K-ów, po staremu, masa kotów, mało kasy ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 13, 2010 9:31 Re: K-ów, 3 maluchy, 2-tyg., wygłodniałe, odrzucone:(Pomocy!

Kinga Warmijska pisze:
lutra pisze:zdjęcia! zdjęcia! hehe rodzina "czarny ląd", jak powiedziała Noemik, czarno to widzę ;p

święte słowa, pani dobrodziejko, zaraz poproszę Basię o pomoc. Zasadniczo wystarczy sfotografować jednego kociaka :))

muszę znaleźć blacharza co mi listwę przyklei
inaczej nie wsiądę do samochodu
bo listwa o przód zaczepia i doopa
bo mało miałam to się wzięło i ....
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro paź 13, 2010 9:32 Re: K-ów, 3 maluchy, 2-tyg., wygłodniałe, odrzucone:(Pomocy!

hmm, a to blacharz czy blacharz kropelka?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro paź 13, 2010 9:33 Re: K-ów, 3 maluchy, 2-tyg., wygłodniałe, odrzucone:(Pomocy!

lutra pisze:hmm, a to blacharz czy blacharz kropelka?

blacharz kropelka
tam jest taki klej na gąbce, a drzwi dwa razy oberwały (nie ja, moj ex) więc jest więcej szpachli niz blachy ale listwa musi byc
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Śro paź 13, 2010 9:36 Re: K-ów, 3 maluchy, 2-tyg., wygłodniałe, odrzucone:(Pomocy!

hmmm, to myślę, że nie będzie trudne, tylko dopytam "mojego" blacharza :)
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro paź 13, 2010 9:40 Re: K-ów, 3 maluchy, 2-tyg., wygłodniałe, odrzucone:(Pomocy!

lutra pisze:hmmm, to myślę, że nie będzie trudne, tylko dopytam "mojego" blacharza :)

zaraz moje problemy zdominują watek
na wiosce nie miałabym problemów ale krakowskich speców za bardzo nie znam
kolejny punkt na liscie-za- rzucic Krakow w cholerę i wrócić na wies
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Śro paź 13, 2010 10:19 Re: K-ów, 3 maluchy, 2-tyg., wygłodniałe, odrzucone:(Pomocy!

Kinga Warmijska pisze:
lutra pisze:zdjęcia! zdjęcia! hehe rodzina "czarny ląd", jak powiedziała Noemik, czarno to widzę ;p

święte słowa, pani dobrodziejko, zaraz poproszę Basię o pomoc. Zasadniczo wystarczy sfotografować jednego kociaka :))

ale portret rodzinny obowiązkowo, bo nikt nam nie uwierzy :)

czy wszystkie czarnuszki trzymają za koleżankę czarną Hanię??!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro paź 13, 2010 10:21 Re: K-ów, 3 maluchy, 2-tyg., wygłodniałe, odrzucone:(Pomocy!

portret rodzinny we wnętrzu ;)
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Śro paź 13, 2010 10:32 Re: K-ów, 3 maluchy, 2-tyg., wygłodniałe, odrzucone:(Pomocy!

czy wszystkie czarnuszki trzymają za koleżankę czarną Hanię??!

Gdy wychodziłam do roboty cała szóstka miała łapki zaciśnięte w piąstki :) czekamy na kolejne dobre wieści o Haneczce
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Śro paź 13, 2010 11:28 Re: K-ów, 3 maluchy, 2-tyg., wygłodniałe, odrzucone:(Pomocy!

PILNE, AWARIA NA KOCIARNI!! MOŻE KTOS POMÓC ROBERTOWI??

Tweety

Post » Śro paź 13, 2010 11:30 Re: K-ów, 3 maluchy, 2-tyg., wygłodniałe, odrzucone:(Pomocy!

nowe zdjęcia w mojej galerii (sara, szarbonka i (h)olkusiaki)
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro paź 13, 2010 11:38 Re: K-ów, 3 maluchy, 2-tyg., wygłodniałe, odrzucone:(Pomocy!

Tweety pisze:PILNE, AWARIA NA KOCIARNI!! MOŻE KTOS POMÓC ROBERTOWI??

może ktoś? dla odmiany zalewa nas z kanalizacji w łazience!

Tweety

Post » Śro paź 13, 2010 12:36 Re: K-ów, POTRZEBNA PILNA POMOC NA KOCIARNI, AWARIA!

o matko!!
co to znowu?

Dzwonilam do Krzyska, ale niestety prowadzi dzis zajecia :(
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro paź 13, 2010 12:58 Re: K-ów, POTRZEBNA PILNA POMOC NA KOCIARNI, AWARIA!

kosma_shiva pisze:o matko!!
co to znowu?

Dzwonilam do Krzyska, ale niestety prowadzi dzis zajecia :(

zatkany kibelek :evil:
Info dla kocimujących - na śmieci, ręczniki papierowe, zużyty żwirek itp jest kosz lub worki na śmieci. Tam zawsze będzie problem z odpływem więc nie można wrzucać wszystkiego na co komu przyjdzie ochota zwłaszcza, że potem nie ma kto pomóc przy przetykaniu i sprzątaniu tego syfu ... Doprawione jest tak, że jutro musi przyjść ekipa fachowców, bo kret nie pomógł a przetykanie żmijką w pojedynkę jest awykonalne, póki obsługuje ją człowiek z dwiema rękami

Tweety

Post » Śro paź 13, 2010 15:57 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Tweety pisze:mały skrót tego co już wiem, że w tym tygodniu:

- sobota - 7 kociaków z Tenczynka, dłużej nie mogą zostać na działkach, bo państwo wyjeżdżają na 3 tygodnie a one tam z głodu i mrozu zejdą, maja ok 8 tygodni. Trzeba podjechać do Krzeszowic (KTO TO ZROBI??) , pan tam będzie czekał i wskaże miejsce gdzie to jest. Finansują całość, łącznie z ew. pobytem w lecznicy gdyby trzeba było. To ci od jakiejś Joasi

Już jestem i załatwię tę sprawę.
Czekam na info, dokąd gluty zawieźć, skoro Kocimska zadżumiona.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro paź 13, 2010 16:50 Re: K-ów, POTRZEBNA PILNA POMOC NA KOCIARNI, AWARIA!

z dobrego weta raczej dobre wieści, od maluchów u zowisi też, do tego kociaki z daszyńskiego, które są pod opieką Edyty_l mają dom w pakiecie, a że to brat z siostrą (rodzeństwo Belli) to tym większa radość.
I oby tak zostało.
Obrazek Obrazek

lutra

[poprzednia][następna]