viewtopic.php?f=13&t=137946&start=0

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SzukamKotki pisze:Witam, może to głupi temat, może większośc użytkowników mnie zbeszta, ale szukam dla siebie a w zasadzie jako towarzystwo dla mojego kocurakotki długowłosej, mega miziastej, może byc starsza ale nie koniecznie.Fajnie gdyby była już po sterylce
Jedyne warunki musi byc zdrowa (negatywne testy na Fev Fif ?) , no i nie może byc typem dominującym, mój kot ma lekką fobie na takie osobniki. Jeśli to natomiast będzie kicia kochająca inne koty, ale nie wchodząca im w drogę napewno się dogadają
Co zapewniamTowarzystwo drugiego kota, 36m2 mieszkania
Pełne miski najlepszej karmy na rynku typu royall, sanabelle, dużo miłości i niestety domek nie wychodzący.
Ale na wiosnę będzie robiona woliera na balkoniewięc namiastka podwórka będzie
Jeśli ktokolwiek może mi coś doradzic chętnie posłuchamJestem ze ślaska
halbina pisze:
Kazik ur. 6.12.2005r. - kocur kastrowany - Van turecki z hodowli na kolanka bez rodowodu - szczepiony regularnie, ostatnie 26.05.2011 - zdrowy - kastracja w 2006r. - odrobaczony - własna ksiażeczka zdrowia .
niewychodzacy
znaki szczególne - płetwy miedzy palcami - kot pływajacy, futro bardzo szybko schnie. Kot jednego człowieka. Chodzi na człowiekiem jak piesek. Śpi w łóżku bardzo blisko.Kontakt: monadi575@wp.pl woj.śląskie
sisay pisze:Na Tablicy ktoś oddaje 13-letniego "persa" pointa z noskiem. Nie wklejam linka, ale wyskoczyło w wynikach na woj. Ślaskie, koty bez rodowodu za darmo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości