Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Migota pisze:No i ciągle nie ma klucza od ciepłego pomieszczenia![]()
A wczoraj wiatr poprzestawiał budki, tak, że trzy miały zablokowane wejścia. Jak je zabezpieczyć żeby się to nie powtarzałoMoże ktoś ma jakiś pomysł.
Prakseda pisze:Migota pisze:No i ciągle nie ma klucza od ciepłego pomieszczenia![]()
A wczoraj wiatr poprzestawiał budki, tak, że trzy miały zablokowane wejścia. Jak je zabezpieczyć żeby się to nie powtarzałoMoże ktoś ma jakiś pomysł.
Chyba nic lepszego od porządnej cegły czy kostki brukowej na dach.
Migota, w której Biedronce są te brezentowe płachty. W najbliższej mi na Mokotowie Biedronce, nie ma.
Marta Chrusciel pisze:ALARM!
Sa wyniki badania mykologicznego Dziadka. Niestety Dziadek ma grzybice - wyhodowano microsporum canis.
Rozmawialam z dr Czubek i ona radzi nam szczepic Dziadka na tego grzyba. Zapobiegnie to zarazeniu reszty stada. Przy okazji szczepienia radzi nam zrobic krew i zobaczymy, czy cos sie zmienia, czy nie.
Jedna dawka szczepionki - 30 pln. Najlepiej bedzie podac dwie dawki w odstepie 2 tygodniowym (o ile dobrze pamietam). Jednak jedna dawka tez jest ok.
Dostalysmy od Jany Beta-glucan. 15 kaspulek, zapas na caly miesiac. Dam go w niedziele.
Migota pisze:
A beta-glutan to na co?
Migota pisze:Prakseda pisze:Migota pisze:No i ciągle nie ma klucza od ciepłego pomieszczenia![]()
Chyba nic lepszego od porządnej cegły czy kostki brukowej na dach.
Migota, w której Biedronce są te brezentowe płachty. W najbliższej mi na Mokotowie Biedronce, nie ma.
Ja kupowałam na Targowej róg Kijowskiej.
Cegły są, tylko obawiałam się, że silniejszy podmuch może je pozrzucać i któryś kot oberwie. Ale spróbuję.
Zasłonka się nie sprawdiła już ją ściągnęły.
Marta Chrusciel pisze: Dostalysmy od Jany Beta-glucan. 15 kaspulek, zapas na caly miesiac. Dam go w niedziele.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 70 gości