Mam nadzieję, że wypatrzy cię najlepszy domek na świecie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cudnie, Ewuś!ewung pisze:Kociamko pozdrawiamy serdecznie razem z kociastymi
MaryLux pisze:Miaudobry, wreszcie słońce mamy, wczoraj lało jak cho-cho, jak wracałam do domu (a jakaś jędza mi połamała parasolkę, ciekawe kto)
trawa11 pisze:MaryLux pisze:Miaudobry, wreszcie słońce mamy, wczoraj lało jak cho-cho, jak wracałam do domu (a jakaś jędza mi połamała parasolkę, ciekawe kto)
to bylam ja
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Miaudobry, wreszcie słońce mamy, wczoraj lało jak cho-cho, jak wracałam do domu (a jakaś jędza mi połamała parasolkę, ciekawe kto)
to bylam ja
Na pewno? To w te pędy mi rossmańską parasolkę wyślij
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Miaudobry, wreszcie słońce mamy, wczoraj lało jak cho-cho, jak wracałam do domu (a jakaś jędza mi połamała parasolkę, ciekawe kto)
to bylam ja
dzisiaj poczta nieczynna
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Miaudobry, wreszcie słońce mamy, wczoraj lało jak cho-cho, jak wracałam do domu (a jakaś jędza mi połamała parasolkę, ciekawe kto)
to bylam ja
dzisiaj poczta nieczynna
Bujasz, agencja pocztowa na moim osiedlu jest czynna. I poczta główna. I ta przy dworcu też, całodobowo, w niedziele też. A jak nie, to kurierem
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Miaudobry, wreszcie słońce mamy, wczoraj lało jak cho-cho, jak wracałam do domu (a jakaś jędza mi połamała parasolkę, ciekawe kto)
to bylam ja
dzisiaj poczta nieczynna
Bujasz, agencja pocztowa na moim osiedlu jest czynna. I poczta główna. I ta przy dworcu też, całodobowo, w niedziele też. A jak nie, to kurierem
nie chce mi się
MaryLux pisze:
nie chce mi się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości