Siostro Skarbniczko - ratunku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Marcelibu nie trzeba. To były dobrowolne deklaracje. Nie każ mi teraz wracać do tego, kto ile... Pamiętam, że rywalizowałaś z Femką wtedy... Ale na czym stanęło nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
Marcelibu pisze:villemo5 pisze:Marcelibu nie trzeba. To były dobrowolne deklaracje. Nie każ mi teraz wracać do tego, kto ile... Pamiętam, że rywalizowałaś z Femką wtedy... Ale na czym stanęło nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
Tylko, że co by się nie działo, to i tak teraz nie dam rady...
Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:villemo5 pisze:Marcelibu nie trzeba. To były dobrowolne deklaracje. Nie każ mi teraz wracać do tego, kto ile... Pamiętam, że rywalizowałaś z Femką wtedy... Ale na czym stanęło nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
A ja tak z innej strony - Marcelibu dzięki za wizytę u Patrola
Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:villemo5 pisze:Marcelibu nie trzeba. To były dobrowolne deklaracje. Nie każ mi teraz wracać do tego, kto ile... Pamiętam, że rywalizowałaś z Femką wtedy... Ale na czym stanęło nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
Ola, bo Cię....
Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:villemo5 pisze:Marcelibu nie trzeba. To były dobrowolne deklaracje. Nie każ mi teraz wracać do tego, kto ile... Pamiętam, że rywalizowałaś z Femką wtedy... Ale na czym stanęło nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
Ola, bo Cię....
- nie rozumiem
bić mnie chcesz
Ale za co
, że podziękowałam
To ja proszę uprzejmie - bij mnie, bij - a ja i tak dziękować będę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:villemo5 pisze:Marcelibu nie trzeba. To były dobrowolne deklaracje. Nie każ mi teraz wracać do tego, kto ile... Pamiętam, że rywalizowałaś z Femką wtedy... Ale na czym stanęło nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
Ola, bo Cię....
- nie rozumiem
bić mnie chcesz
Ale za co
, że podziękowałam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ola, bardzo Ciebie proszę...
Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:villemo5 pisze:Marcelibu nie trzeba. To były dobrowolne deklaracje. Nie każ mi teraz wracać do tego, kto ile... Pamiętam, że rywalizowałaś z Femką wtedy... Ale na czym stanęło nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
Ola, bo Cię....
- nie rozumiem
bić mnie chcesz
Ale za co
, że podziękowałam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ola, bardzo Ciebie proszę...
![]()
- już nic
Dorta pisze:Ola czyli A59 Twój Fifi potrzebny u Mru
Dorta
Marcelibu pisze:villemo5 pisze:
Marcelibu, Siostrze A59 chodzi o dodatkowe pieniążki na adopcje wirtualne. Z racji tego, że jest weekend, ponadto wcięło nam Siostrę Skarbniczkę, temat adopcji wirtualnych zostawiam na później.
Tzn., że trzeba jeszcze extra? To będę miała kłopot w tym miesiącu, niestety.... W następnym wpłacę podwójnie. Przepraszam.
(Mam na koncie 16 zł. )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 95 gości