Akima pisze:Heniek od doby bez ataku, wraca mu dobry humor![]()
A Piratem jest bardzo źle, myslałam że umrze w nocy. Ma problemy z oddychaniem. Serce coraz słabszea ja muszę wyjść na cały dzień
Heniek tak trzymaj

Piratek nie wygłupiaj się ....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Heniek od doby bez ataku, wraca mu dobry humor![]()
A Piratem jest bardzo źle, myslałam że umrze w nocy. Ma problemy z oddychaniem. Serce coraz słabszea ja muszę wyjść na cały dzień
kosma_shiva pisze:Dziewczyny, czy do doktora Komendy trzeba sie wczesniej zapisywac telefonicznie?
Nie wiem, czy uda mi sie do niego jutro dejechac.
Toszu, a te Panie doktorki kolo nas, to jest Narvik 24, Morgan Barbara, Kalisz Ewa. Lecznica weterynaryjna?
nie pamietasz moze, do ktorej Panie tam przyjmuja?
Bo jesli nie uda mi sie do Dr K. do moze do nich? one moze ze mnie nie zedra kasy...
Tosza pisze:kosma_shiva pisze:Dziewczyny, czy do doktora Komendy trzeba sie wczesniej zapisywac telefonicznie?
Toszu, a te Panie doktorki kolo nas, to jest Narvik 24, Morgan Barbara, Kalisz Ewa. Lecznica weterynaryjna?
Bo jesli nie uda mi sie do Dr K. do moze do nich? one moze ze mnie nie zedra kasy...
10.00-20.00. w środy 15.00-20.00. Kasy raczej nie zedrą.. dzisiaj byś szła? Bo tam czasem na zastępstwie siedzi nowa pani doktor, jakbym wiedziała orientacyjnie kiedy jedziesz, to bym się dopytała kto będzie.
kosma_shiva pisze:Tosza pisze:kosma_shiva pisze:Dziewczyny, czy do doktora Komendy trzeba sie wczesniej zapisywac telefonicznie?
10.00-20.00. w środy 15.00-20.00. Kasy raczej nie zedrą.. dzisiaj byś szła? Bo tam czasem na zastępstwie siedzi nowa pani doktor, jakbym wiedziała orientacyjnie kiedy jedziesz, to bym się dopytała kto będzie.
no najpewniej dzis. Tak mysle miedzy 18 a 19ta.
katgral pisze:Kochani, czekałam do dzisiaj żeby mieć to u siebie
I JEST![]()
NINIEJSZYM CHCIAŁAM ZŁOŻYĆ WIELKIE PODZIEKOWANIA PANI MAGDZIE z firmy Stopa http://www.stopa.com.pl
Firma stopa jest dystrybutorem karmy EUKANUBA i właśnie przyjechało do nas....................................
PRAWIE 300 KG KARMY DLA NASZYCH KOCIAKÓW
tak 300 kg nie pomyliłam się i Wy dobrze widzicie![]()
PANI MAGDO DZIĘKUJĘ ZA WIELKIE WIELKIE SERCE![]()
![]()
Tosza pisze:Mam nieśmiałe pytanie;czy to ktos z AFN zrobił ogłoszenie ( nie wiem gdzie) kotce imieniem Dorcia i podał mój numer telefonu????
W życiu o tym kocie nie słyszałam, a dzwoni do mnie chętny dom![]()
Dzis do pełni szczęścia brakuje mi tylko jeszcze lądowania kosmitów![]()
PaMiętacie moje szaleństwo na temat kotów z Libiąża? No to wracają do mnie + dwa dodatkowe w tym samym wieku, bo pana zostawiła żona.
Tosza pisze:Mam nieśmiałe pytanie;czy to ktos z AFN zrobił ogłoszenie ( nie wiem gdzie) kotce imieniem Dorcia i podał mój numer telefonu????
PaMiętacie moje szaleństwo na temat kotów z Libiąża? No to wracają do mnie + dwa dodatkowe w tym samym wieku, bo pana zostawiła żona.
queen_ink pisze:Tosza pisze:Mam nieśmiałe pytanie;czy to ktos z AFN zrobił ogłoszenie ( nie wiem gdzie) kotce imieniem Dorcia i podał mój numer telefonu????
Ja![]()
![]()
![]()
Wysyłałam teksty i zdjęcia kotów do adopcji i nie wiem, jakim cudem, wstawiłam Twój nr tel. zamiast numeru edit_f, u której jest Dorcia.
Już naprawiłam błąd, wszyscy ogłaszający powinni dostać poprawione wersje, plus Kretki. Jeżeli do kogoś nie dotarło, to proszę pisać.
Przepraszam za zamieszanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alyaa, ewar i 1621 gości