Schronisko w Rudzie Śląskiej - do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 21:10 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

Witam :piwa:
Misja wykonana!
Kotka bezpiecznie dojechała do Kociej Chatki :mrgreen:
Przed chwilą dzwoniła do mnie Terenia, kotka zjadła i ogólnie wygląda na zadowoloną :wink:
Także wszystko ok :spin2:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Czw mar 17, 2011 21:12 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

justyna8585 pisze:Własnie dzwoniła Justyna...jest przerażona kotka,mooooocnooooo przerażona.Aż trzęsie sie...z budki nie chce w ogóle wychodzić.Oddana z powodu alergii dziecka,2 lata,miła,towarzyska,kontaktowa
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

[IMG=http://img864.imageshack.us/img864/5464/img2826.th.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Widziałam to maleństwo... :cry:
Faktycznie jest przerażona... :(

Takich bezmyślnych i nieczułych ludzi powinno się wywozić na Syberię... :evil:

Cookie1706

Post » Czw mar 17, 2011 22:34 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

No tak kicia już u nas :) wygląda na łagodną i spokojną bez problemu dała się wziąść na ręce wtrząchnęła dwie miseczki mokrego i niech się dziewczyna oswaja z nowym otoczeniem . Chwilowo jest w boksie z posłankiem, jedzonkiem i kuwetą, za kilka dni jak wszystko będzie ok to można ją będzie wypuścić na pokoje :D
Warunki są takie jakie są ale wikt i opierunek ma zapewniony, a dziewczyny postarają się o jakieś fajne imię bo przecież nie może być taka bezimienna i zaraz ją zaczniemy ogłaszać.
Może w niedzilę uda mi się podjechać cyknąć jakieś fotki.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw mar 17, 2011 23:27 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

Baaardzo dziękuje za pomoc dla niej...

Ona była wczoraj otwierana i okazało sie,że juz kiedys miała sterylke

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw mar 17, 2011 23:30 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

Liwia_ pisze:Eh, jaka ładna bidusia :( Znów podobna historia - tyle było już ich nawet w tym roku :evil: Ciachnięta, szczepiona?

Jeżeli miałaby dostać szansę, trzeba byłoby założyć wątek, prosić o fb i rozgłaszanie - zakładamy?

Naprawde z nią kiepsko...:(

Nie jest ciachnięta,ani szczepiona :(

Może udałoby sie ciachnąć w schronie,podkreślam na koszt Schroniska,nie UM ,ale wtedy musiałaby szybko iść,bo sie rozłoży...

justyna8585

Post » Czw mar 17, 2011 23:34 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

Coś ta alergia w modzie ostatnio :evil: :evil: :evil:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt mar 18, 2011 0:22 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

CatAngel pisze:Coś ta alergia w modzie ostatnio :evil: :evil: :evil:

na pewno kłamstwo.Kotka jest bardzo delikatna psychicznie :( ona nie przeżyje nawet paru dni...:(

justyna8585

Post » Pt mar 18, 2011 8:06 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

justyna8585 pisze:
Liwia_ pisze:Eh, jaka ładna bidusia :( Znów podobna historia - tyle było już ich nawet w tym roku :evil: Ciachnięta, szczepiona?

Jeżeli miałaby dostać szansę, trzeba byłoby założyć wątek, prosić o fb i rozgłaszanie - zakładamy?

Naprawde z nią kiepsko...:(

Nie jest ciachnięta,ani szczepiona :(

Może udałoby sie ciachnąć w schronie,podkreślam na koszt Schroniska,nie UM ,ale wtedy musiałaby szybko iść,bo sie rozłoży...

wezmę ją na tymczas, tylko ciachnijcie ją proszę, zaszczepię ją u siebie, ona ma mało czasu, jakoś się pomieścimy
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt mar 18, 2011 8:53 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

Mario tu to masz złote serce :1luvu: :1luvu: ja nie mogę niestety bo miałam na tymczas chorą kotkę no i została na stałe u mnie, także nawet jak bym bardzo chciała :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt mar 18, 2011 9:07 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

terenia1 pisze:No tak kicia już u nas :) wygląda na łagodną i spokojną bez problemu dała się wziąść na ręce wtrząchnęła dwie miseczki mokrego i niech się dziewczyna oswaja z nowym otoczeniem . Chwilowo jest w boksie z posłankiem, jedzonkiem i kuwetą, za kilka dni jak wszystko będzie ok to można ją będzie wypuścić na pokoje :D
Warunki są takie jakie są ale wikt i opierunek ma zapewniony, a dziewczyny postarają się o jakieś fajne imię bo przecież nie może być taka bezimienna i zaraz ją zaczniemy ogłaszać.
Może w niedzilę uda mi się podjechać cyknąć jakieś fotki.

Super :mrgreen:
Raz jeszcze wielkie dzięki za pomoc :piwa:

Cookie1706

Post » Pt mar 18, 2011 9:08 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

Nowa kicia już ma domek tymczasowy :mrgreen:

No to się bidulka ucieszy :mrgreen:

Cookie1706

Post » Pt mar 18, 2011 12:34 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

Dziewczyny z Kociej Chatki wymyślają imię dla czarnej kotki, którą wczoraj tam zawiozłam.

A może My mamy jakieś propozycje?

Cookie1706

Post » Pt mar 18, 2011 12:40 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

A może Grejs?
Ewentualnie Bunia albo Nora (to chyba po włosku znaczy czarna, ale głowy nie dam :wink: )

Cookie1706

Post » Pt mar 18, 2011 13:40 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

Lukrecja, Karo, Nocka, Neska? :) Tereniu - bardzo, bardzo Ci dziekuję!
Mar9 - Tobie też, bardzo... Tylko mam wielką prośbę do czytających i sympatyków ;) o pomoc dla mar9 - u niej i tak sytuacja jest już dość ciężka, jest kilka trudnych tymczasów... Proszę, nie zostawiajmy mar samej z problemem...

Justyna poprosi o wysterylizowanie burasi - bardzo proszę o licytowanie w bazarkach, bo dochód z nich pokryje ten koszt.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt mar 18, 2011 13:44 Re: Schronisko w Rudzie Śl, POTRZ. TRANSP. RUDA ŚL.DĄBROWA/SOBOT

Wysyłam w takim razie Nasze propozycje do dziewczyn z Kociej Chatki :mrgreen:
I czekam na dalsze :wink:

Cookie1706

[poprzednia][następna]