cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 19:08 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

mar_tika pisze:.......
Mam termofor na zbyciu ,czy przyda się w KP?
Basiu -Hidi co z fotkami Sali?
Przelałam na fundusz czynsz 30 zł.Niestety tylko tyle ale mam komunię 01.05 i jestem chrzestną :roll: :?

Termofor - owszem :mrgreen: Zawsze się przyda.
Fotki - była kiepska pogoda na fotki, a z reguły jak byłam u Hidi to niestety było już ciemno - po pracy :roll: Umówimy się z Martą na weekend majowy :wink: Choć i tak będę pracować :twisted: :twisted:
Dzięki za wpłatę na czynsz. Nie mów że tylko 30 zł bo to w Naszej sytuacji olbrzymia kwota, której właśnie brakło na opłatę faktury którą dziś dostałam :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro kwi 27, 2011 19:26 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

blekitna pisze:Martuś witam w klubie chrzestnych, co komunie właśnie mają...
Basiu 40 zł na kociaki na Twoje konto przelewam. Jutro powinno być.

To może założymy stowarzyszenie cierpiących na pustki w kieszeni :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro kwi 27, 2011 19:29 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Baśka to jeszcze ponowię pytanko kiedy szafka przyjedzie ?I kiedy bedzie się wierciło na kociarni?

mar_tika

Post » Śro kwi 27, 2011 19:30 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

A ile ta ondulina będzie kosztowała? Mogę się ciut dołożyć.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro kwi 27, 2011 19:40 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Axa76 pisze:A ile ta ondulina będzie kosztowała? Mogę się ciut dołożyć.

No właśnie próbuję tak wykombinować żeby było tanio,dach był trwały i przepuszczał światło i żeby jeszcze cuś na sterylki zostało :wink: Axa każdy grosik na wagę złota :wink:

mar_tika

Post » Śro kwi 27, 2011 19:43 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

To takie coś, prawda? http://allegro.pl/ondulina-pcv-pcw-bezb ... 41160.html
Dajcie na pw jakiś nr konta, bo chyba nie mam.

I jeszcze coś takiego jest, to to samo? http://allegro.pl/plyty-trapezowe-falis ... 13919.html
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro kwi 27, 2011 19:47 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Axa76 pisze:To takie coś, prawda? http://allegro.pl/ondulina-pcv-pcw-bezb ... 41160.html
Dajcie na pw jakiś nr konta, bo chyba nie mam.

Dokładnie cos takiego .Ja oglądałam trapezówkę ,ale bubor sugeruje ondulinę falistą bo grubsza.Trzeba pogrzebac po hurtowniach :) pw poszło

mar_tika

Post » Śro kwi 27, 2011 20:08 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Basiu na to co najbardziej pilne - sterylki, dach... Niech Szefowa zdecyduje :D

Martuś jestem za ;) , bo już mam zaproszenie na chrzciny w maju, a potem wesele (nie moje na szczęście ;) )
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Śro kwi 27, 2011 20:22 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

blekitna pisze:Basiu na to co najbardziej pilne - sterylki, dach... Niech Szefowa zdecyduje :D

Martuś jestem za ;) , bo już mam zaproszenie na chrzciny w maju, a potem wesele (nie moje na szczęście ;) )

No ja mam nadzieję że nie twoje(bo nic nic nie sygnalizowałaś) , jak bedziesz miała plany za mąż pójścia to się z kwiatkiem i Darką w kościele stawię :wink: Czyli z imprezami wszystko przed tobą :wink: U mnie już grubsze imprezy zmierzają do finiszu.No żebym sobie nie wykrakała bo jeszcze o chrzciny można zahaczyć ,ale to już nie w tym roku ,czyli będzie zatwierdzony nowy budżet :wink:

mar_tika

Post » Śro kwi 27, 2011 21:17 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

mar_tika pisze:Baśka to jeszcze ponowię pytanko kiedy szafka przyjedzie ?I kiedy bedzie się wierciło na kociarni?

Szczerze Marta - pogadamy jutro. Telefony zostawiłam w pracy.

Wiem jedno - do 10 maja jestem prawie nieosiągalna. Tylko sprawy pilne i tak by kociarnia funkcjonowała. Przed pracą rycie, praca, po pracy rycie i raz jeszcze rycie. :mrgreen:

Trzymać kciuki - a za co ? Dowiecie się jak mi się uda :ok:

Proszę o wyrozumiałość :oops:
MIKUŚ

Post » Śro kwi 27, 2011 21:18 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

blekitna pisze:Basiu na to co najbardziej pilne - sterylki, dach... Niech Szefowa zdecyduje :D

TAK JEST - wrzucę do ogólnej puli KP :wink: Daj znać jak się hajtać będziesz :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 7:58 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Na dzień dobry podrzucam grafik na następny tydzień .Jest troszkę pustawy :?
02.05. /pon/ R:Mikuś W: .......
03.05. /wt/ R: ...... W: Kicia_kluska
04.05. /śr/ R:....... W: .....
05.05. /czw/ R:..... W: .....
06.05. /pt/ R: Mikuś W:.....
07.05. /sob/ R: Martyss W:.....
08.05. /ndz/ R:Kicia_kluska W:.....

mar_tika

Post » Czw kwi 28, 2011 8:08 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Kociara - jak tam sytuacja z "Twoimi" kotami?
Czy ktoś ma gdzieś jakieś latające ciężarówki? Jak tak - to czekam na zgłoszenia. Pamiętajcie że w ten sposób możemy najszybciej skrócić bezdomność kociastych :wink:
Teraz ciachamy u Oli towarzystwo - później tniemy dalej :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 11:13 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

nie wiem, ostatnio mniej je widuje... :oops:
pare dni temu bylam swiadkiem kociej klotni :D
wlasnie w tym miejscu: bury kot z krowkiem, z tym ze to byl monolog wnerwionego burasa do krowka, krory skulony w klebek chyba zdawal sobie sprawe, ze burasowi podpadl i mial kaca moralnego :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw kwi 28, 2011 11:14 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

mar_tika pisze:
To może założymy stowarzyszenie cierpiących na pustki w kieszeni :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: to ja sie zapisuje do tego stowarzyszenia :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]