Dobrze też gdyby parę osób się stronką opiekowało, a do tego też potrzebne konto na FB.
Potem to już poczta pantoflowa i reakcja łańcuchowa

Tu np. stronka Koterii:
http://www.facebook.com/#!/KoteriaOrgPl
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociamysza pisze:Panikota biegla w portalach spoleczniowych jest i to byl jej pomysl
ewik1976 pisze:Można powiązać profil KAN (firma/organizacja) ze swoim profilem (tak zrobiłam ze swoją raczkującą pracownią), poza tym można kilku osobom nadać uprawnienia admina, żeby nie było tak, że jedna osoba wyjedzie, a tu się sypie. To chyba najrozsądniejsze.
Mogę założyć profil KAN, tylko chętni na adminów potrzebnido wpisywania aktualności itd, sama tego nie pociągnę.
agara pisze:Tak pomyślałam, że gdyby na tym profilu FB Radomska ktoś pisał w języku angielskim, hiszpańskim, niemiecki czy innym to zwiększyło by to oglądalność profilu. Może i inni Emigranci zostali by przyjaciółmi KANWiem że, więcej pracy by było przetłumaczyć pewne teksty, ale FB jest teraz jakby na fali czemu nie spróbować wykorzystać tej szansy
ewik1976 pisze:Kociamysza, nie wiem czy żeby być adminem, nie trzeba mieć konta na FB, choćby badziewnego, ale chyba trzeba. Ostatecznie możesz się logować choćby jako ja, bo autorem postów i tak byłoby zawsze KAN, niezależnie jaki admin by je pisał. A Ty i Hania to moim zdaniem byłybyście tu niezbędne z racji bliskości źródła i rodzaju wykonywanej pracy, ja mogę zrobić tyle ile się da, ale wyżej d...nie podskoczę. No ale i tak czekamy na Andżelikę, niech się wypowie czy chce ten profil czy nie.
Powiem szczerze, że ten profil Koterii to fajny jest
Najwyzej zaloze na Kicie, a co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab i 746 gości