Jurand*Kot Niebieski*Białaczka* Jest dobrze

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 06, 2010 23:36 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

taizu pisze:No żesz, jedna bieda goni drugą :(

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw paź 07, 2010 7:14 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

Anna Rylska pisze:BŁAGAM O POMOC

u mnie nie może zostać, naprawdę mam bardzo ciężką sytuację, wczoraj doszedł nam kociak, a dziś ten buranio
pracuje tylko na 1/4 etatu

Obrazek

Obrazek

Prosimy... Taki sliczny koteczek :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw paź 07, 2010 16:04 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

Aniu,
mam 4 saszetki Royal Canin Sensitivity, które zostały mi po Nekusiu. Są jeszcze jak najbardziej ważne.
Czy Jurandzikowi by się przydały? Wysłałabym.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw paź 07, 2010 17:00 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

tak bardzo serdecznie dziękuje :1luvu:
pisze pw
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw paź 07, 2010 18:20 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

Anna Rylska pisze:Bardzo prosze o pomoc dla tego maleństwa, mozę ktos moze kupic karmę, mleczko, bardzo proszę
ja kompletnie nie mam nic dla takich maleństw,a teraz nie dam rady
kocie ma 4 tyg., to koteczka, ma jeszcze nie przebarwione oczka, mąż ją przyniósł dziś wracając z pracy :(

kociątko jest u nas w domu, i to nie jest kociak ze cmentarza, o których pisałam

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ideał kota... ehh szkoda, że nie mogę jej przygarnąć jest idealna.... Ehh i teraz ciągle będę o niej myśleć

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Czw paź 07, 2010 18:46 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

Na jakie konto można przesyłać pieniądze na Jurandzika,Samsonika i inne kotki , bo chociaż finansowo chciałabym pomóc>
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw paź 07, 2010 19:43 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

edii witamy u nas :)
dziękuje bardzo bardzo serdecznie :1luvu:

ja musze sie troche ogarnąć, w sensie poukłądać wszystko, bo brakuje mi rąk, czasu, możliwości
Samsonik od dziś ma znowu załamanie,a było juz dobrze, znowu zaczeło się z niego lać :( raniutko już byliśmy u weta, on też się bardzo zmartwił :(

Malutka tri ma lekkie rozwolnienie,a buranio , to już ma cały komplet nieszczęść, łącznie z okropną biegunką - na pewno ma robale, bo brzusio wielgaśny ale musimy chwile poczekać niech skończy antybiotyki, trochę się wzmocni, bo nie chcemy zrobic mu za dobrze
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw paź 07, 2010 19:46 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

eh widzę, że niewesoło :( oby wszystko było dobrze :ok: tri jest prześliczna, ehh

dragonfly.87

Post » Czw paź 07, 2010 20:01 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

Anna Rylska pisze:edii witamy u nas :)
dziękuje bardzo bardzo serdecznie :1luvu:

ja musze sie troche ogarnąć, w sensie poukłądać wszystko, bo brakuje mi rąk, czasu, możliwości
Samsonik od dziś ma znowu załamanie,a było juz dobrze, znowu zaczeło się z niego lać :( raniutko już byliśmy u weta, on też się bardzo zmartwił :(

Malutka tri ma lekkie rozwolnienie,a buranio , to już ma cały komplet nieszczęść, łącznie z okropną biegunką - na pewno ma robale, bo brzusio wielgaśny ale musimy chwile poczekać niech skończy antybiotyki, trochę się wzmocni, bo nie chcemy zrobic mu za dobrze

Aniu, trzymam kciuki, żeby wszystko było jak najlepiej. Więcej w tej chwili nie mogę, niestety. A tak bardzo chciałabym pomóc.
Podziwiam Ciebie i Twojego Męża. Jesteście wspaniali :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Czw paź 07, 2010 20:44 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

podpinam się wątek doczytam jutro ...i oczywiście trzymam kciuki za kotka :1luvu: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Majka_Cz

Od: Nie sty 25, 2004 21:04

Post » Czw paź 07, 2010 20:58 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek[/quote]
:!: :!: :!: Sliczne kociątko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Komu takie cudeńko?
Obrazek

bulba

Post » Czw paź 07, 2010 21:02 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

Obrazek

Obrazek[/quote]
A tu drugi słodziak do schrupania :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Sliczny kotuś. Ma taki mądry, spokojny, wierny i wdzięczny wyraz pyszczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Czw paź 07, 2010 21:16 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

nie pokazujcie mi tego cuda tri bo mnie rozerwie na strzępy chęć przygarnięcia jej i niezgoda rodziny na drugiego kota!!! ;)

komu koteczka?

dragonfly.87

Post » Pt paź 08, 2010 0:02 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

To próbuj mocno namawiać rodzinę na drugiego.Ja mam cztery ,rodzice mają pięć plus dwa dzikie dochodzące na dokarmianie.Jednemu smutno samemu , a tak miałby taką śliczną siostrzyczkę.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt paź 08, 2010 7:15 Re: Jurand*Kot Niebieski*Białaczka*Prosimy o wsparcie

Popieram w całej rozciągłości :D Jednemu kotu smutno i nudno w domu, choćby nie wiem ile rąk było do głaskania i miziania. Nie ma to, jak kocie towarzystwo :mrgreen:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]