PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 15:46 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

O rany, jak dobrze, że nieoceniona CoolCaty zoperowała Prymulcię!!! Nie chcę nawet myśleć co by się stało gdyby nie Ania...
Może teraz koteńka się troszkę uspokoi, pewnie cierpiała :(
Ale najważniejsze żeby prędko do zdrówka wróciła :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 26, 2010 15:53 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Erni już nie lubi potrafffki z kurczaka Gerberka :(
(Jadziunia zresztą też)- może jakieś bezdomne w sensie wolnożyjące w sensie goście się zlitują i zjedzą :mrgreen:
Erni kicha i ma gila więc jednak znowu na zastrzyk..

czy ktoś mógły przejąć ode mnie ten cały DT ? tanio sprzedam,naprawdę.. :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 26, 2010 16:04 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

smarti pisze:Erni już nie lubi potrafffki z kurczaka Gerberka :(
(Jadziunia zresztą też)- może jakieś bezdomne w sensie wolnożyjące w sensie goście się zlitują i zjedzą :mrgreen:
Erni kicha i ma gila więc jednak znowu na zastrzyk..

czy ktoś mógły przejąć ode mnie ten cały DT ? tanio sprzedam,naprawdę.. :mrgreen:

Co do Jadwini to się nie dziwię - nie od dziś wiadomo że wrocławskie koty to straszne wybredniaki są ;) ale Erneścik ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 26, 2010 16:22 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

jerzykowka pisze:O rany, jak dobrze, że nieoceniona CoolCaty zoperowała Prymulcię!!! Nie chcę nawet myśleć co by się stało gdyby nie Ania...
Może teraz koteńka się troszkę uspokoi, pewnie cierpiała :(
Ale najważniejsze żeby prędko do zdrówka wróciła :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja też mam cichą nadzieję,że część je zachowania był spowodowany chorobą...
Teraz trzymam kciuki za szybki powrór do zdrowia i domek !!!! Halo domku taka śliczna Śnieżka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Mylić jest rzeczą ludzką,
przyznanie do błędu wymaga wysiłku, na który nie każdego niestety stać.

niebieskawck

Od: Śro wrz 15, 2010 18:17

Post » Pt lis 26, 2010 16:28 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

kiche_wilczyca pisze:
Duszek686 pisze:A swoją droga - to Ernest na karcie przyjęcia miał wpisane... "agresywny" 8O :roll:

że co :?: :?: :?: 8O 8O 8O Ludzie to mają pomysły, każdy dobry, żeby się kota pozbyć :roll:

u nas kotka była oddana z adnotacją - sika poza kuwetą i niestety musiało to być podane na klatce. Jak pojechała do DT to ani razu nie nasikała poza, ani razu!
Każdy powód jest "dobry" a ludzie nie myślą, że to kotu zamyka drogę do domu ale wolą kłamać, bo przecież nie powiedzą że oddają bo kot się znudził bo im głupio, dlatego wymyślają różne rzeczy.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 26, 2010 16:30 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Prymulka jest piękna :1luvu:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt lis 26, 2010 20:12 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Gibutkowa pisze:
kiche_wilczyca pisze:
Duszek686 pisze:A swoją droga - to Ernest na karcie przyjęcia miał wpisane... "agresywny" 8O :roll:

że co :?: :?: :?: 8O 8O 8O Ludzie to mają pomysły, każdy dobry, żeby się kota pozbyć :roll:

u nas kotka była oddana z adnotacją - sika poza kuwetą i niestety musiało to być podane na klatce. Jak pojechała do DT to ani razu nie nasikała poza, ani razu!
Każdy powód jest "dobry" a ludzie nie myślą, że to kotu zamyka drogę do domu ale wolą kłamać, bo przecież nie powiedzą że oddają bo kot się znudził bo im głupio, dlatego wymyślają różne rzeczy.

to wszystko prawda ale swoja drogą ona mogła sikać poza kuwetą ze stresu u tych ludzi, którzy ja oddali.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 26, 2010 21:48 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Erneścik po powrocie od weta:
kichanko raczej typu uczuleniowego,gluta brak :mrgreen: zastrzyku nie podano :twisted: czyli kot"jak nowy"...chociaż jeszcze chudzieńki oj chudzieńki
Na szczęście coraz więcej dań mu smakuje :D ale wybredziochą jestem oj jestem.
Wygląda na to że na razie podstawą menu musi być jak najczęstsze i jak najdłuższe mizianie i tulenie + trochę mięska wołowego :kotek: :kotek: - autentycznie mam wrażenie że od głasków "grubnie".
Za 10 dni badania kontrolne (morfo) :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob lis 27, 2010 14:21 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

wspaniałe wiadomości! Może on z tych co miłością żyją :1luvu: :1luvu: :1luvu: :love: :love: :love: :love:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie lis 28, 2010 16:47 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Słuchajcie tu jest wątek Kretki - może dołączyć ją tez tutaj? Kicia bardzo potrzebuje DT! Bardzo!

viewtopic.php?f=1&t=120730
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon lis 29, 2010 0:30 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Jutro przenoszę Erniego do swojego wątku,jak dam radę czasowo.
wszystko napiszę :D

Erni KOCHA mięsko wołowe b/k !!!
może zjeść każdą ilość teraz zjadł 3 talerzyki (duuża garśc) i jeszcze było mu mało ale więcej nie dostanie bo sie rozchoruje.
Musi być cierpliwym i żyć na suchym az do sniadanka.

smarti

Post » Pon lis 29, 2010 0:47 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

super wieści Ernestowe :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lis 29, 2010 11:46 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

:D :D :D :D
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon lis 29, 2010 14:45 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Tak trzymaj, Erneściku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kochane, a jak Prymulka?
Czy doszła już do siebie?
Czy nieco mniej się złości na inne koty?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]