Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 01, 2010 23:52 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kurde no! Nikt nie pyta to sama muszę napisać. Dorwałam Malutką jak wracałam z działki. Wybiegła do mnie.Bo wybiegła Perełka. A ja wziełam specjalnie z domu paróweczki na wszelki wypadek. Siedzi teraz ze mna w pokoju, patrzy i jest zdziwiona, pojadła , popiła i chyba jest w lekkim szoku, ze łapki nie marzną.
Malutka darła się biedna po drodze i chciała uwolnić. Wpakowałam ją dość szybko do torby i cholera nie mogłam zamka zapiać, bo ten zamek kiepsko chodzi. Dzieciak mnie dodatkowo zestresował,bo się wiercił okropnie, ale jakoś się udało.
O teraz myje swoje pozamarzane paluszki właśnie.I brzuszek. :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro gru 01, 2010 23:57 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

No to ja sobie teraz wejde pod prysznic, kocyk juz się grzeje i idziemy spać z Malutką . Reszta bandy za dżwiami, więc mamy świety spokój. :wink: Mam nadzieję ze Malutka trochę oddtaje po dzisiejszej bardzo mrożnej nocy. :roll:
Ja myślę, że ona w takim szoku od tego mrozu dzisiaj była, że nawet nie zauwazyła co i jak, jak już się znalazła w torbie. :roll:

iza71koty

Post » Śro gru 01, 2010 23:58 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Dobranoc Dziewczyny :wink:

iza71koty

Post » Czw gru 02, 2010 0:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:Kurde no! Nikt nie pyta to sama muszę napisać. Dorwałam Malutką jak wracałam z działki. Wybiegła do mnie.Bo wybiegła Perełka. A ja wziełam specjalnie z domu paróweczki na wszelki wypadek. Siedzi teraz ze mna w pokoju, patrzy i jest zdziwiona, pojadła , popiła i chyba jest w lekkim szoku, ze łapki nie marzną.
Malutka darła się biedna po drodze i chciała uwolnić. Wpakowałam ją dość szybko do torby i cholera nie mogłam zamka zapiać, bo ten zamek kiepsko chodzi. Dzieciak mnie dodatkowo zestresował,bo się wiercił okropnie, ale jakoś się udało.

:ryk: :ryk: :ryk:
Brawo! :piwa:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw gru 02, 2010 12:04 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Niedobrze Dziewczyny. Bardzo niedobrze. :| Sniegu nasypało i cały czas sypie. Chyba nie dam rady jechać rowerem. Muszę wszędzie iść pieszo.Nie wiem jak się wyrobię z czasem.Już chyba lepszy był ten wczorajszy mróż. Przynajmniej było sucho.

iza71koty

Post » Czw gru 02, 2010 12:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kochani dotarły pierwsze wpłaty od Was na styropian. :D Pięknie Dziękujemy. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Taizu - 50 zł :1luvu:

Megana - 20 zł :1luvu:

Mamy zatem juz kwotę 290 zł :1luvu: :D plus jedna budkę dodatkową, na którą musze kupić materiał.

iza71koty

Post » Czw gru 02, 2010 12:19 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kochani Dziękujemy Gorąco naszym Darczyńcom za Pamieć i Wsparcie dla Wirtualnych Podopiecznych. :D Panikota, Afatima, Megana, Wnusia i Klusek, Aglo.Dziękujemy Wam Kochani z Całego Serca :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Czw gru 02, 2010 12:56 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:Kurcze martwi mnie Timi. :| Odkad Bajka weszła do tej drewnianej budki i zachorowała, Timi teraz omija ja z daleka. Usunęłam dwa dni temu koc po Bajuni ,ale nie mam teraz nic odpowiedniego zeby tam włożyc. Jutro musze sie rozejrzec. Obok Maksa Timi spać nie chce. W ostatecznosci zaniosę mu pojedyńcza sypialnie. Szkoda bo miejsce obok Maksa jest wolne.A Timi teraz marznie. :| Pewnie Timi czuje że i Maksiu chory.

Biedny Timi :cry:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Czw gru 02, 2010 12:59 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:Kurde no! Nikt nie pyta to sama muszę napisać. Dorwałam Malutką jak wracałam z działki. Wybiegła do mnie.Bo wybiegła Perełka. A ja wziełam specjalnie z domu paróweczki na wszelki wypadek. Siedzi teraz ze mna w pokoju, patrzy i jest zdziwiona, pojadła , popiła i chyba jest w lekkim szoku, ze łapki nie marzną.

Ach to cudownie :1luvu: bardzo mocno się cieszę :!:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Czw gru 02, 2010 17:39 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Śniegu od metra, u Izy pewnie jeszcze więcej.
U mnie wielki mróz spowodowal przetasowania lokalowe. Okazało się, że Zbój mieści się w piwnicy, jak tylko temperatura spadła do -20 stopni :mrgreen: Słyszałam, jak robił porządki wśród pozostałych zwierzaków :evil:
Do piwnicy bloku próbowała się też wkolegować... kuna. Odstraszyli ludzie, ale co będzie następnym razem???
Właśnie piorę kocyk. Sąsiadka.. wstawiła do budki kotkom mleka, zeby nie zamarzło :evil: :evil: :evil: Dowiedziałam się, jak narzekała na gałęzie, ze jej preszkadzaly :evil:
Dziś wieczorem Zbój już kręcił się koło budki, jest cieplej

taizu

Post » Czw gru 02, 2010 18:21 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

sypie i sypie i konca nie widac.aby rano w sniegu cala masa zwierzecych łapek :(
gaz dzis wybuchl w centrum miasta.na szczescie nikomu se nic nie stalo.
nakarmilam wlasnie dachowego Leona ale martwie sie strasznie o powypadkowego Misia.nie wiem gdzie jest i jak sobie radzi :( jakby moga to wszystkie bym do domu choc na czas tej cholernej zimy zabrala)
Niunia za to morde pod drzwiami nadziera ,ze niby to na dwor mam ja wypuscic :evil: zolza jedna

Iza ciesze sie ogromnie, ze udalo sie malutka zabrac z dworu :D

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw gru 02, 2010 18:27 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Poprawka - Zbój już w budce. Jak wkładałam kurtkę zamiast pioracego sie kocyka, wystraszylismy sie nawzajem
Widocznie przy -20 kurczy sie na tyle, zeby wejść w okienko, przy wyższej temperaturze nie wchodzi

taizu

Post » Czw gru 02, 2010 20:04 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Wysłałam wspracie na budki wraz z "alimentami" :wink: na Szczurka i Ciapulka - wysłałam jednym przelewem :)
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Czw gru 02, 2010 21:05 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

poszedł przelew na moje wirtualne w vivie
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Czw gru 02, 2010 22:25 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Izo, rzuć okiem, takie mogą być?
http://allegro.pl/okazja-cieplutkie-sni ... 63808.html

Miałam w zeszłym roku bardzo podobne, taka podeszwa jest super gruba.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

[poprzednia][następna]