie mruczy. Czy może ktos skusi się na tymczasowanie Mruni? jak tylko zwolni mi sie miejsce to ją zabiorę
RKa pisze:Mam pytanie,
Czy macie możliwość wyadoptowania kotka do Łomży?
Niedawno wyadoptowałam swoją tymczaskę, a miałam o nią pytanie, tyle że z Łomży, a ja jestem z Gdańska i co prawda mam inne tymczasy, ale transport byłby kłopotem.
Dlatego pomyślałam o Was, bo bliżej i jeśli możecie dowieźć kota do Łomży, to jest tam ktoś kto szuka kotki wychodzącej, najlepiej w jasnych kolorkach.
Mają już jedną kotkę, 4lata, wychodząca, czarna, chcą kicię dla niej do towarzystwa, fajnie żeby było kolorowiej więc najlepiej nie czarna. Wiek nie ma znaczenia. Kotka miałaby być wychodząca.
Jak ktoś będzie chciał to wyślę pw z mailem do Państwa..
No rzeszasika5 pisze:
tygodniowy kotek do adopcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aga&2 pisze:No cóż, nie śmiałam ryzykować - pan sam oddawał, więc na szczęście nikt nie musiał unieruchomić swojego numeru oraz pielęgnować nowotworów mózgu ze słuchawką przyklejoną do ucha![]()
Mamy też biedusia strasznego -
znaleziony przedwczoraj na Bema - czyściutki domowy kotek, tulak miziak. Taki:
Ktoś polał go czymś żrącymi wygląda tak:
Chwilowo zajmuje się nim tamtejsza p. Bożenka- kobieta ma złote serce, ale też w 2 pokojach męża, córkę, wnuczkę, 2 psy (jeden po operacji) i 2 koty. Więc ciężko jej strasznie...I nie tylko finansowo ale głównie lokalowo![]()
Przyznam szczerze, że zastanawiałam się, czy mamy moralne prawo go męczyć. Nie ma bata - na pewno go to boli. I co potem - kto zechce pół - łysego kota( futro mu tam zapewne nie odrośnie)
Ale on tak chce żyć- wchodzi na kolana, mruczy, barankuje. Żeby tak dorwać tego, kto mu to zrobił...
RKa pisze:Mam pytanie,
Czy macie możliwość wyadoptowania kotka do Łomży?
Niedawno wyadoptowałam swoją tymczaskę, a miałam o nią pytanie, tyle że z Łomży, a ja jestem z Gdańska i co prawda mam inne tymczasy, ale transport byłby kłopotem.
Dlatego pomyślałam o Was, bo bliżej i jeśli możecie dowieźć kota do Łomży, to jest tam ktoś kto szuka kotki wychodzącej, najlepiej w jasnych kolorkach.
Mają już jedną kotkę, 4lata, wychodząca, czarna, chcą kicię dla niej do towarzystwa, fajnie żeby było kolorowiej więc najlepiej nie czarna. Wiek nie ma znaczenia. Kotka miałaby być wychodząca.
Jak ktoś będzie chciał to wyślę pw z mailem do Państwa..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 109 gości