Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sawanka1 pisze:Niestety czasami dobre słowo to za mało żeby uratować jakieś istnienie - trzeba działać ,
sawanka1 pisze:myśl ę , ze to pomoże nam w jakimś stopniu oczyścic atmosfere i podreperować budżet
Serniczek pisze:Dolores pisze:aamms pisze:Dolores pisze:iwop pisze:ale psa czy kota z pseudohodowli wykupię.
Jesli o mnie chodzi to ja zgadzam sie w 100% z Edziną
Ja tak jak i ona uważam że jednym nie można mówic cacy a innym zmywac głowe za to że zrobili tak samo bo zrobiło im się żal zwierzaka
Tak myślałam.......najlepiej ocenić stojąc z boku.Ale z boku nie zawsze widac lepiej.
A mnie się marzy,żeby oprócz tego,że Sawanka zawsze nas wesprze gotowościa przyjęcia zwierzaka i sama zbierze środki na ich leczenie i adopcję, Kiwi pomoże groszem i bazarkiem ,Maria wydzierga wiele cudnych włóczniaczków za dobra kasę,Edzina przygarnie w potrzebie kocia,Berni odda ostatni grosz na wyciągnięcie kota ze schronu,Avian zawsze podrzuci sumkę,Magdzioł jest niezawodna kiedy potrzeba pomóc i wiele wiele innych,którzy nas nie opuścili i są z nami.....żeby dołączyli Ci,którzy mieli być a zniknęli.
Nikt nie mówił,ze bedzie łatwo-wiekszośc przestrzegała....mieli rację
Ale my nie z tych co odpuszczają-obiecałam Puchatkowi i słowa dotrzymam.
Legnica pisze:
To właśnie "maleńka",nazywano Ją Gwiazdka.Coś jest z jej oczkiem,poprzedni właściciele powiedzieli mi dzisiaj że owszem byli u weterynarza i nie żadnego problemu BO PERSY TAK MAJĄ,to taka rasa![]()
"podwozie"mocno sfilcowane,nadaje się tylko do strzyżenia,zapytałam dziś poprzednich właścicieli o to,odpowiedż-PERSY TAK MAJĄ,to taka rasaoni wycinali ten filc,ale teraz nie mieli czasu
oczka nie przemywali-BO PERSY TAK JUŻ MAJĄ
Dolores pisze:Zgadza się Sawanko i Edzino ale pewne niedomówienia trzeba wreszcie wyjaśnić i zamknąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 84 gości