Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Z myślą o tych biedach z chorymi oczkami podpytuję Was, kochane - mam krople do oczu: Tobradex, Floxal, Maxitrol oraz Corneregel (żel). Jeśli uznacie z Anią CC, że mogą się przydać kotkom w schronisku to natychmiast je wyślę.
Za wszystkie schroniskowe biedy kciuki największe na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jerzykowka pisze:Tatianko, w takim razie wysyłam. Jeszcze podpytam na czyj adres![]()
I jeszcze jedno pytanieW jednym z naszych akademiku trwa wymiana pościeli, czy kołdry i poduszki przydadzą się w schronisku? Jeśli tak rozpocznę "polowanie".
Georg-inia pisze:jerzykowka pisze:Tatianko, w takim razie wysyłam. Jeszcze podpytam na czyj adres![]()
I jeszcze jedno pytanieW jednym z naszych akademiku trwa wymiana pościeli, czy kołdry i poduszki przydadzą się w schronisku? Jeśli tak rozpocznę "polowanie".
Aśka, no pewno, że się przydadzą! tam się wszystko przyda!
jerzykowka pisze:Georg-inia pisze:jerzykowka pisze:Tatianko, w takim razie wysyłam. Jeszcze podpytam na czyj adres![]()
Aśka, no pewno, że się przydadzą! tam się wszystko przyda!
W takim razie będę działać![]()
Inga, czy mogę przesłać leki na Twój adres?
jerzykowka pisze:Póki co upolowałam kilkanaście duuużych poduch, ale to nie jest ostatnie słowo
gosiaa pisze:jerzykowka pisze:Póki co upolowałam kilkanaście duuużych poduch, ale to nie jest ostatnie słowo
Czyli że będziesz musiała przyjechać do Łodzi
jerzykowka pisze:gosiaa pisze:jerzykowka pisze:Póki co upolowałam kilkanaście duuużych poduch, ale to nie jest ostatnie słowo
Czyli że będziesz musiała przyjechać do Łodzi
NoooChyba z przyczepką
magdaradek pisze: oj tak, tak!! Asia do Łodzi!!!!!!!1
pisiokot pisze:magdaradek pisze: oj tak, tak!! Asia do Łodzi!!!!!!!1
Asia, wiesz gdzie w Łodzi dają najlepszą jajecznicę na śniadanie, co ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sandi870 i 692 gości