Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Twoje PowsiŁapy Aglo, dobrze. Boguś tylko znowu coś sobie wylizał na boku i zaczyna mu być widać przerzedzona siersć. Dam mu od dziś troche witamin do jedzonka. Jak kiedys. Powinno sie poprawić.Kapselek stołuje przy śmietniku na dzialkach.Nie wygląda rewelacyjnie, bo schudł ostatnio, ale apetyt ma spory.Boguś zbiera ciało na zimę. Jak Robaczek?Rośnie?aglo pisze:A jak tam moje PowsiNogi?? A dokładniej PowsiŁapy??
To dobrze Aglo.Jedz jak najwięcej.aglo pisze:Robaczek przemienia sie w tasiemca. Musze jeść co 2 godz. Chociaż z 2 strony-dawno tak dobrze i regularnie sie nie odżywiałam...Brzuch troszkę urósł, ale sadełka brzuśnego jakby niej...
No tak! No to czekamy. Ile trzeba jeszcze czasu na jakieś konkretne wieści?aglo pisze:Pewnie, że tak. Można wtedy mówić do brzucha uzywając imienia
.
Wiora jak Niunia dzisiaj? Kurcze grzybki mi biegunki dostały po Orungalu.wiora pisze:i ja sie witam
iza71koty pisze:Przypominam że numer konta został zmieniony. Proszę Wirtualnych Opiekunów o wprowadzenie zmian numeru zgodnie z wysłanym przez Wiore Pw.No i bardzo prosimy o Wsparcie konta
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, aga66 i 45 gości