Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 10, 2013 8:33 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

Aś,niech no mi będzie dane wreszcie CIę poznać na żywo,zobaczysz :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 10, 2013 9:15 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

Sylwuś :1luvu: , miałam nadzieję, że spotkamy się teraz w maju. Niestety nie mogę teraz odwiedzić Łodzi.

Moja najdroższa Babunia trafiła wczoraj w stanie krytycznym do szpitala.
Przeżyła operację, niestety nadal nie odzyskała przytomności. Walczy o życie...
Jest mi najdroższym na świecie człowiekiem.

Staram się oddychać i funkcjonować.
Szukam transportu z Warszawy do Poznania dla dwóch kotów - po niedzieli ( ja wracając wczoraj ze szpitala trzasnęłam samochodem, nikt nie ucierpiał na szczęście).
Gdybyście miały jakiś pomysł będę bardzo wdzięczna.

Nie raz prosiłam Was o kciuki za zdrowie i życie moich Ukochań.
Czy wypada prosić o kciuki za Babcię? Nie wiem, ale proszę.
Ale nie piszmy o tym.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt maja 10, 2013 9:17 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

jerzykowka ,z Warszawy do Poznania :?: można by pociągiem zawieźć :roll: ja tak często jeżdżę po pseudo. w weekendy jest bilet podróżnika ,fajna rzecz.
Mocne kciuki za babcię :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt maja 10, 2013 9:25 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

dorcia44 pisze:jerzykowka ,z Warszawy do Poznania :?: można by pociągiem zawieźć :roll: ja tak często jeżdżę po pseudo. w weekendy jest bilet podróżnika ,fajna rzecz.
Mocne kciuki za babcię :ok:

Dorciu Droga, dzięki!!! W ostateczności Meksykanka przyjedzie, ale Ona już ma zbyt wiele na barkach.
Ja nie mogę się teraz ruszyć...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt maja 10, 2013 10:01 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

ogłosiłam na FB - będziemy szukać kociowozu :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pt maja 10, 2013 10:12 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

Asiu Kochana, Ty wiesz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt maja 10, 2013 15:08 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Nie wiem Aśka czy pamiętasz ale w październiku zeszłego roku wymyśliłam i zamieściłam taki wierszyk

Małgocha Pe pisze:Baba jaga kota miała
na fotelu się bujała
nie martw się koteczku drogi
mój ty cudny, białonogi

Choć bez oczka, serce wielkie
będziesz cieszył się ciepełkiem
dobry dom ci wyczaruję
jakem Aśka, w kościach czuję

prorokini ze mnie czy jak :P

A za babcię kciuki przeogromne :ok: :ok: :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt maja 10, 2013 21:36 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

Asiu! :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Sob maja 11, 2013 20:04 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

Asiaczku ,całe mnóstwo kciuków za babcię ,takich spod serducha samych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 12, 2013 10:05 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

Asiu, ja też się dołączam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw maja 16, 2013 9:52 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

Dziękuję, Kochane!!!
Babunia już nie na intensywnej terapii; czuje się znacznie lepiej :D
To dla mnie baaaardzo ważne! Szkoda, że nie wszystkie organizmy są takiej żelaznej, przedwojennej próby...

Mój Laluś :1luvu: :1luvu: :1luvu: szczęśliwy we własnym domu!!!
Przyjaźni się i z ludziem i z kotem!!!
Wszędzie go pełno, wszyscy wzajemnie cieszą się sobą i się rozpieszczają :wink: :D
Dostałam piękne zdjęcia (oczywiście już czekam na następne :wink: ), ale tylko to jedno nie zdradza wizerunku Lalikowego Dużego (bez zgody nie wypada mi go zamieszczać) - chyba rodzi się męska przyjaźń 8)

Obrazek
Prawda, że z nowym domem mu do twarzy?

Tęsknię za nim, tęskni też mocno Bąbel. Jednak jesteśmy dzielni i cieszymy się lalusiowym nowym życiem. Na wizytkę PA wybrać się jeszcze nie jestem w stanie :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw maja 16, 2013 9:57 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

Szalenie cieszę się z tak cudownych wieści, zarówno o Babuni jak i o Lalku :ok: :ok:

Po Lalusiu widać, że czuje się tam dobrze :piwa: :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw maja 16, 2013 17:33 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

ukradłam sobie zdjęcie :twisted: chociaż się przyznałam, a to już nie kradzież :roll: zatem użyczam sobie na FB :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie maja 19, 2013 23:04 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

no,to po takich wieściach będzie mi się dobrze spało.Dziękuję Aś :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro maja 22, 2013 11:49 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

Kochane, smutny czas nadszedł.
Odeszła Basieńka.........................
Babcia słabiusieńko...
Te wydarzenia bardzo mną wstrząsnęły, ale nie są to kwestie, o których chciałabym czy mogłabym pisać.
Pokażę Wam więc naszą majówkę. W tym roku bardzo refleksyjną, dla zwierzy leniwą.
Moje Ukochania to moje szczęście, a szczęściem chcę się z Wami podzielić!

Szalona Mela i PiPi wypatrują...
Obrazek

Wypatruje również Smoczek...
Obrazek

Słodkie lenistwo PiPi z Bąblem. Mela czuwa :wink:
Obrazek

"A Planety szaleją, szaleją... " czyli Planeta i Mela w galopie, Smużka w koszyku, a Smok w napięciu :wink:
Obrazek

Król Słońce - sybaryta 8)
Obrazek

Resztki przyzwoitości czyli Józio wstydzi się, że zajął Dużej leżaczek :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]