Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Elwirka pisze:Chciałabym wirtualnie zaopiekować się Diselkiem
Elwirka pisze:Bardzo dziękujęw poniedziałek zrobię przelew.
Czy na to konto? 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
Tweety pisze:Elwirka pisze:Bardzo dziękujęw poniedziałek zrobię przelew.
Czy na to konto? 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
tak właśnie z dopiskiem "AW kot Diesel - Elwirka"
Patka_ pisze:mjs pisze:Bardzo się cieszę, że są ludzie, którzy chcą dać dom Lizuskowi, tylko jak go zaprezentować?Jak zobaczy obcych, to pokaże się z najgorszej strony
Kosma-shiva, Patka_, Tweety, aneta od zwierzyńca - czekają na Was fanty z bazarku? Wyjeżdżam w przyszłym tygodniu i chciałabym załatwić wcześniej zaległości.
Wpadniecie do mnie w poniedziałkowe popołudnie, czy mam zostawić rzeczy na Wielopolu?
Zostaw prosze na wielopolu
milu pisze:Czy może ktoś zastąpić mnie dziś na Wielopolu (oferuję "zastępstwo" jakimś póżnym wieczorkiem w tygodniu. Dopiero wróciłam z Krakvetu po przydługiej wizycie, a w domu mam mnóstwo rzeczy do zrobienia... Niestety prozaiczne, ale mogę kogoś odciążyć w jakiś dzień roboczy.
anna09 pisze:milu pisze:Czy może ktoś zastąpić mnie dziś na Wielopolu (oferuję "zastępstwo" jakimś póżnym wieczorkiem w tygodniu. Dopiero wróciłam z Krakvetu po przydługiej wizycie, a w domu mam mnóstwo rzeczy do zrobienia... Niestety prozaiczne, ale mogę kogoś odciążyć w jakiś dzień roboczy.
Ja i Mjs wybieramy się dzisiaj na Wielopole ok. 18.00, to przy okazji zajmiemy się kociuchami.
kastapra pisze:Słuchajcie, martwię się trochę...
Kicia prawie nie je iciągle leży w jednym miejscu. Nie zrobią jej się odleżyny??
Ten kot jest w strasznej traumie
queen_ink pisze:kastapra pisze:Słuchajcie, martwię się trochę...
Kicia prawie nie je iciągle leży w jednym miejscu. Nie zrobią jej się odleżyny??
Ten kot jest w strasznej traumie
Po zmianie miejsca tak?A jak długo jest u Ciebie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 32 gości