Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT Misia wypuszcz.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 19, 2010 20:26 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Identyko to samo myslalam. Oczami prosi o wejscie. A Kasie widzialas znowu Aniu?
One musza dostac taki domek, jak mowicie. Kochajacy i wychodzacy. Dzis juz nie dam rady przejrzec ogloszenia, dostalam jeszcze odwiedziny i musze posprzatac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob sie 21, 2010 19:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

SecretFire pisze:Identyko to samo myslalam. Oczami prosi o wejscie. A Kasie widzialas znowu Aniu?
One musza dostac taki domek, jak mowicie. Kochajacy i wychodzacy. Dzis juz nie dam rady przejrzec ogloszenia, dostalam jeszcze odwiedziny i musze posprzatac.

Dorotko, one widzą skąd ja idę do nich, i pamiętają, że w tamtym roku karmiłam pod moimi oknami stado kotków, o czym pisałam w części pierwszej wątku.

Dzisiaj to już mnie chyba Agatka poznała po chodzie, bo wyszła na spotkanie, a jak się odezwałam to Kaśka biegiem do mnie.

Maluszki są wszystkie i ich matka też, i jak na razie dalej są bezdomne.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob sie 21, 2010 21:07 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Wszedzie tyle smutku a jak sie od Ciebie nauczaylam, trzeba sie cieszyc nawet najmiejszymi rzeczami.
Nie tracmy nadzieji, bo bedzie lepsze jutro.

SecretFire

Post » Nie sie 22, 2010 19:15 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Dzisiaj wszystkie bezdomniaczki dostały chudziutkie mięsko z indyka. Kaśka z Agatką szamały aż miło, one są bardzo głodne, bo jedzą i jedzą, nie to co moje koty.
Jak jedzą to ja chodu do maluszków pod drugi blok, coby za mną nie leciały i żeby mi przykro nie było.
Czasami najpierw idę do maluszków a potem do nich, to wtedy mogę jej więcej wymiziać.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto sie 24, 2010 12:50 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sie 24, 2010 13:02 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT :)

kociczka39 pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki za kciuki, bo bardzo się przydadzą podczas łapanki maluszków i ich matki na sterylkę.

Tymczas dla maluszków jest w Łodzi, także z transportem nie będzie problemu. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto sie 24, 2010 13:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT :)

Za dt :ok: :ok:
Za Kasie i Agatke :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Wto sie 24, 2010 14:52 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT :)

Idę na rozmowę do Prezesa. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto sie 24, 2010 14:54 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT :)

Duzo szczescia Aniu!

SecretFire

Post » Wto sie 24, 2010 18:20 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT :)

kasia86 pisze:Idę na rozmowę do Prezesa. :ok: :ok:

I co?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Wto sie 24, 2010 21:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT :)

Ano podanie do Zarządu trza napisać i uwzględnić kwotę.

Ciekawe co ta matka maluszków ma z tym ogonem... :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Szkoda mi tej kotki... :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sie 25, 2010 7:12 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT :)

Jaka buziulka slodka. :1luvu: A ogonet to musial jej ktos podwiazac ostro, ze byl przez jakis czas odciety od krazenia i siersc calkiem odpadla. Jak bedzie dobrze pielegnowana, to siersc odrosnie. Pasozyty raczej takiego czegos nie roba. Albo po prostu sie z innym kotem bila, bo chciala siebie i maluchy ochronic i miala rane, ktora siepala. Bynajmniej mi na pierwszy rzut to na to wyglada.

Co to znaczy "uwzglednic kwote"? Nie paimaju.

SecretFire

Post » Czw sie 26, 2010 16:09 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT :)

Złapany czarny braciszek tego pogryzionego. :D
Szylkreci nadal nie widać. :(

Tadam... złapana też u mnie pod oknami ich matka, :D która zapewne zgłodniała i przyszła się przypomnieć, że jest.
Dobrze, że miałam klatkę łapkę. To było około 13 godziny. Pojechaliśmy od razu do Seidla zawieść ją na sterylizację.

Z Łodzi przyjechaliśmy i jeszcze kolejny dzisiaj raz pod tamten blok. Wystawiłam trochę jedzonka i zawołałam. Za chwilę pokazał się czarnulek.
Oczywiście to oczekiwanie w napięciu, czy wejdzie dalej w klatce czy się wycofa jest straszne.

Była godzina 15,40 jak się złapał maluszek.
Już jest w Łodzi, dzięki Panu który odwoził poprzedniego maluszka. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw sie 26, 2010 16:14 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT :)

To cały komplecik wyłapany?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sie 26, 2010 16:36 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT :)

villemo5 pisze:To cały komplecik wyłapany?

Nie. Napisałam, że nie widzę szylkreci. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]