kosma_shiva pisze:PS.
Umówiłaś moze przy okazji Rufinka i Tommiego ?
ależ oczywiście, na piątek, najchętniej tuz po 15 a na pewno przed 17-stą - może być?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:PS.
kastapra pisze:Cincian nie mogę sobie poradzić z wklejeniem na allegro zdjec z imageshacka! Robiłam to wiele razy, ale jakis czas temu, nie wiem czy coś się zmieniło. Chodzi o to, ze jak masz edytor wizualny przy wystawianiu przedmiotu to tam jest okienko wstaw zdjecie i wkleja się w ramkę URL, probowałam i zdjecie nie wskakuje
Tara i Tornado, Puma i Mufka już w sieci- prócz allegro...
Na wszelki wypadek wstawiłam też Bono
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:PS.
ależ oczywiście, na piątek, najchętniej tuz po 15 a na pewno przed 17-stą - może być?
Tweety pisze:Zowisiu, jak to świetnie, że z Platynką co raz lepiej, mam nadzieję, że będzie tak bardzo kochana jak kotka, która "zrobiła miejsce" Platynce.
Noemik, nie ma obowiązku leczenia w Krakvecie, my tam mamy otwarty rachunek więc nie ma problemu z zakładaniem pieniędzy i oczekiwaniem na zwrot, bo ja muszę mieć do tego fakturę, żeby zwrócić itp
noemik pisze:Tweety pisze:Zowisiu, jak to świetnie, że z Platynką co raz lepiej, mam nadzieję, że będzie tak bardzo kochana jak kotka, która "zrobiła miejsce" Platynce.
Noemik, nie ma obowiązku leczenia w Krakvecie, my tam mamy otwarty rachunek więc nie ma problemu z zakładaniem pieniędzy i oczekiwaniem na zwrot, bo ja muszę mieć do tego fakturę, żeby zwrócić itp
to się cieszę, że ok.
mam apaszki na bazarek na nasze krakowskie koty, tylko za chiny nie pamiętam, kto został mianowany naczelnym wodzem bazarkowym? ja ie mam czasu ich wystawić...
miszelina pisze:No to i ja coś dorzuce. Jestem juz w kontakcie z Esza w sprawie niemieckiej wersji strony. Małym problemikiem jest tylko Word (ja uzywam Open Office), ale mam nadzieje, ze w weekend przesle juz pierwsza czesc do Eszy.
Tweety pisze:Bo jak pomyślałam, że będzie musiał to załatwić mój TŻ, który ma "lekkie uczulenie" na osobę, która to zgłaszała (to z pewnego towarzystwa, gdzie jedna z pań była oburzona, że ona dzwoni i ja nie rzucam wszystkiego i nie jadę po kota, a potem jak BarbAnn śmiała spóźnić się 10 min i co my sobie w ogóle myślimy). Na szczęście ta zgłaszająca jest przyjaźnie nastawiona i ma tylko wręczyć kotkę bo na dłuższą metę jest troszkę męcząca.
Anna09, na większość rzeczy przytakuj i nie wdawaj się w dyskusje, bo szkoda Twojego czasu
Tweety pisze:miszelina pisze:No to i ja coś dorzuce. Jestem juz w kontakcie z Esza w sprawie niemieckiej wersji strony. Małym problemikiem jest tylko Word (ja uzywam Open Office), ale mam nadzieje, ze w weekend przesle juz pierwsza czesc do Eszy.
ale super!
anna09 pisze:Tweety pisze:Bo jak pomyślałam, że będzie musiał to załatwić mój TŻ, który ma "lekkie uczulenie" na osobę, która to zgłaszała (to z pewnego towarzystwa, gdzie jedna z pań była oburzona, że ona dzwoni i ja nie rzucam wszystkiego i nie jadę po kota, a potem jak BarbAnn śmiała spóźnić się 10 min i co my sobie w ogóle myślimy). Na szczęście ta zgłaszająca jest przyjaźnie nastawiona i ma tylko wręczyć kotkę bo na dłuższą metę jest troszkę męcząca.
Anna09, na większość rzeczy przytakuj i nie wdawaj się w dyskusje, bo szkoda Twojego czasu
Aha, zostałam wrobiona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 683 gości