KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 12, 2010 21:05 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

rene.. ale się porobiło :( mam nadzieję, że to kwestia czasu, jak koteczki sie zaakceptują i przyzwyczają.. mysle, że trzeba dac im czas i obserwować.. może biedronke odizolować na jakiś czas? andzelika na pewno coś podpowie.. zna je najlepiej.. :ok: :ok: :ok: :ok: TŻ jeszcze nie podesłal fotek.. :oops:

a ja wciąż przy zdjęciach.. po selekcji i tytułach, niestety mam problem z rozróznieniem Klary i Kory - na niektórych zdjęciach.. dziś tylko kilka..

Borysek - wystraszony troszkę, bał się mnie bardzo..
Obrazek

Tola
Obrazek

Kora
Obrazek

Przyczajony Kubuś...
Obrazek

Zmęczony Kuki :oops:
Obrazek

Zdecydowana na wszystko Majeczka :D
Obrazek

Roześmiana Misia :ryk:
Obrazek

Zrelaksowana Perełka :P
Obrazek

Perełka i Kuki podczas wspólnej toalety
Obrazek

Refleksyjna Pusia :roll:
Obrazek

Wesoła Szarusia
Obrazek

Miziasta Zojka
Obrazek

Cieplutka Zuzia
Obrazek

Wszystkie koteczki wspaniałe, nie mogę znaleźc zdjęć Malwinki i Inki (tylko na wybiegu są, ale te foty wymagają większej pracy), Bungo też był caly czxas na wybiegu.. sporo zdjęc nie wyszlo.. albo kotki były w ruchu albo.. cos przeszkodziło..

wrzucę po zdjęciu na wątki.. potem stad wykasuję.. :piwa:
Ostatnio edytowano Nie mar 14, 2010 9:59 przez Hanulka, łącznie edytowano 2 razy
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt mar 12, 2010 21:37 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Wszystkie cudne są :1luvu: :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Pt mar 12, 2010 22:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Pierwszej buraski nie jestem pewna, choć - ale to tylko z tej przyczyny że Tola przy mnie nigdy nie wyłaziła zza pieca a tu kota na samymśrodku siedzi - obstawiałabym Klarę.

Na drugim na 100% Kora - widać charakterystyczny rysunek na futrze, to jedyna marmurka w KAN.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Sob mar 13, 2010 1:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Super koty mają super foty!
ObrazekObrazekObrazek
Takiej miłości się nie rozdziela http://www.youtube.com/watch?v=6au8B1LaAnQ

napdon

Od: Śro wrz 23, 2009 19:37

Post » Sob mar 13, 2010 2:34 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ale śliczne kiciunie!!!!
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob mar 13, 2010 8:40 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Sliczne kociaki :kotek: :kotek:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Sob mar 13, 2010 11:46 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Trzymam kciuki za szybką integrację kotków u Rene, mam nadzieję, że to tyko kwestia czasu i się przyzwyczają :ok: :ok: :ok:

Przy okazji wrzucam dwa nowe banerki mniej odwiedzanych kotków Andżeliki, może ktoś sobie wrzuci banerek do podpisu :roll:

Banerek Majeczki

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/majkaw][img]http://tnij.org/majkab[/img][/url]

Banerek Pusi

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/pusiaw][img]http://tnij.org/pusiab[/img][/url]
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Sob mar 13, 2010 12:39 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Witam cioteczki już jest lepiej :mrgreen: Okazało sie że Biedronka uznała za swoje dzieci Lenke i Ramzesia i broni je zacięcie przed obcymi kotami czyli moimi :roll:
Lencia wczoraj mi sie sama dała pogłaskać ale to zasługa biedronki.
Biedronka była wczoraj strasznie niespokojna cały czas chodziła i jakby szukała nawoływała i jak zobaczyła mojego kota złościła się. Po tym jak mama mi opisała jak potraktowała biedronka Smolusia - rzuciła sie mu na plecy i jechała na nim przez cały korytarz Smoluś sie darł tak strasznie i uciekał na przepadłe, wszystkie koty sie pochowały że nawet nie było wiadomo gdzie i tak siedziały.
Odizolowałam czarnuszki sa u mnie w pokoju Smolus własnie śpi pod kołderką :mrgreen: Dusia na kołderce z Nelką :mrgreen: .
Biedronka wczoraj tak nawoływała i nawoływała że w końcu wyszła Lenka i zaczęły sie bawić Biedronka wylizała ja całą dosłownie :mrgreen: i cały czas rozmawiała z Lenką pomrukując. Lenka bez żadnych oporów dała mi sie pogłaskać nawet mruczała ale biedronka cały czas krążyła koło niej i mruczała. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Sob mar 13, 2010 12:51 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Tu leży przyczyna........dzielna mamusia walczy o swoje dzieci. Miejmy nadzieję ,że powoli będzie coraz lepiej. Tak mi żal Smolusia. Chyba mu nie zrobiła krzywdy ? Wyobrażam sobie co przezyła twoja mama 8O . Może jak Biedronka zobaczy ,że
Ramzes się bawi ze Smolusiem to go zaakceptuje. Ale nie będzie łatwo .......może Andżelika coś doradzi?? :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Sob mar 13, 2010 20:20 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kiedy Biedronka do mnie trafiła nie tolerowała żadnego z kotów , biła nawet maluchy. Po jakimś czasie zaczęła się nimi opiekować , lizać , bronić. Biła wtedy wszystkie kocury , zwłaszcza Bambo , ale dostało się nieraz Korze , Klarze, Majce i Perełce. Myślałam ,że to taka duża ilość kotów tak na nią wpływa , ale widzę teraz że Biedronka lubi być sama lub z jednym małym kotkiem. Ona po prostu lubi człowieka . Ciekawa jestem jak Smolik i Dusia zachowują się wobec Lenki , czy się poznały / chociaż wątpię/ , przyszły do mnie prawie w jednym czasie i były najdłużej. Lenka to bardzo miła kotka wobec innych kotów i ze wszystkimi żyła w dobrej komitywie , tak samo jak Smoluś i Duśka.Myślę ,że sytuacja się unormuje , owszem chyba będą co jakiś czas awantury ale już nie takie drastyczne. Jeśli nie , to powiedz Biedronce ,że ją komuś oddamy :mrgreen: :mrgreen: np. do schroniska :evil: :evil: Żarty żartami , ale ona jest taka kochana i mądralińska ,że wszystko jej przebaczymy :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Sob mar 13, 2010 21:01 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Hanulko wszystkie imiona są dobrze przypisane do kotków , oprócz Toli i Kory.
Pierwszy jest Borys , później Tola i następna Kora.
Slapcio , Tola jest już całkiem wychodząca:)
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Sob mar 13, 2010 21:20 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Oooo to super, może jak będę w Radomsku da mi się potitkać :mrgreen:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Sob mar 13, 2010 21:38 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Na razie tylko mnie się daje titkać :D
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Sob mar 13, 2010 21:44 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Piękne kotki, fotki też :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie mar 14, 2010 10:03 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

rene... :1luvu: będzie dobrze, trzymam za Twoje wszystkie koteczki... dobrze, że już ku lepszemu.. muszą się dziewczyny i chłopaki ułożyć, poznać.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

podpisałam prawidłowo :D
niedługo kolejna partia zdjęć.. myślę andzelika, że wyslę Ci wszystkie buraski na mail, czyli: Kora/Tola/Pusia.. i hurtowo poprawię już w kompie... :roll:

ale nas zima trzyma 8O 8O 8O 8O
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

[poprzednia][następna]