Do klatki wócił przedwczoraj i na początku burzył się, ale nie za długo. Nadal sika na kocyk. Do kuwety poszedł tylko raz.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Minął rok i Misza znowu znalazł się w klatce. Niestety 3-4 dni temu zaczął sikać w budce, w której leżał. Być może miało to związek z wymianą szafki na buty w przedpokoju.
Do klatki wócił przedwczoraj i na początku burzył się, ale nie za długo. Nadal sika na kocyk. Do kuwety poszedł tylko raz.![]()
![]()
![]()
andrzej780 pisze:ja rozpoznaje tylo Czesia, Klementyne, Bączka, Nikusia, Rudiego i chyba Perełkę widzę ale pewności nie mam
alfabia pisze:andrzej780 pisze:ja rozpoznaje tylo Czesia, Klementyne, Bączka, Nikusia, Rudiego i chyba Perełkę widzę ale pewności nie mam
Dodam jeszcze pewniaka - Nikuś
mirka_t pisze:Potrafi też mnie wkurzyć. Dzisiaj wymieniłam mu kocyk po nocy i zaraz go osikał. Przyniosłam, więc kolejny. Gdy kładę kocyk to Misza przechodzi do drugiej części klatki i czeka. Tym razem zniecierpliwił się i walnął mnie łapą zadrapując na łokciu. Staram się żeby miał czysto i sucho a on mnie bije.
mirka_t pisze:MariaD przede wszystki to kot, który "nie lubi ludzi". Choroba nie ma nic do tego, że wali człowieka łapą.
Po co mam kupować podkłady jeśli dysponuję dużą ilością kocyków z Lidla i zmieniam je za każdym razem gdy nasika?
mirka_t pisze:MariaD przede wszystki to kot, który "nie lubi ludzi". Choroba nie ma nic do tego, że wali człowieka łapą.
Po co mam kupować podkłady jeśli dysponuję dużą ilością kocyków z Lidla i zmieniam je za każdym razem gdy nasika?
mirka_t pisze:Casica w jaki sposób można wymieniać podkłady częściej niż kocyki, które są wymieniane za każdym razem po ich zamoczeniu? O co chodzi z tą chigieną? Czy Misza powinien mieć sterylne podkłady? Wyprany kocyk nie wystarczy? Jeśli tak to w czym pomoże mu ta sterylność?
Wyraźnie napisałam, że Misza odczuwa duży dyskomfort z powodu nawadniania. Przez długi czas był nawadniany codziennie. Wyniki trochę się porawiły, ale on i tak chudł. Doszły też problemy z perystaltyką jelit. Starość plus pnn. Targanie go do weta żeby badać krew w niczym mu nie pomoże.
Zofia&Sasza no i co z tego, że na wierzchu postaje suchy jak zajeżdża moczem. To ma być wyższość podkładu nad czystym kocykiem.
mirka_t pisze:Casica w jaki sposób można wymieniać podkłady częściej niż kocyki, które są wymieniane za każdym razem po ich zamoczeniu? O co chodzi z tą chigieną? Czy Misza powinien mieć sterylne podkłady? Wyprany kocyk nie wystarczy? Jeśli tak to w czym pomoże mu ta sterylność?
Wyraźnie napisałam, że Misza odczuwa duży dyskomfort z powodu nawadniania. Przez długi czas był nawadniany codziennie. Wyniki trochę się porawiły, ale on i tak chudł. Doszły też problemy z perystaltyką jelit. Starość plus pnn. Targanie go do weta żeby badać krew w niczym mu nie pomoże.
Zofia&Sasza no i co z tego, że na wierzchu postaje suchy jak zajeżdża moczem. To ma być wyższość podkładu nad czystym kocykiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 70 gości