^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 22, 2010 16:17 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

no, kurcze 8O
świat się kończy ... ludzie takie koty oddają ...
tez mam sierść i z kotów, i z psa ... a zanim kota wzięli to nie pomysleli, że to futrzaste zwierzę :?: :?: :?:

Spytam koleżankę Piotrze, coś wspominała o dokoceniu ...
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Czw kwi 22, 2010 16:23 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Ale cudooooo. Jak można takie misie oddać 8O
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Od: Sob lut 21, 2009 18:40

Post » Czw kwi 22, 2010 16:48 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Nie przepadam za rasowcami, ale wymiękłam :love: Poza tym widziałam kilka razy ragdolla na żywo, dotykałam jego futerka, trzymałam zwierza na rękach i ... ech, że też mam już całe mieszkanie najzwyczajniejszych w świecie, liniejących na potęgę dachowców :twisted: :wink:

O taką piękność ludzie będą się bić!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw kwi 22, 2010 17:13 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

piotr568 pisze:Taki OT wrzucam, bo dostałem informację. Będę jeszcze weryfikować i dowiadywać się o szczegóły.

Jest do oddania niespełna dwuletnia kotka ragdoll (ur X 2008), wysterylizowana, z rodowodem. Do oddania za darmo, z wyprawką. Powód: nadmiar sierści w domu :evil: cyt: "....przez niego nie mam w domu sterylnie." :evil:

Bez komentarza.

Potem założę osobny wątek.

Zdjęcia:
Obrazek Obrazek Obrazek

powiedz by koniecznie hodowcę powiadomił, zazwyczaj hodowca ma w umowie, ze w razie czego może zabrac kota
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt kwi 23, 2010 7:53 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Agnesko, co słychać u mojego kotka :wink: :)

memka

Od: Czw sty 18, 2007 22:10

Post » Pt kwi 23, 2010 8:12 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

piotr568 pisze:Taki OT wrzucam, bo dostałem informację. Będę jeszcze weryfikować i dowiadywać się o szczegóły.

Jest do oddania niespełna dwuletnia kotka ragdoll (ur X 2008), wysterylizowana, z rodowodem. Do oddania za darmo, z wyprawką. Powód: nadmiar sierści w domu :evil: cyt: "....przez niego nie mam w domu sterylnie." :evil:

Bez komentarza.

Potem założę osobny wątek.

Zdjęcia:
Obrazek Obrazek Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zawsze marzyłam o Ragi-Dagi :roll:

agnezs

Od: Czw lip 06, 2006 7:58

Post » Pt kwi 23, 2010 10:18 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Cudo nie kotek
Kurczę wszyscy za miasto a ja do roboty?

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Pt kwi 23, 2010 10:40 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

memka pisze:Agnesko, co słychać u mojego kotka :wink: :)

Memek jest rewelacyjny. :1luvu: Z tych, co to opędzić się od niego nie można. Mruczenie, buziaki wręcz obśliniające :mrgreen: , przytulanki, udeptywanie - co tylko zechcesz. No i gaduła z niego. :1luvu:
Jutro wybierzemy się do lecznicy na kontrolę, jeśli wszystko będzie w porządku, to opuści garaż i dołączy do mojego stada.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt kwi 23, 2010 11:47 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Nie macie jakiegoś patentu, żeby szybciej doczyścić Panny? Miały na kark zakraplany Stronghold, więc kąpanie odpada. Wyczesuję je, ale to na niewiele pomaga. Trochę się w kocyki wycierają, widać po zmianie kolorku. Może taki szampon na sucho? Ale one głównie brzuch i łapy mają kiepskie.

agnezs

Od: Czw lip 06, 2006 7:58

Post » Pt kwi 23, 2010 12:09 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

malgosiab pisze:Cudo nie kotek
Kurczę wszyscy za miasto a ja do roboty?

Nie tylko ty!ja też pracuję w pocie czoła ,a przynajmniej robię takie wrażenie :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt kwi 23, 2010 14:54 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

agnezs pisze:Nie macie jakiegoś patentu, żeby szybciej doczyścić Panny? Miały na kark zakraplany Stronghold, więc kąpanie odpada. Wyczesuję je, ale to na niewiele pomaga. Trochę się w kocyki wycierają, widać po zmianie kolorku. Może taki szampon na sucho? Ale one głównie brzuch i łapy mają kiepskie.

Frotkowa szmatka zmoczona gorącą wodą, mocno wyciśnięta i przecierać. Wymyć szmatkę i znowu przecierać. Aż do czystej szmatki. Wytrzeć na sucho.

Puder - nie, bo nie usuwa brudu a jedynie tłuszcz z futra. Na mocno zabrudzone, krótkowłose futerko lepsza jest szmatka - imituje mycie kocim językiem.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt kwi 23, 2010 15:04 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Maria, dzieki za podpowiedź, ja też skorzystam, bo Memek też czystością futra nie oszałamia. :?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt kwi 23, 2010 15:32 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Memek :lol:
Aga, o której będziecie jutro w lecznicy? Może udałoby się jeszcze raz pomiziać kotecka.

memka

Od: Czw sty 18, 2007 22:10

Post » Pt kwi 23, 2010 15:45 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Co do mycia, dostałam w lecznicy jakieś mydeło w płynie które ma działanie bakteriobójcze jest rewelacyjne tylko nazwy nie pamiętam ale zapytam. Mokra szmatka jest też super lecz z dodatkiem rozcieńczonego tego mydełka byłoby łatwiej.

Niestety moje maluchy też mają grzyba :evil: i w dodatku za małe żeby zaszczepić.
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Od: Sob lut 21, 2009 18:40

Post » Pt kwi 23, 2010 18:16 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Agneska pisze:
memka pisze:Agnesko, co słychać u mojego kotka :wink: :)

Memek jest rewelacyjny. :1luvu: Z tych, co to opędzić się od niego nie można. Mruczenie, buziaki wręcz obśliniające :mrgreen: , przytulanki, udeptywanie - co tylko zechcesz. No i gaduła z niego. :1luvu:
Jutro wybierzemy się do lecznicy na kontrolę, jeśli wszystko będzie w porządku, to opuści garaż i dołączy do mojego stada.

Aga, a Ty wiesz, że Memka ukochałaś sobie już w grudniu? Mam zdjęcie, na którym siedzi Ci na kolanach i się miziacie :)

Zgrywam zdjęcia na picase, tam jest przegląd kotów do wzięcia. Rozmawiałam we wtorek z p.Magdą i wskazała kolejne koty, które możemy zabrać. W tym dwa rude kocury. Teraz obiecała je "ugłaskać", coby je bardziej oswoić.

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

[poprzednia][następna]