Sis pisze:Aniu, to moze Kami by poszedł do tego pana?
Mnie chyba ten weekend też odpadnie. czy mogę dać namiar na Ciebie?
I pan by się dogadał, czy i w który dzień przyjechac, spoza Łodzi będzie.
Daj mu mój namiar, oczywiście.
Będę w sobotę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sis pisze:Aniu, to moze Kami by poszedł do tego pana?
Mnie chyba ten weekend też odpadnie. czy mogę dać namiar na Ciebie?
I pan by się dogadał, czy i w który dzień przyjechac, spoza Łodzi będzie.
pisiokot pisze:Magija pisze:jest dom dla Tuci, prawie forumowy bo pod czujnym okiem Katy
szukamy transportu do Warszawy zatem
wieczorem jak dotrę do domu to napiszę więcej teraz lecę do hotelu i szpitala złapać mamusię
Agalenora jedzie do Warszawy w piatek. Jutro będę się z nią widziała, zapytam
zielona.ona pisze:Rozmawiałam dzis przez telefon z włascielką Śniezka (bo umawiamy sie na oddanie transporterka)
Tak na szybciutko - Śniezek miziak , przytula się , łasi, nadstawia brzusio.
I jedyny "zgrzyt" w tej sielance to kotka rezydentka która na Śniezynka prrrrycha:):):) A on chyba bardzo by sie chcial z nia zaprzyjaznic
Magija pisze:dziewczyny, bardzo proszę o pomoc w zorganizowaniu transportu Tuci do mamy Agalenory
ja nie dam rady tego wszystkiego zorganizować i popilotować
mokkunia pisze:Magija pisze:dziewczyny, bardzo proszę o pomoc w zorganizowaniu transportu Tuci do mamy Agalenory
ja nie dam rady tego wszystkiego zorganizować i popilotować
Magija, chodzi o odebranie kota ze schroniska i podrzucenie gdzieś w Łodzi tak? Kiedy?
Etka pisze:dziewczyny na pw podam telefon do siebie, jeszcze na 100% nie wiem ale chyba w piatek od rana bede w Łodzi, Pomozemy.
Tylko bym prosila by ktoras podjechala z nami bo w schronisku moga mi Tuci nie wydac, i slusznie- bo nie znaja mnie. Podjedziemy i odwieziemy.
Mokkuniu wysylam Ci telefon na pw. Dogadajcie sie kto w razie czego by z nami podjechal.
Jutro wieczorem lub w czwartek rano bede wiedziec kiedy przyjedziemy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab i 687 gości