świat się kończy ... ludzie takie koty oddają ...
tez mam sierść i z kotów, i z psa ... a zanim kota wzięli to nie pomysleli, że to futrzaste zwierzę

Spytam koleżankę Piotrze, coś wspominała o dokoceniu ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Taki OT wrzucam, bo dostałem informację. Będę jeszcze weryfikować i dowiadywać się o szczegóły.
Jest do oddania niespełna dwuletnia kotka ragdoll (ur X 2008), wysterylizowana, z rodowodem. Do oddania za darmo, z wyprawką. Powód: nadmiar sierści w domucyt: "....przez niego nie mam w domu sterylnie."
![]()
Bez komentarza.
Potem założę osobny wątek.
Zdjęcia:![]()
![]()
piotr568 pisze:Taki OT wrzucam, bo dostałem informację. Będę jeszcze weryfikować i dowiadywać się o szczegóły.
Jest do oddania niespełna dwuletnia kotka ragdoll (ur X 2008), wysterylizowana, z rodowodem. Do oddania za darmo, z wyprawką. Powód: nadmiar sierści w domucyt: "....przez niego nie mam w domu sterylnie."
![]()
Bez komentarza.
Potem założę osobny wątek.
Zdjęcia:![]()
![]()
memka pisze:Agnesko, co słychać u mojego kotka![]()
malgosiab pisze:Cudo nie kotek
Kurczę wszyscy za miasto a ja do roboty?
agnezs pisze:Nie macie jakiegoś patentu, żeby szybciej doczyścić Panny? Miały na kark zakraplany Stronghold, więc kąpanie odpada. Wyczesuję je, ale to na niewiele pomaga. Trochę się w kocyki wycierają, widać po zmianie kolorku. Może taki szampon na sucho? Ale one głównie brzuch i łapy mają kiepskie.
Agneska pisze:memka pisze:Agnesko, co słychać u mojego kotka![]()
Memek jest rewelacyjny.Z tych, co to opędzić się od niego nie można. Mruczenie, buziaki wręcz obśliniające
, przytulanki, udeptywanie - co tylko zechcesz. No i gaduła z niego.
![]()
Jutro wybierzemy się do lecznicy na kontrolę, jeśli wszystko będzie w porządku, to opuści garaż i dołączy do mojego stada.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1397 gości