Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:MiiiiiiiiiiaaaaaaaauuCiociu, dziękujemy za słoneczko
A jak się czuje Mama?
trawa11 pisze:przykro mi z powodu koteczka![]()
![]()
![]()
kociamko,ale Ty nie zapominaj ,ze masz o siebie dbac![]()
![]()
ajmk pisze:Myśli Gaździn to już chyba całkiem zupełnie gdzieś indziej są... A bazarek kwitnie... Na kramę dla stada dziczków Kociamy...
Zapraszam na bazarek Lemoniady!
Lemoniada pisze:ajmk pisze:Myśli Gaździn to już chyba całkiem zupełnie gdzieś indziej są... A bazarek kwitnie... Na kramę dla stada dziczków Kociamy...
Zapraszam na bazarek Lemoniady!
Ja też zapraszam!
Moje myśli również kręcą się wokół piwnic, działek i krzaków. Gdzie nie idę czuję zapach jurnych kocurów. I co tu zrobić...?![]()
Iwonko, dbaj o siebie, na litość! Jak nas sie nie boisz to chociaż Boga się bój. A w jakimż to niby celu sąsiad jest zainteresowany tym dziczkiemDo domu go przecież nie weźmie, co on kombinuje
Aleksandra59 pisze:Kociamo - jak to Ty zapominasz o braniu leków, Ty lepiej uważaj bo jak się kilka ciotek wnerwi to dopiero zobaczysz
Proszę bardzo dbać o siebie, Kociamo
Kociama pisze:Aleksandra59 pisze:Kociamo - jak to Ty zapominasz o braniu leków, Ty lepiej uważaj bo jak się kilka ciotek wnerwi to dopiero zobaczysz
czasem se zapomnę
Kociama pisze:czasem se zapomnęAleksandra59 pisze:Kociamo - jak to Ty zapominasz o braniu leków, Ty lepiej uważaj bo jak się kilka ciotek wnerwi to dopiero zobaczysz
Użytkownicy przeglądający ten dział: szczurbobik i 86 gości